Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
245.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan Amerika'da oldugun icin US serverinda oyunu oynadim, tüm server mi kör ve kolsuz olur yahu Sadece sapik gibi Mccree oynayan birkac kisiye denk geldim, geri kalan oyuncular cidden ortalamanin cok altinda oynuyorlar. 3 aydir da oynayamıyordum, gelen değişiklikler bence oyunu guzellestirmis, ozellikle QP'de bile rol enforcement olmasi bence cok iyi, eski QP oynamak isteyenler de Arcade'de oynayabiliyor. Gozume çarpan tek sey Brigitte cok OP diyorduk, cok nerf yemis. Teke tekte bas basa, 2v1de direkt fight kaybediyorsunuz. Yine de olmasi gereken oldu gereksiz OP'di hero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 2-2-2 saçmalığı biran önce kaldırılmalı. QP de bile damage seçip oyuna girebilmek için 10 dakika beklenir mi yahu. Comp u düşenemiyorum bile.

Arkadaş bırakın takımlar istendiği gibi şekillensin nedir bu dayatma saçmalığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Şu 2-2-2 saçmalığı biran önce kaldırılmalı. QP de bile damage seçip oyuna girebilmek için 10 dakika beklenir mi yahu. Comp u düşenemiyorum bile.

Arkadaş bırakın takımlar istendiği gibi şekillensin nedir bu dayatma saçmalığı.
    Sence takımlar istendiği gibi şekilleniyor mu ? Sen oyunda damage oynayıp kimseyi öldüremediğinde rolünü healer yapacak mısın ? Bunu yapıyorsan zaten damage oynamaman gerekiyor, sistem bence gayet güzel olmuş.

Not: Zen oynuyorum. Bana da gün doğdu bu sistemle Şöyle ki, daha önce pro sombra veya pro tracer player illaki oluyordu karşı takımda. Oynaması zorlaşıyordu zen. Şimdi sadece 2/6 şans ile gelen 2 dps tracer oynayacak da... üstelik pro olacak da... Uzun lafın kısası dps'e büyük yük düşüyor bu sistemle, neticede 2 kişisin orada öldüremezsen oynayamıyorsun demektir. Takıma gelen tank ve support da artık şansınıza, iyi oynayan gelir gelmez, benim gibi offhealer oynayan çok az var aynı şekilde güzel 2nd tank bulmak da zor. O yüzden sistem bana yaradı, ben beğeniyorum direkt kafadan 3300sr ile başladım sezona

• Sigma is here

• Sigma'ya yeni skin

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Hocam Moira ve Tracer hakkında ne düşünüyorsun ? Moira bence başından beri OP'ydi hala OP, Tracer ise yeneteğe çok bağlıydı ve iyi oynayanlar canımızdan bezdirebiliyorken bunun üstüne Tracer counterları nerf, Tracer ise buff aldı. Saçmalık.
  • Moira op bir hero evet. Plat seviyesinde düşmanları öldürerek taşırsınız kolay bir şekilde, ama ileri seviyelerde öldürmek mi yoksa heal atmak mı bu arada derede kaldığı için zorluk yaşanabiliyor. Ama moira genel olarak main healer bir hero. Yani üzerine gelmeyen genjiyi ya da tracer'a saldırmaya kalkarsan yalnız bir şekilde ölürsün, ölmesende takım healersız kalır arkada. Ama düşük seviyelerde taşırsın moira ile, moira oynayın oynatın.

Tracer sandığın kadar op bir hero değil, çok kolay ölen bir hero. Yarı canla bile düşmana saldırmaya gitmeye korkarım ben, oynayan adama da helal olsun. Ama nerf falan gerekli değil bence, zaten zor. Bir de uçan kaçan herolar ile oynarsa takım, tracer pek de iş yapmaz. Yani hanzoya karşı öldürebilir gibi görünse de hanzo duvara tırmanıp yukarıda oynarsa tracer pek de iş yapmıyor. Bir çok kaçan hero var, healer sınıfında da öyle moira gibi mercy gibi, lucio bile speed basıp saldırırsın tracer'a. Counterları geçtim kaçan hero da çok o yüzden tracer'a bir şey gerekli olduğunu sanmıyorum.
    Not: Bir de bu bütün olaylar map'e göre değişir. Payload maplerinde dediğim gibi yukarılarda oynadığın zaman, monkey, hanzo, widow, pharah, hammond gibi herolar tracer'ın yiyeceği bir şey değil. Geri kalan heroların çoğunluğu da zaten counter hero, hog olsun sigma olsun, dps zaten mccree, mei, soldier, doom, bir çok hero var. Bu kadar heronun içinde tracer nerf atmak esas büyük saçmalık olurdu.
    Öldürebileceği en büyük herolardan biri olan zen, -ki bu benim main herom. Ben bunu söylüyorsam tracer gerçekten tehdit bile değil %70 ihtimalle gözü canda oynuyor ve çoğu zaman beni öldüremeden geri kaçıyor zaten. Benim orb şansa kafasına denk gelirse zaten hiç şansı yok, discord yediği an zaten sağdan soldan bir iki mermiyle yine ölüyor. Ancak pro olması olmazım o blink ata ata saldırması lazım onu yapabilen de çok yok alt seviyede zaten. Üst seviyede de bırak takım bana yardım etsin yani, el birliğiyle beni koruduktan sonra ben zen ile çoğu maçı kazanıyorum. Tracer tehdit bile değil gerçekten, beni öldürmeye solo ult atan sombra bile gördü gözlerim Tabi ondan kurtulma şansı yok. Esas büyük tehdit arıyorsan gözün zende olsun ;) en büyük tehdit o öldüremezsen takım çok rahat eriyor.

Oyun çıktığından beri en üst seviyenin en güvenilir dpsiydi ve birazcık gözden düşünce hemen buff aldı. Kaldı ki bu double shield metasında bile iş yapabilen bir dps idi doom kadar olmasa da. Yetenek farkı en açık hero lucio ile birlikte. Buff ve nerfler, o heroyu en iyi oynayan oyuncular baz alinarak yapilmali. Pharah ve junkrat aylardir yerlerde sürünüyor hiçbir buff gelmedi. Tracerdaki en buyuk sikinti şu, mobility ve survivability si çok fazla. Bu hıza alışmış 1000 saatli tracerlar çok fazla sıkıntı çıkaracak. Meta değişimlerine karşı da en dayanıklı hero olabilir. GOAT metası dışında etkisiz kaldığı meta yok. Moira ise hicbir mekanik skill gerektirmeden inanilmaz etki ediyor maclara. Yeri geldiginde rakip healeri bile flankleyebiliyorsun, en olmadi ultisi ile rakip healeri oldurebilirsin. Oyunda en rahat 4 gold yapan hero olabilir. Hitbox ı çok ince, fade skili oyunun en OP kaçma skilli grav vs herşeyden kacabiliyor ve cooldownı sadece 5 saniye, dmg atarken hpsi artiyor vs vs.

Velhasılı, Moira kesinlikle OP ve ağır nerf gerekiyor. Tracer buffı da gereksiz bence. Etkisiz bir hero olmadi hicbir zaman. Tracera gelene kadar buff alacak çok hero var.(Winston, pharah, junk, zen vs)

• Junkrat'e kanat mı taksınlar daha nasıl buff alabilir. En lanet hero oyundaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 19 Ekim 2019; 17:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Junkrat'e kanat mı taksınlar daha nasıl buff alabilir. En lanet hero oyundaki.
    En az seçilen dpslerden biri junk. Double shield metasinda bile secilmiyordu yani daha otesi yok. Primary fire'ının boyutunu çok fazla düşürdüler, ağır nerf yedi. Bu nerften sonra gelen bufflar kurtaramadi. Oyun yapimcilari herseyin tracer etrafinda donmesini istiyor olay bu. Bi sekilde Dive metasini ve tracer ı geri getirdiler. Doom biraz domine etti hemen isi bitirildi. Junk bi ara cok iyiydi onun da isi bitirildi. Junk main degilim işim de olmaz sadece adil oyun istiyorum. Tracer domine ederken neden hic nerflenmedi onu anlamak güç. Oyun çıktığından beri ultisine gelen ufacik nerf haric nerf yememis bir hero gercekten inanilmaz.

• Tracer biraz da oyunun sembolü gibi bişi, kapak resminde bile o var. İngiltereyi temsil etmesi de artı olarak nerf yiyerek o kadar düşmesini beklemek aptallık olur bence. O kadar da kanser bir hero değil, yani beni tracer öldürdüğünde sinir olmuyorum. Ama doom ya da moira öldürdüğünde aptallık içinde ölmüş gibi bir his yaratıyor, sölyediğin şey just wtf ? oluyor. Moira kesinlikle nerf yemeli buna katılırım ama.
  • Overwatch en uygun nerden alabilirim acaba?
    İşte tam olarak sinirimi bozan şey bu. Oyundaki tüm heroların oyuna etkisi eşit seviyede olmalıyken, oyunun kapağında, profesyonel liginin logosunda olduğu için oyunu Tracer etrafında döndürmek istemeleri. Briggite ve GOAT metası ortaya çıkınca da aynısı olmuştu, Tracer etkisiz kaldığı an pro oyuncular homurdanmaya başlıyor. Çünkü prolar tarafından en çok sevilen, en risksiz ve en versatil hero.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomfist95 -- 22 Ekim 2019; 0:38:2 >
  • Yalnız goatu engellemelerinin tracerla alakası yok. Owl izlerdim önceden, goattan sonra bıraktım, bakmadım ama izlenme seviyeleri kesin düşmüştür. Tracer oynamayan yayıncılar da oyundan uzaklaştı, en basiti "tracist" seagull bile uzaklaştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni sistem gelmeden önce bırakmıştı zaten millet oyunu. Tam millet bıraktı, yeni düzen sistem getirdiler kimisi beğendi kimisi beğenmedi. E maç süreleri de uzadı bu şekilde, beklemeyip alt+f4 çeken adamlar bile vardır.

Ama şahsen iyi bir oyun için beklemeyi tercih ederim ben. Diğer türlü takıma bir troll, thrower gelir maç 5dk sürer lose yerdik. Ondan sonra search tuşuna bas 7. dk gelmeden 2. maça giriyorduk. Bu kadar hızlı olmasına da gerek yok şahsen, şimdi millet nasılsa geç buluyor ulan troll bari yapmayalım diyordur en azından :D
    Yeni sistem maini tank olanlar için kötü , maçı kazanmak için yetenekli bi dps oyuncusu gelicekte kazanacaksınız. Kaç sene oldu Diamond olamıyorum bir türlü , plat rankım goldları serpiştiriyor oyun bizde golda düşünüyoruz her sezon aynı döngü. Önceki sistemde leş gibiydi diamond diye adamı alıyorlardı pt ye "nasıl olsa adam diamond önüne ne gelse oynar kafasıyla" sıçıp batırıyordu oyunu. Olmuyor yani bir türlü beceremiyorlar. Birde smurf olayı var ona hiç değinmiyorum bir kaç arkadaşım bıraktı smurf muhabbetlerinden dolayı. Bakalım Blizzcon'da OW 2 açıklanacak diyorlar falan OW 1'i adam etttiler de o kaldı.
  • Cok uzun suredir comp girmiyordum. Yeni sistemle girip sansimi deniyim demistim, cunku 2300 goldda takildim kac sezon kotu dpsler yuzunden. (support mainim) Acikcasi ben begendim, beklemek degiyor bence baya. Supportta 2900um diamondi zorluyorum, tankta 2600um, dpsye hic girmedim bekleme sureleri yüzünden Yani her 5 oyundan 1i kanser ediyor artık bence, diger oyunlarda oynamayi bilen ve inatci olmayan kisiler gelince cok rahat win alıyorsunuz. Eskiden 5 oyunun 5inde de çatlıyorum oynarken

• Turkhes kullanıcısına yanıt
    İşte bu oyunda eksil olan her şeyi ow2 diye satacaklar. Blizzard bu paranın kokusunu almıştır.
    Ben bu oyun çıktığından beri söyledim de ipleyen olmadı, bu oyunda team league ve solo ayrı olması lazım. Ben arkadaşımla girmiyorken, takıma bir gold bir diamond adamın gelmesini ben hazmedemiyorum mesela. Adam arkadaşını taşımak için ya da random party kurup oyun oynuyor. 1 lose alınca dağılıyorlardır muhtemelen ama o lose bana denk geliyor işte :D ardı arkası kesilmiyor ki sırf gamer girl diye support alan masterlar var mesela, kız mercy den başka bir şey oynamıyor şimdi noob desen adamlar grup girmiş toplu report yicez. Elime çay alıyorum izliyorum yapacak bir şey yok.

Tüm sıkıntı burada bana sorarsanız, ben solo giriyorsam solo oynayan adamlarla eşleştireceksin abi. Diğer türlü adam smurf alır arkadaşına taşıtır. Yoksa sen plat olmuşsun, dia olmuşsun master bile olsan, takımda alt rankten ya da üst rankten adam görmek mümkün. Yani ben niye uğraşıyorum rank kasmak için dedirtiyor insana, madem her rankten adam göreceğiz maçta.

Bir de savunma yapmıyorlar mı hayranım, oyunumuza bakalım rank önemli değil, kaç level olmuşsun hala bu ranktesin gibi kopyala yapıştır lafları söyleyip duruyor ergenler. Ben de smurf alayım normal hesabım master ama support oynuyorum, ama egom var diye dps oynayacağım , oynayamayan adama da stuck diamond plat diyeceğim ne ala memleket. Ben de adama, hadi yeni hesap alalım kaybettikten sonra, diyorum ağzı açık kalıyor.

Yanında bir de arkadaşı olur bunların birlikte savunma yaparlar oyunda. Genelde o noob playerı taşıyan kişi yazar zaten. O adamla oynamasa o noob rank aralığında benimle eşleşme ihtimali bile olmayan adam kopyala yapıştır laflar yazıyor chate.

Yani hafta sonu ya da ergenlerin okul dönüş saati oynamayın bu oyunu benden herkese tavsiye olsun. Gece oynayın, pazartesi oynayın, öğlen oynayın.

• beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 2 Kasım 2019; 0:32:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overwatch 2... Resmen para tuzağı neymiş PvE eklenecekmiş. İlk oyununa eklesene o zaman birader moda oldu bu devirde aynı oyunu sunup 2 demek.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.