Şimdi Ara

own3D Zed Montage #1 in TR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyandım :D bide kusura bakmada zed late useless :(
  • Bazı hareketleri tekrar tekrar izledim çözemedim hakkat.
  • Güzel oynuyorsun ama wyu çok ezbere atıyormuşsun gibi geldi onun dışında gayet iyi
  • W için acele ediyorsun attiğin yeri daha dikkatli secersen hem daha çok damage çikarirsin q lar da daha isabetli olur güzel vidyo eline sağlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

W için acele ediyorsun attiğin yeri daha dikkatli secersen hem daha çok damage çikarirsin q lar da daha isabetli olur güzel vidyo eline sağlik

iyi dilekleriniz için teşekkürler.. aslında şöyle oluyo benim karşı rakibime karşı yüksek üstünlüğüm ve o zamana kadar oynadığı hareketlere karşı ne yapıcağını belli ettiği için öyle kullanıyorum.. sizin söylediğinize göre en fazla belirgin olan ahriydi ahriye normalde ulti attığımda geri gidiyordu veya flashla kacıordu bı sekılde hızlı olup damage atmak istememden kaynaklanan birşey ama öne attı flashını, yine ultim duruyordu bi kaybım olmadı...ezreala gelirsek genelde şöyle bir olay var zedde w kullanımını iyi yapmak gerekir karşı rakibe ulti attığımızda ultinin gölgesi w nün tersinde kalırsa kacma sansımız cok olur orada ben w bekleseydim akali beni rahat keserdi ki gerçekten iyi damagei vardı çok hızlı w yapıp r yaptığımda bile kalan hp yi görüyorsunuz amacım ezrealı kesmek degıl çoğunluk kaçmaktı..rivena gelirsek orda rivendan az hp m olduğu için tek damage de yere yatırabilirdi o yüzden aşağa kaçmayı tercih ettim ama o da benim damage atmamam için aşağa dogru flash attı aynı yere düsünce tek shuriken denk geldi...anlatabilmişimdir inş..tekrar teşekkürler..:)

• Güzel olmul kardeşim zleyince canım zed oynamak istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shameles

Güzel olmul kardeşim zleyince canım zed oynamak istedi

teşekkürler iyi dileklerin için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

Öncelikle egon tavanda değil her türlü eleştiriyi kabul ediyorsun bu konuda tebrik etmek lazım . Haraketlere gelirsek zaten yapabileceklerin sınırlı zedle yapılabilecekler bunlar iyi yapmışsın tebrik ederim . Ancak şunu fark ettim ki atraksiyonlu yerlerde gölgenin q 'larını o an ki heyecanla unutuyorsun ve sadece 1 tane shuriken isabet etmiş oluyor ki bu herkesin yapabileceği hata yine de iyisin

Zaten yapacakların sınırlı zed ile ilgili olan kısmından sonra sandalyeden düşüyordum , oyunun en fazla varyasyon barındıran şampiyonu ...

Video başarılı lakin w lar başarısız . Çok ezbere atılan w var , tamam bu video da başına dert açmamış lakin oyun sırasında elbet başını yaktığı oluyordur.

Azoh izlemeni tavsiye ederim sana çok yararı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 15 Ekim 2014; 16:39:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

Öncelikle egon tavanda değil her türlü eleştiriyi kabul ediyorsun bu konuda tebrik etmek lazım . Haraketlere gelirsek zaten yapabileceklerin sınırlı zedle yapılabilecekler bunlar iyi yapmışsın tebrik ederim . Ancak şunu fark ettim ki atraksiyonlu yerlerde gölgenin q 'larını o an ki heyecanla unutuyorsun ve sadece 1 tane shuriken isabet etmiş oluyor ki bu herkesin yapabileceği hata yine de iyisin

Zaten yapacakların sınırlı zed ile ilgili olan kısmından sonra sandalyeden düşüyordum , oyunun en fazla varyasyon barındıran şampiyonu ...

Video başarılı lakin w lar başarısız . Çok ezbere atılan w var , tamam bu video da başına dert açmamış lakin oyun sırasında elbet başını yaktığı oluyordur.

Atom parçalamak değil zed oynamak klasiklemiş haraketler yapılıyor karşıdaki adamın hatasına göre farklı bir flash-w-r kombinasyonu yapabilirsin ki bence bu oyunda yapılacakları cidden sınırlı olmayan bir lee sin var onun dışında klasik

• hareketlerin çok uç değil dostum. ama hakkını da yemeyelim iyisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

iyi dilekleriniz için teşekkürler efenim..w ların neden öyle olduğunu anlatmıştım bir önceki yazımda...Azoha gelirsek 2 videosunu da kendi videomun şuan görüntülenen sayısından fazla izlemişimdir :) eklemek istiyorum kendimle azohu karşılaştırmıyorum ama onunda videosunu izlediğinizde çok farklı şeyler olmadığını göreceksiniz...sizlerin yorumlarına göre azohun 2. sahnesinde rivenın ultisi için attığı w gereklimiydi diye gider bu yorum ayrıca ultisini dodgelamıyor...tekrar teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

hareketlerin çok uç değil dostum. ama hakkını da yemeyelim iyisin.

teşekkürler iyi dilekleriniz için...şunu anlamak istiyorum sizlerin yorumlarında uç değil derken ne anlam taşıdığını kavrayamıyorum...50 hp le birini kesmek mi uç veya full hp ile kesmek mi uç veya w kullanmadan kesmekmi uç veya we tek atmakmı uç...bunların hepsi video da var o zaman bir şeyler eksik :) bunu açıklarsanız ben kendimi o yönde daha hızlı geliştirebilirim :) tekrar teşekkürler dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan382

quote:

teşekkürler iyi dilekleriniz için...şunu anlamak istiyorum sizlerin yorumlarında uç değil derken ne anlam taşıdığını kavrayamıyorum...50 hp le birini kesmek mi uç veya full hp ile kesmek mi uç veya w kullanmadan kesmekmi uç veya we tek atmakmı uç...bunların hepsi video da var o zaman bir şeyler eksik :) bunu açıklarsanız ben kendimi o yönde daha hızlı geliştirebilirim :) tekrar teşekkürler dostum...

1 adam alıp çıkıyorsun. uç bu değil. yanlış anlama bu ne lan 1 adam alıp ultine geri dönmüşsün tarzı yorum yapmıyorum. cok iyi hareketlerin var ama sen 1 adam alıyorsun veya 2. mesela botta nami ile lee sanırım hatırlamıyorum tam. ikisini de almış yatmışsın. bi de onları alıp yatmayan üstüne birde asist ve ya kill alanlar var. ''uç'' kelimesinin en iyi örneğide Faker ın godlike mekanik videosu biliyorsundur zaten. yinede link veriyim ;
    http://www.youtube.com/watch?v=2JkOJsmwxb8

• quote:

quote:

quote:

1 adam alıp çıkıyorsun. uç bu değil. yanlış anlama bu ne lan 1 adam alıp ultine geri dönmüşsün tarzı yorum yapmıyorum. cok iyi hareketlerin var ama sen 1 adam alıyorsun veya 2. mesela botta nami ile lee sanırım hatırlamıyorum tam. ikisini de almış yatmışsın. bi de onları alıp yatmayan üstüne birde asist ve ya kill alanlar var. ''uç'' kelimesinin en iyi örneğide Faker ın godlike mekanik videosu biliyorsundur zaten. yinede link veriyim ;
    http://www.youtube.com/watch?v=2JkOJsmwxb8

fakerda bir kişi alıyor :) ve devam ediyorum o maçı çok iyi biliyorum item farkı üstünlüğü çoktu ve ryu ultisini attıktan sonra fakerın bastığı itemi gördüğünü varsayıyorum tabi o itemi basmaklada olmuyor faker iyi bir zed oyuncusu olduğunu gösteriyor...ayrıca videosunu indirip ünide araya çıkarken bütün gün slow motion olarak izliyordum :)

• gokhan382 kullanıcısına yanıt
    umarız bir gün rakibi olursun ne diyelim kardeş.
  • quote:

umarız bir gün rakibi olursun ne diyelim kardeş.

ben bu sezon başladım oyuna bronze 1 olarak şuan plat 3 üm ilerisine gidemiyorum ve hala düşünüyorum bu serverda nasıl geldim buraya diye :) balıkesirspor da oynayan ronaldo gibiyim misal :) hehe şaka biz kim faker kim..insanlara sakin ol rahat ol oynarız ..işte senin ona bağırman kazanmamıza yardımcı olmaz demekten yoruldum artık muteliyecem diyorum yapamıyorum anlaşırız diyorum ve akşam geliyor adam kitliyor direk üstüne laf soyleyen olursa macı satarım dıyo afk kalırım dıyo başım ağrıyo artık oynarken :) weste geççek parada yok çünkü majezik alıyorum düzenli :):)

• gokhan382 kullanıcısına yanıt
    sakın yanlış anlama beni gayet iyi oynuyorsun ama birsey farkettim ultini kullandıkdan sonra adamın arkasına e atıyorsun el alıskanligimi olmus bilmem ama her ulti attiginda aynisini yapiyorsun sakin yanlis anlama gayet basarili

• quote:

quote:

Kast ettiğim sadece azohun videosu veya zed okulu değil , daha çok yayınını demiştim . İkinci videoyu bekliyoruz tebrikler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.