Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
245.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Overwatch için en iyi AMD sürücüsü hangisi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Your rendering device has been lost! Application closing!
    Hatasıyla nasıl başa çıkarım ilk pc yi aldığım ve oyunu oynarken yoktu son zamanlarda boku çıktı 3 oyunda bir oluyor ranklı maçların içine ediyor resmen.
    Steam grubu oyunlarında da ekran donuyor ses sürekli tekrarlıyor. Dota 2 , L4D 2 , Pubg'de aynı bileşen farklı oyunlarda mı sorun çıkarıyor sistemimde iyi neden böyle oluyor.
    Youtube'da yazanları uyguladım nafile. Herkes farklı bi çözüm üretmiş Blizzard'ın foruma baktım update yapın diyor başka birşey yazmıyor. BIOS, ekran kartı , Windows , Nvidia Exp. hepsini güncelledim gene aynı sorun var. Windows'u yeniden kurdum başka bi oyunda da benzer sıkıntı vardı geçti ama öteki saydığım oyunlarda devam ediyor. Eskiden yoktu böyle saçma sapan problemler son güncellemelerde çakışan bi dll dosyası mı var ne var artık delirtti beni. Windows sürüm 1903 bu arada, kafa patlatıp sebebini çözümleyen ve problemi kökten çözen varsa bi zahmet anlatsın çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...
    Benimkide neredeyse her oyunda benzer sorun gösterip kapanıyordu. GPU speed için underclock yapmakta buldum tek çözümü. Hata kesilene kadar azar azar azaltarak deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qvara -- 12 Ağustos 2019; 12:43:59 >

• oyuna her yıl kaç tane hero gelıyor 2 mi 3 mü
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Mayıstan mayısa olacak şekilde 3 tane geliyor

Haziran gibi, Kasım gibi, Şubat-Mart arası olmak üzere 3 tane
  • Role Queue sistemi çok çok iyi olmuş, takımlar daha dengeli.
  • Yeni kahraman pek hoşuma gitmedi. Bence sonradan çıkan kahramanlar arasında oynaması en zevksiz kahraman bu. Keşke MCcree'nin yanındaki omnic gelseydi.
  • Turkhes kullanıcısına yanıt
    oyun esnasında ekran kartı kapanıyor demek bu error. bunun sebebi ya ekran kartı çok ısınıyor yada fazla overclocklanmış bir şekilde çalışıyor. sıcaklıkları kontrol edin ve clock speedleri düşürün geçer.
  • Lord Nafaryus L kullanıcısına yanıt
    60-65 arasında geziniyor çok mu? Zaten her oyunda aynı ısıda kalıyor Overclock yapmadım. Kendi fabrika ayarlarında çalışıyor.
  • qvara Q kullanıcısına yanıt
    senin ekran kartı markası ne bana da slient moda alın demişlerdi. Bir işe yaramadı
  • Arkadaşlar 25 level, placement yapılmamış hesap satıyorum. İlgilenen varsa mesaj atabilir.
  • Arkadaşlar selamlar, 23.08.19' dan beri, Game Connection Failed..Retrying hatası alıyorum. Asia serverına bağlanmada sorun yok, Eu ve Americas' da bu uyarıyı veriyor. Benzer durumla karşılaşan var mı?
  • baris41 B kullanıcısına yanıt
    ??
  • role beta top500 ikonu verdi. kimse oynamadığı için bottom sr 4040 falandı. bir daha gelmez böyle fırsat s18 t500 ü gene 4300 falan olur.
  • 2047 puandan 1734 sr puan kaldı ..
    Goldden düştüm silvere..
    Boyle devam ederse bronza düşücem..
    Support lucio oynuyorum cogunlukla..
    Mercy mainleyim ikinciye diyorum oda acayip zor geldi..
    İlk atamada gold gelmesi güzel bir şey ..
    Böyle düşücem devam ederse.. :)
    Taktiklerinizi bekliyorum. Ne yapılmalı bu durumda?
    Elimden geleni yapmaya calısıyorum.
    Yemiyor ..
    Teşekkürler.
  • Role queue geldiğinden uzun bir süre sonra oyuna gireyim dedim, arkadaş 10 maç attım en az, 1 takım dışında hiç mi kimse iletişim kurmaz team chate girmez ya. Yemin ederim comp da quick playe dönmüş. Eskiden kötü olanlara en kötü sövülürdü, micden birileri konuşurdu veya çağırsan gelirdi herkes şimdi kimse takmıyor. 100 level olmamış adamlar hep dps pickliyor baya kötü durumda şu an oyun en azından benim şansıma böyle. Full tank oynadım bu arada.
  • animalmtr kullanıcısına yanıt
    Moira oynayabilirsin bence çok etkili şu an hem mercy den daha çok heal veriyor hemde vuruş gücü çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerq

Moira oynayabilirsin bence çok etkili şu an hem mercy den daha çok heal veriyor hemde vuruş gücü çok iyi
    Dostum bir şey soracagım ..
    Dereceli macta kazandıgım zaman puan az geliyor.
    Yüksek puan gelmesi icin ne yapmalıyım?İyi oynadıgım da oluyor arada yinede az veriyor.
    Onerin için ayrıca teşekkür ederim. :)
  • animalmtr kullanıcısına yanıt
    Aldığın gold lara göre puan değişiyor ama bu öyle çok bir fark yaratmaz. Örneğin kötü oynarsın 24 puan verir iyi oynarsın 30
  • beyler oyun hala alınır mı ? bir de oyun en ucuz rus vpnle alınıyor sanırım, black fridayde filan indirime girer mi
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun öleceğini sanmıyorum , deli gibi bir yerden sonra abanmadıkca. Tadında hergün çok zevkli oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.