Şimdi Ara

OY KULLANMAYA GİDECEM ÖĞLE TATİLİ YOKTUR DEMİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OY KULLANMAYA GİDECEM ÖĞLE TATİLİ YOKTUR DEMİ??? sonra kapattık öğleden sonra gel demesinler..varmı öyle birşey...

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

yav ne gülüyon sonuçta devlet memuru bizde ilk defa kullanıcaz kapıda neyim kalıp rezil olmayalım adamalar pide ayran yerken ben oy kullanıcam dedmek abes olur..
  • Yok hocam yok öğle tatilimi our bugün milet seferberlik halinde resmen
    Git ve oyunu gönül rahatığıyla kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Yok hocam yok öğle tatilimi our bugün milet seferberlik halinde resmen
    Git ve oyunu gönül rahatığıyla kullan

ok sağol kanka
  • İlk kez kullandıgını her yerde belli etme dostum..!!

Sadece mantık yürütüceksin..41 milyon kişi oy kullanıyor..Çay molası,kahve molası,yemek molası v. olursa 2 hafta sonra biter bu seçim....

Sabah 08 Akşam 17 arası istediğin saatte kullan ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cepix

41 milyon kişi oy kullanıyor.

Zannetmem. Bu seçimde sadece 27.578.000 kişi oy kullanacak.
  • quote:

İlk kez kullandıgını her yerde belli etme dostum..!!

Sadece mantık yürütüceksin..41 milyon kişi oy kullanıyor..Çay molası,kahve molası,yemek molası v. olursa 2 hafta sonra biter bu seçim....

yav sonuçta adamlar akşama kadar aç mı çalışacak yemek molası verecekler bunuda dönüşümlü yaparlar galiba düşündüm o zaman da iş aksayabilir çünkü herkesin bir görevi vardır orda galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: okaraot

quote:

İlk kez kullandıgını her yerde belli etme dostum..!!

yav sonuçta adamlar akşama kadar aç mı çalışacak yemek molası verecekler bunuda dönüşümlü yaparlar galiba düşündüm o zaman da iş aksayabilir çünkü herkesin bir görevi vardır orda galiba..

Ben şimdi geldim oyumu kullandım. Vatana millete hayırlı olsun. Sandıkta 7 görevli vardı herkesin görevi yok 3-4 kişi hiç birşey yapmadan duruyordu.

• O hiçbirşey yapmadan duran 3-4 kişi parti temsilcileri oluyorlar.
  • partilerin tümü sandık kurulu için kumanya gönderiyor. çoğu da atılıyor. yemeleri mümkün değil o kadar şeyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

partilerin tümü sandık kurulu için kumanya gönderiyor. çoğu da atılıyor. yemeleri mümkün değil o kadar şeyi.

evet geçen sene akpden sandık görevlisiydim ama en güzel kumanyayı gp vermişti işin en güzel yanı kumanya sadece partinin görevlisine değil bütün görevlilere veriliyordu

• Bu linki hatıra olarak saklayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Bu linki hatıra olarak saklayacağım.

• evet oy kullandım vatana millete hayırlı olsun sıra felan yoktu gittiğimde adamlar boş beklemekten sıkılmış sanki müşterisisz esnaf gibi beni buyur ettiler yalnız delikler biraz ufak gibiydi adam boyayı tırnağıma değil etime dokundurdu güzeldi ilk defa oy kullanan biri için hafif heyecen vardı kimliği ve imza atmayı unuttum adamlar uyardı...
  • ya bende seçmen kartı olmadan gittim osandık başına..
    ordaki boş boş oturan görevli seçmen kartını ve sıranı kendin bulcaksın dedi.. bende senin burdaki görevin ne o zaman falan dedim... sonra kendisi somurtarak seçmen sıramı buldu benden sonrakilerede bakmak zorunda kaldı.. ne miskin insanlar var ya..
    merak ettim sandık başında duranlar bir ücret alıyorlarmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

ya bende seçmen kartı olmadan gittim osandık başına..
    ordaki boş boş oturan görevli seçmen kartını ve sıranı kendin bulcaksın dedi.. bende senin burdaki görevin ne o zaman falan dedim... sonra kendisi somurtarak seçmen sıramı buldu benden sonrakilerede bakmak zorunda kaldı.. ne miskin insanlar var ya..

parti görevlileri almıyor ama ysk'nın görevlendirdiği kişiler alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

ya bende seçmen kartı olmadan gittim osandık başına..

geçen sene 120 ytl felan almışlar bu sene bende görev alacaktım öğretmen olduğum için ama ikametgah ankara'da olduğundan alamadım ayrıcfa her işlemi sandık görevlileri yapıyor bizimkiler çok kibar ve nazikti boyayı bile azcık sürdüler nerdeyse gözükmüyor hakkaten sizinkiler ayıp etmiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.