Şimdi Ara

OYAK 2013-2014 Renault Otomobil Kampanyasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deriko

ben ayın 5inde peşinatı yatırdım. aynı gün kredi sözleşmemide imzalayıp yolladım. ilk taksit ocağın 3ünde

ben de imzaladım gönderdim. 6 sında ilk taksit
  • Merabalar. Oyak kampanyası devam ediyormu acaba? Katılabilirmiyiz. Bi yerde 6aralık son diye okudum..
    Bagaj hacmi hangisinin yüksek hangisini tavsiye edersiniz acaba?
    Symbol
    Clio sw
    Stepway

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya 6 aralıkta bitti maalesef. ama yine de bir mais şubesine danışabilirsiniz.
  • siz bence satış temsilcinize bir sorun.çünkü peşinatı yatırmadan önce sözleşme imzalanıyor genellikle.benim de ödeme günüm ve ödeme planım belli.ocak 2.
  • bende martta teslim alıcam aracımı ama 2014 ile beraber gelen ötv zammı bizede yansıtılacakmış renault ile görüştüm pazartesi detayını alıcağım.alım satımını 2013 de yaptığımız ama teslimi 2014 e kalan araçtan fark alma hakları var mı araştırmak lazım...
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    %10 hibe olamaz hehalde, ileride emekli maaşı ve sağlık sigortası olarak üyelere geri dönüyor olmalı. Tabiki kurumun toplu satın alma pazarlığı güzel birşey.

Özel emeklilik şirketleri akıllanıp üyelerine bu tür avantajlı toplu satın alma avatanjları sunsalar rekabette öne geçerler. 2-3 günde bir zırt pırt arıyorlar, sizin bana kazandıracağınızdan daha fazlasını ben mevduat faizinden kazanıyorum zaten diyorum, söyleyince işlerine gelmiyor.
  • phantagram kullanıcısına yanıt
    Eğer yazılı sözleşme ile teslim alacağın fiyatını "fix" 'lemediysen tabiki var.
    Zorunlu ticaret olamayacağı için ancak kaporanı iade alırsın, bu da yine imzaladığın sözleşmeye yada makbuz niteliğindeki kağıda ve karşı tarafın iyi niyetine bağlı.
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    oyak kampanyasından aldıgım için kapora geri iadesi var.kredisini bile çekip verdim bir tek aracın tesliminde 10.500 tl peşinatı kaldı.
  • ÖTV, nakliye ve diğer ödemeler teslimde peşin tahsil edilecek olup KDV, ÖTV, nakliye ve diğer ödemelerde meydana gelebilecek değişiklikler teslim ödemesine yansıtılacaktır.

bunu buldum yani ötv girdi oyak kampanyasından benim gibi araç alanlara haydi hayırlı olsun...

bide trafik sigortasınıda müşteriye sokmuşlar yeni fark ettim normalde sıfır araç alımında içinde bulunduğu dönemi bayi karşılaması gerekmiyor mu???
    Zaten kampanya fiyatları çok çok uygun, 200-300 tl lik sigorta parasını dert etmeye değmez.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    ötv farkı + sigorta ki diyarbakırda görev yapıyorum en az 500 tl sigorta = dert etmeye değecek bir miktar oluyor... ki parayıda sokaktan toplamıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantagram -- 3 Ocak 2014; 16:04:23 >
    Parayı sokaktan topluyorsunuz diyen yok zaten ben diyorum ki aracı zaten piyasanın altında alıyorsunuz sigortaya takılmayın diyorum, ayrıca ötv farkı size özgü bir şey değil, kampanyasız araç alanlarda var da bu ülkede onlar ne yapsın. Trafik sigortası içinde illaki kampanya sözleşmesinde bir madde vardır eğer yoksa, bayinin sizin trafik sigortasını ödeme zorunluluğu yok çünkü bayiden değil Oyak tan alıyorsunuz aracı.
  • Arkadaşlar kampanya kapsamında ötv farkının olduğunu belirttiler. ben clio 1,2 75 bg aldım yaklaşık 1200 bi tutar bekliyorlarmış. Ankara Mais ile görüştüm bizlik değil dediler. bende kampanyadan çıkmayı düşünüyorum.
  • Bende ayni aractan aldim clio 1.2 16 valf icon. Benin tahminim 1300tl civariydi.aklima takilan araci alirken ek masraflar ne kadar olacak (kasko sigorta vb gibi). Yinede kampanyadan cikmak gereksiz gibi geliyor bu fiyata baska araba yok zaten ayni donanimda. Fiyat heryerde artti ne yazikki.

• [escobar] kullanıcısına yanıt
    mrblar, bizim de çok yakın bir aile dostumuz var, kendisi emekli astsubay, ondan rica edeceğim, kampanya hala devam ediyor mu?
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    Hayır kampanya sona erdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

mrblar, bizim de çok yakın bir aile dostumuz var, kendisi emekli astsubay, ondan rica edeceğim, kampanya hala devam ediyor mu?

Kasim aralik gibi 1 ay basvuru suresi var.
    Maalesef bitti.

• Dün Ankara Mais'i aradım. Faturalar daha çıkmadığı için artış miktarını tam olarak söyleyemediler. 1500-2500 arası bir şey olacak dediler. Sanki az bir şeymiş gibi siz 2500 tl hazırlayın diye de nasihatte bulundu arkadaşlar sağ olsunlar :)
  • Merhabalar

Beni aradılar ve fluens touch için 1848 tl fark istediler. Benzer durmda olanlar varsa paylaşalım lütfen.
    Bu nasıl Hesaplanıyor bunun zaten KDV ve diğer vergileri 13.000 olurken gelen zamla bu 14800 lü rakamlara çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.