2-3 gündür doğru dürüst bişi izleyemiyorum saniye saniye bi takılıyo bi devam ediyor. netimde herhangi bir sorun yok. başka tarayıcıları denedim yine aynı var mı bunun bi çaresi?
Ben de aynı problemi yasıyorum, takipteyim konuyu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Genelde internetten kaynaklanan bir sorun olabiliyor özellikle ttnet kullanıyorsanız ve adil kullanım şartlarını aştıysanız Tıkanmalar yaşamanız normaldir bendede aynı olay oluyor ayın başı geldiği zaman tıkanmlar yaşamıyorum.
Bkz : AKK
Takip.
bende bir sorun yok kota sınırını aşmadım daha :) adil kullanım sınırını aşınca hızınız 1mbps ye kadar düşüyor buda izlemenizi gerçekten zorlaştırır
+1 bende de var. oce yi izleyemez oldum sn sn takılıyor.
takipteyim
Kotanın çıtasını ne zaman arttıracaklar ben onu merak ediyorum.Keşke bir rakipleri olsada görsem şunları.Geçirip duruyorlar bizlere
+1 bendede var
Aylar sonra ilk defa hızım düşmüş artık dikkat etmek lazım
netin hızından olduğu sanırım kesin video kalitesini 360p ye düşürünce sorunsuz takılmadan izleniyor dicem yalan olucak çünkü ozmanda hiçbişey gözükmüyor :) :) neden bi 360 birde en iyi kalite koymuşlar ki arası yok. bunu ayarlamanın bi yolu var mı?
AKK yle alakası yok bence .indirme hızım 800 lerde yine de takılıyor 360p ye getirsemde takılıyor .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme