Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
245.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım. Arcade modunda seri kutuları alayım diyorum üst üste maçlar kaybedince sinirleniyorum Güzel oynayan takım gelse ve kaybetsek problem yok aslında ama 10 a 30 kaybedip 6-7 kill aldığım oluyor. Benimde hesap çok eski oyunuda çıktığı zamanlar almıştım. O zamanlar çok oynardım hiç ceza almamıştım şimdi pek girmiyordum tekrar oynamaya başladım. Ben yine dikkat edeyim boş yere ceza almayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her zaman söylerim, chati kapatın. İhtiyacınız yok. Mikrofon ile konuşun, kimse mikrofondan sövmez ya da noob demez size. Onların hepsi klavye askeri, ya da onlar da sizin gibi sinirlendikleri için suçlayacak adam arıyorlar ve bu da genelde dps olur. Düşük ranklerde kimin ne yaptığını insanlar göremediği için, neden kaybediyoruz çünkü dps adam öldürmüyor diyerek genel bir suçlama psikolojisi mevcut. Düşük rankte tırmanmak istiyorsanız, dps oynamamaya çalışın (daha doğrusu report yemeyin). Chatten konuşmayın, bırakın lose bitiyorsa bitsin gitsin. 10 dk lık maç için adama sövseniz ne olacak ona öğreteceğiniz bir şey yok. Çoğunluğu beyin yoksunu insanlar zaten, bunlara cevap verince de biz silenced oluyoruz.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Her oyunda kanser oyuncular olur aslında oyun yapımcıları bunu iyi ayarlamaları gerekir. Rekabetçi gireyim dedim 0/10 ilk maçım adam maç devam ederken çıktı. Zaten eskisi gibi oynayanı kalmamışken böyle oyuncular denk gelmeside ilginç
  • ne blizzardın sitelerine ne de battlenete bağlanabiliyorum. battleneti sildim. setup dosyası indiremiyor bile. anca vpn ile. tek sorun bende mi?
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Şu anda bende de sorun var, çoğunlukla ikinci denemede girerdi bu sefer saatlerdir oyuna giremiyorum.
  • Dün serverda bir sıkıntı vardı arkadaşlar. Ranked maç oynarken 6 defa error verip menüye dönüyordu. SR kaybı olmuyordu ama kazanırken yapması üzdü... Akşam baktığımda battlenet offline olmuştu, bugün düzgün sanırım. Böyle durumlarda oyunu silmenize gerek yok, server kaynaklı olduğu bellidir.
  • Silmek ne pcye format attım

• Kasayı yan yatırsan düzelirdi belki.
  • Arada bir girip arcade ödüllerini alıp 1-2 ranked maç atıyorum. Rankım 1800 Oynayanlar ekleyebilir en azından parti bonusu alırız. WarForFears#2417
  • t500 profillerini gezerken şunu gördüm. pharah master dan sonra iş yapmaz diyorduk adam otp yle ilk 5 e girmiş. qp de biraz pharah oynayayım gaza geldim

Overwatch [ANA KONU]
  • Görselden anladığım kadarıyla bu ps4 ya da xbox. Zaten orada klavye mouse kullanmadıkları için (en azından hile yapıp takıyorlar bilmiyorum) pharah ile tırmanmak kadar basit bir şey yok. Adamlarda aim yok zaten, torb mei pharah junkrat winston mercy moira bunları al tırmanırsın
  • 2. sezondan beri oynuyorum ve biraz önce oyunda herkese küfür ettim, oyunu ve battlenet'i bilgisayarımdan kaldırdım. 15 sezondur ne yaptılarsa competitive'i bir türlü ayarlayamadılar. Önceleri takımıma toxic ve troll gelse bile ben yine gerekli olan pick i seçiyordum, sakin kalıyordum falan ama artık kaldıramıyorum. Sırf toxicler gelmesin diye grup bulma özelliğini kullanıyorduk arkadaşımla, adamın teki dün geldi 1 kişilik yer vardı healer seçti, oyun başlayınca gruptan çıktı ve Hanzo/mcree oynadı. Artık girdiğim oyunlarda instalock 4 dps görmek istemiyorum, kimse de değiştirmiyor. Şu oyunda herkes mükemmel DPS oynuyor. Öyle bir sistem var ki bu sistem 4 de olsa 5 de olsa herkesin aynı kategoriden seçmesine izin veriyor. Gördüğüm en rezil, iğrenç ve toxic kitle Overwatch'da ve bunun aksini kimse kanıtlayamaz. Bunun suçu da developerlarda. Bu kadar hızlı sezon bitirip başlatacaklarına adam akıllı bir sistem oturtamadılar.

Bu arada healer mainim genel olarak. 10k healım var, damage done tankımızda ama dpslerimiz heallara laf söylüyor, heallenmiyorlarmış. Sonra durduk yere Hanzo, torb, widow pickleyenler var, hiç iletişime geçmeyen var, olmadığını bile bile karakterini değiştirmeyen var. Karşıda pharah var ve dpsimiz symmetra ama gidip gidip ölüyor ve asla değiştirmiyor, diğer rounda da onu oynuyor. Bu iğrenç oyun için fazla bile yazdım, verdiğim zamanlara acıyorum sadece şu an. 3500 küsürlerden 1700 leri görebildim sonunda 15 sezondur. Umarım son ettiğim küfürlerden sonra da hesabım banlanır.

Kısacası, kısa yoldan verem olmak isteyen varsa bu oyunu oynasın. Oyuncu kitlesi zaten azaldı ve popüler oyunlara kaydı. Tez zamanda batmaları ve bitmeleri dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 27 Mart 2019; 23:56:6 >

• seneye archives istanbul olabilir.
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Şu oyuna türk hero beklediğim kadar başka bir şey beklemedim. Hayır o kadar çok bekledim ki saçma-salak bir hero getirecekler diye üzülüyorum. Umarım useless bir şey olmaz. Oyuna gelmesi beklenen 5 hero arasında görünüyor Emre, haydi hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

seneye archives istanbul olabilir.
    map edirne hero yeniçeri olmalı.

• Hayatımdan 2 dk eksildi boş yere. Birisi şu adama oynayamadığını söylesin artık

• Oyunun serverına modemden ping atıyorum 79ms çıkıyor. CMD yazıp oradan da atıyorum aynı şekilde fakat oyuna girdiğimde ping 100 civarında. Bunun neden ne olabilir ? Daha önce böyle değildi, modemi kapatıp açınca düzeliyor ama sonra yine 100 e yaklaşıyor. Her maç farklı üstelik. Bazen bir maça giriyorum 88 oluyor komple o maç boyunca. Başka maç başlayınca 110 oluyor falan. Saçmalamaya başladı latency benim sebebi nedir bunun ?
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Bende de 110 sabit oluyor çözüm bulamadım. Tracert yaptığımda 15'e geldiğinde anca bağlanıyor server ip'ye. Bir bakın isterseniz tracert sonucuna.
  • Yeni haritayı beğendiniz mi? Bana tam sniper haritası gibi geldi. Bazı kahramanlarla oynamak zor. Payload oldukça zor itiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.