Şimdi Ara

own3D Zed Montage #1 in TR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun oynamak farklı , oyun yorumlamak farklı şeyler . Burdakiler atıp tutar ama oyunda aa ulti basamadım aa ignitem mı vardı aaa flash basamadım derler. Güzel, 2.yi merakla bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarzın Azoh'a benziyor takip ediyor musun?
    Tebrikler bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Lyks

sakın yanlış anlama beni gayet iyi oynuyorsun ama birsey farkettim ultini kullandıkdan sonra adamın arkasına e atıyorsun el alıskanligimi olmus bilmem ama her ulti attiginda aynisini yapiyorsun sakin yanlis anlama gayet basarili

iyi dileklerin için teşekkürler yanlış anlamam ama açıklamak istiyorum tekrardan..ilk sahne 1.30 da 5v1 de yakalanmışım maokai tarafından, burda ultiden sonra e değil düzelteyim w bunu kullanmamın nedeni 5v1 de w yü ultinin tersine atmassam garanti ölümle sonuclanırdı dikkat dağınıklığı yaratıp geri gelmekti amacım ve başarılı sonuçlanmış..1.54 te atılan ultide rivenla fighttayken onun bir tane vurması yerlebir ederdi beni amacım direk uzaklaşıp q ları kullanmaktı oda beni dodgelayabılmek icin flash attı malesef aynı yere düstük flashı olmasaydı daha iyi bir sahne cıkabılırdı burda eğer w kullanmasaydım...%50 şansım vardı biri bekleyip flashını atabılırdı ozaman düzgün bir w kullanıp tüm shurikenleri tutturabılırdım diğer bir %50 ise w bekletip yarı hp den az ken rivenın bana dönüp vurması direk ölmeme sebep olurdu.2.16 da ise thresh ve lucian 2 lisi var orada çeyrekten az hp var bitane vurmaları yeterdi ölmem için direk uzaklaşıp shurikenlerle hp azaltmaktı amacım duruma göre geri döndüm zaten.2.24 te ise ezreala attığım ulti w beklemem halinde akali tek atıcaktı ki o sahnede hic vuramadı vursaydı koymazdım zaten :) ölürdüm..2.40 ta çok az hp var xerathla fighttayken tek bir skill yatırırdı direk hızlı olmam gerektiği için ters tarafa atlayıp adamın dikkatini dagıtıp geri döndüm bunu yapmasaydım ölücektim zaten..evet buraya kadar herşey tamam ahriye gelelim oyun boyunca base tarafına doğru flash attı veya ulti attı bu yüzden w yü direk kullanmak istedim zaten ahrinin e skillini dodge lamıştım ulti ile, w ile gitmeme bile gerek yoktu hemen damage atıp geri donmek ıstıyordum orası biraz abes dediğinizi ahri için sayabilirim hepsi için değil alışkanlıkta değil genelde riskli durumlar da isem kullanırım yani....tekrar teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

Oyun oynamak farklı , oyun yorumlamak farklı şeyler . Burdakiler atıp tutar ama oyunda aa ulti basamadım aa ignitem mı vardı aaa flash basamadım derler. Güzel, 2.yi merakla bekliyorum .

iyi dileklerin için teşekkürler..Zor alıştığım bir şeyide ben ekliyim :)) -ahh beee mahvolmuşu basmamışım :)) yaw ignite açılmış nasıl görmem :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Svscr

Tarzın Azoh'a benziyor takip ediyor musun?
    Tebrikler bu arada

Teşekkürler iyi dileklerin için evet takip ediyorum aslında youtube daki ne kadar zed videosu varsa izlerim hatta hergün açar youtube sayfa sayfa gezer yenisini yapmışlarmı başkaları diye gezinirim :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Roccat.

İlk kata bizim arkadaş

Bir gün 3 arkadaşım kanka dedi vaskervona çıktık aç bakayım dedim karşıda bir khazix var É É É yaparak Penta atıyor ölenlerde bunlar çok gülmüştüm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.