Şimdi Ara

ovi mağaza gerekli birşey mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ovi mağaza hakkında pek bilgim yok. duyduğum kadarıyla wireless bağlantısıyla ücretsiz birşeyler indirebiliyormuşuz. peki bu olayı sadece wifi bağlantısıyla yapamaz mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fandermeyle -- 27 Mart 2011; 13:39:34 >

• ben su ana kadar hic oviye girip bir program, oyun, tema vs vs. indirmedim, zaten her turlusu forumlarda mevcut hemde tam surum.
  • Gereklidir.Wifidan bağlanıp ücretsiz oyun,uygulama falan indirirsin
    Tabi ücretliside var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e1ektronick

ben su ana kadar hic oviye girip bir program, oyun, tema vs vs. indirmedim, zaten her turlusu forumlarda mevcut hemde tam surum.

hiç ovi ye girip birşey indirmeyen arkadaşında biliyormuş gibi yorum yapmasıda ne kadar ilginç degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Orijinalden alıntı: e1ektronick

ben su ana kadar hic oviye girip bir program, oyun, tema vs vs. indirmedim, zaten her turlusu forumlarda mevcut hemde tam surum.

hiç ovi ye girip birşey indirmeyen arkadaşında biliyormuş gibi yorum yapmasıda ne kadar ilginç degilmi

yahu ne anlamaz adamlarsiniz, neymis bu magaza, ne ise yarar diye hic mi girmeyelim arkadasim (telefonu ilk aldigimda 3-5 defa girdim). icerigine baktim gozume takilan bir kac tema denedim, baktim gorsellik 0 (sifir) kaldirdim geri. su anda hic oviden indirilmis bir uygulama vs vs yok telefonda. bu ve bir kac forumdan takip ettigim bolumler vasitasi ile ilgili uygulamalari kullaniyorum.

herhalde sen su 4 gunculerdensin.

• Telefonunıza uyumlu program, oyun, tema ındırebılecegınız bır arayuzdur. Lakın bendede mevcut durumda cok nadır kullanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.