Şimdi Ara

own3D Zed Montage #1 in TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar editlemesini çok iyi yapamasamda amacımı anlatmak istediğime eminim TR de nie olmasın dedikten sonra daha başlangıç bu hevesle yaptım alel acele oldu :) desteklerinizi bekliyorum iyi veya kötü yorumlarınızı da ayrıca...

http://www.youtube.com/watch?v=22ubdNZ-3Lk

Edit:Bir sıkıntıdan dolayı video silinmişti birkaç editten sonra tekrar yüklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan382 -- 25 Ekim 2014; 19:20:03 >

• iyisin iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo iyi oynuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulti ile skill dodge laman dışında pek bir hareket göremedim , 2.14 teki hareketi sona koyabilirdin o diğerlerine göre biraz daha kaliteli. Ayrıca sonununa bişey yapmadan hemen bitirmişsin , 6/10
  • güzeldi güzel eline sağlık :)
  • qnq bişi sorcam yeni zed aldımda ben w bide ulti gölgesi açabiliyom sadece sende 3 gölge var nasıl yapıyoz xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

qnq bişi sorcam yeni zed aldımda ben w bide ulti gölgesi açabiliyom sadece sende 3 gölge var nasıl yapıyoz xd

Ulti ve w at?

• ZeusunAmcası kullanıcısına yanıt
    yorumlarınız için çok teşekkürler ama zedin w ve u su skill dodge lamak değilmidir zaten ordan oraya kaçıp karşı rakibi dodge lamak ve fightı kazanmak değilmidir benmi yanlış biliyorum. teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaknafeinss

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

qnq bişi sorcam yeni zed aldımda ben w bide ulti gölgesi açabiliyom sadece sende 3 gölge var nasıl yapıyoz xd

Ulti ve w at?

öyle 3 tanemi oluyor qnq :D
  • Güzel olmuş

• Öncelikle egon tavanda değil her türlü eleştiriyi kabul ediyorsun bu konuda tebrik etmek lazım . Haraketlere gelirsek zaten yapabileceklerin sınırlı zedle yapılabilecekler bunlar iyi yapmışsın tebrik ederim . Ancak şunu fark ettim ki atraksiyonlu yerlerde gölgenin q 'larını o an ki heyecanla unutuyorsun ve sadece 1 tane shuriken isabet etmiş oluyor ki bu herkesin yapabileceği hata yine de iyisin
  • yanlız müzik çok hoşuma gitti güzel video
  • bayadır ilk defa gerçekten videoyu uyumlu yapabilen birini görüyorum

fraps yerine dxtory kullan bence , daha sağlıklı.torrentlerden bulursun full ünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

Öncelikle egon tavanda değil her türlü eleştiriyi kabul ediyorsun bu konuda tebrik etmek lazım . Haraketlere gelirsek zaten yapabileceklerin sınırlı zedle yapılabilecekler bunlar iyi yapmışsın tebrik ederim . Ancak şunu fark ettim ki atraksiyonlu yerlerde gölgenin q 'larını o an ki heyecanla unutuyorsun ve sadece 1 tane shuriken isabet etmiş oluyor ki bu herkesin yapabileceği hata yine de iyisin

İyi dilekleriniz için teşekkürler birdaha izledim dikkatlice genelde tutturmuşum ama o en sondaki riven la attığım fightta evet orda aslında rasgele atmamıştım onu rivenın kaçacağını düşünmüştüm, birden dönünce geri gelmek zorunda kalıp onuda aynı anda basınca mouse kaydıramadım birde video çekerkenki görüntü ile oynadığım görüntü farklı olabiliyor ekranın kenarına gelmiş olabilir diye düşünüyorum :) tekrar herkesin yazdıkları için teşekkürler... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan382

yorumlarınız için çok teşekkürler ama zedin w ve u su skill dodge lamak değilmidir zaten ordan oraya kaçıp karşı rakibi dodge lamak ve fightı kazanmak değilmidir benmi yanlış biliyorum. teşekkürler..

7-8 kere aynı hareketi sadece farklı insanlara yapınca sıkıyor , zed ile yapabileceğin türlü türlü hareket var , yoksa hareketler güzel
  • bugüne kadar karşıma zedi bilmeyenler gelmiş bunu farkettim

• Az önce lezipgecenl birinin konusundan çıktım tebrik ediyorum tavrın ve oynayışın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Az önce lezipgecenl birinin konusundan çıktım tebrik ediyorum tavrın ve oynayışın için.

İyi dilekleriniz için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan382

7-8 kere aynı hareketi sadece farklı insanlara yapınca sıkıyor , zed ile yapabileceğin türlü türlü hareket var , yoksa hareketler güzel

Aslında record alamadığım çokça video var çok güzel hareketler vardı özlemle aklıma geliyor hala onları atmak isterdim sizlerin görmesini isterdim bu videodakinden daha farklı güzel hareketler ama videonun başında yazdığım gibi alel acele bi hevesle hemen atmak istedim insanların görmesini istedim İnşallah 2. olursa yazdıklarınızı , hepinizin yazdıklarını derleyip bir araya getirerek ve acele etmeden :) edit kısmındada zaman harcayarak video çıkartmak isterim.. teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.