Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar overwatch videolarına devam ediyoruz.yine güzel bir bölüm oldu TRACER ile umarım beğenirsiniz.

• Kart bilgileriniz doğru değil diyor, bilgisi olan var mı?

Zenmate açık us versiyonu almaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Kart bilgileriniz doğru değil diyor, bilgisi olan var mı?

Zenmate açık us versiyonu almaya çalışıyorum.

zenmate açmanıza gerek yok hocam o zaten herkese her ip adresine açık bir seçenek. bilginiz olsun biz zenmate felan kullanmadık alırken. bir sorun olmaz.
  • Us dan alınca ileride eu us serverları ayrılırsa ping olur mu?
    Eu dan alasım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Çok rahat kaldırır, orta ayarı bilmemde de low da rahat oynarsınız. Bende aynı şekilde legion'a kadar bu oyunla gidiyorum, iyi geldi oyun bana

Tamam hocam teşekkür ederim. Bugün yarın alacağım bende, videoları izledikçe hevesleniyorum. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

Us dan alınca ileride eu us serverları ayrılırsa ping olur mu?
    Eu dan alasım var.

öyle birşey olacağını sanmam, hatta imkansız çünkü battle netden sormuşlar sorun yok demişler ki baktıgımızda hiç bir oyununda bir server oynarsa diğerinde oynamazsın gibi birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HotlineMiami

Tf 2 grafikleri hala yeterli Valve'nin sonuçta hala cs 1.6 oynanıyor hala life oynanıyor siz ne diyorsunuz

Hala yeterli olup olmadığını sormadım be hocam, Overwatch'la kıyasını sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

quote:

Eu dan alasım var.

öyle birşey olacağını sanmam, hatta imkansız çünkü battle netden sormuşlar sorun yok demişler ki baktıgımızda hiç bir oyununda bir server oynarsa diğerinde oynamazsın gibi birşey yok.

O zaman us dan alayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

quote:

Eu dan alasım var.

O zaman us dan alayım.

al tabi bende ordan aldım, 6-7$ fark ediyor Euroya kıyasla, suan oyundayım müsait olsaydım reddit linkini atardım çoğu kişi böyle almış.

• Rusya üzerinden oyun 90 liraya geliyor...Tabi rus keyini aktif edebilmeniz için ya da direk battlenet den alabilmeniz için hesabınızın rus hesabı olması lazım.Bunun içinde vpn kullanarak rusya üzerinden hesap açmalısınız.
    plati.ru sitesinde rus origin key 40 $ oda 120 lira falan yapar.
    Plati.Market. Digital goods marketplace.
    Plati
    http://plati.ru/itm/overwatch-origins-edition-battle-net-ru/2119055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 26 Mayıs 2016; 22:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 10 adet loot box açtım ve 3 legendary düşürdüm Mercy skini gerçekten çok güzelmiş

• Arkadaşlar ekleyin lütfen:

illetyusTR#2498

27 yaşındayım.
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    OW'nin grafikler tabiki de daha güzel. TF2 hala Source'da kaldı yani kaç senelik motordan söz ediyoruz :) .
  • Betada hiç bir şey çıkmadıydı . Dün twitch de bir yayın izledim adam 60 kutu açtı anca 3-4 tane çıktı harbi ballıyım bir daha da çıkmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Rusya üzerinden oyun 90 liraya geliyor...Tabi rus keyini aktif edebilmeniz için ya da direk battlenet den alabilmeniz için hesabınızın rus hesabı olması lazım.Bunun içinde vpn kullanarak rusya üzerinden hesap açmalısınız.
    plati.ru sitesinde rus origin key 40 $ oda 120 lira falan yapar.
    http://plati.ru/itm/overwatch-origins-edition-battle-net-ru/2119055

Sıkıntı felan çıkar mı hocam , dediğinizi yapacağımda önemli detaylar var mı vpn rusya yapıp hesap açacağım hala vpn açık sonra oyunu alacağım değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun iyi hoş da bir de her actigimda pencere modunda acilmasa tam olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 26 Mayıs 2016; 23:30:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Oyun iyi hoş da bir de her actigimda pencere modunda acilmasa tam olacak

Display modunu borderless windowed moda alın hocam .
  • aynen öyle ben bu şekilde wow almıştım bir problem çıkmadı.Daha sonra oyuna girerken vpn kullanmanıza gerek yok.SAdece üyelik açarken ve satın alırken.
    Şu sıralar sınavlarım falan başlayacak o yüzden henüz alamayacağım overwatch ı, ama alırsam bu şekilde alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 26 Mayıs 2016; 23:53:12 >
  • Biliyorum şans faktorünü belirtmek için yazdım.
  • betada tek kutudan iki legendary çıkmıştı bunda da 20 olmadan beş tane legend çıktı. o sarı daire havada dönerkenki keyif bile harika bu blizz işini biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.