Şimdi Ara

OYAK 2013-2014 Renault Otomobil Kampanyasi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aracınızın tam modeli nedir acaba? Faturalar çıkmış demek ki, bana hala haber vermediler.
  • bende aradım banada birşey söylemediler araç modeliniz neydi ve başvuru tarihiniz (ben 1.5 dci icon clio için başvurmuştum) nekadar fiyat çıkarcaklar acaba
  • Benim araç fulence 1.5 90 dizel touch ekstra 800tl ekleterek jant değişimi istemiştim sadece
  • başvuru tarihimde kampanya bitimine birkaçgün kala yapmıştım
  • Sanırım hesap şu şekilde:
    (((Anahtar teslim peşin satış tutarı)/1.18)/1.4) = Aracın vergisiz satış fiyatı.

(((Aracın vergisiz satış fiyatı)x1.45)x1.18) = Aracın vergiler dahil yeni fiyatı

Bu şekilde bendeki fark 1305 tl çıkıyor. Buna razı oldum artık. Bakalım aradıkları zaman kesinleştiririz.
  • arkadaşlar bu ötv nedir böyle reno normalde arac satarken 2013 fiyatları gecerli diyo bide neden ötv zammı uyguluyolar
  • oyak üyesi olmanın ayrıcalıklı olmadığını birkere daha gördüm,dün gittim ermat reno bayisine oyak aracılığı ile aralık ayında peşinatımı ve ilk taksidimide ödediğim aracı bayide sormaya 2013 modeline adam trafik sigortası ve stepne içinde artı metalik renk benim bu ötv zammı ile birlikte ödeyeceğim fiyattan daha az fiyat verdi,böyle rezillik olurmu böyle terbiyeszlik olurmu bide arabayı marta kadar beklemenin sıkıntısını da eklersen bizimki paramızla rezil olmak.daha dur bundan sonra trafik sigortasında kaskoda ruhsata ve plakada ve masraflarda daha çok geçirecekler bu daha başlangıç iyi günlerimiz.ben şahsen çıkacam bu rezil kampanyadan alsın arabalırını gözlerine soksunlar....bi taraflarına da soksunlarr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havadar25

oyak üyesi olmanın ayrıcalıklı olmadığını birkere daha gördüm,dün gittim ermat reno bayisine oyak aracılığı ile aralık ayında peşinatımı ve ilk taksidimide ödediğim aracı bayide sormaya 2013 modeline adam trafik sigortası ve stepne içinde artı metalik renk benim bu ötv zammı ile birlikte ödeyeceğim fiyattan daha az fiyat verdi,böyle rezillik olurmu böyle terbiyeszlik olurmu bide arabayı marta kadar beklemenin sıkıntısını da eklersen bizimki paramızla rezil olmak.daha dur bundan sonra trafik sigortasında kaskoda ruhsata ve plakada ve masraflarda daha çok geçirecekler bu daha başlangıç iyi günlerimiz.ben şahsen çıkacam bu rezil kampanyadan alsın arabalırını gözlerine soksunlar....bi taraflarına da soksunlarr.

kesinlikle haklısınız oyak üye ayrıcalığı yaşıyoruz çok belli çıkarsak nekadar zararımız oluyor bilginiz varmı?

• Bu gün yine aradım, hala faturalar çıkmamış dolayısıyla ötv miktarını öğrenemedik. Ancak aracın şubatın ilk veya ikinci haftası geleceğiyle ilgili bilgi verdiler. Ötv de ve ıvır zıvırlar da sürpriz yapacaklar sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkrycl -- 23 Ocak 2014; 19:52:20 >
  • dogukan@ D kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum kardeşim çıkarsak @dogukan@ zararrımızın ne kadar olacağını, oyakla görüşen varmı bu kazık için ne diyolar bilgisi olan varsa paylaşssın.. @dogukan@
  • oyak indirimi ve yakını engelli olan birisi ötvden indirimle alabilir mı acaba ?
  • başka bir forumda araçlarla ilgili ötv farkı ögrenmişler yazılan bilgiye gore 1700 tl gibi bir rakam söylüyolar bende kendim bi görüşmede bulundum bende kesin olmamakla beraber 1300 tl gibi bir rakam aldım ama teslimat konusunda bi bilgi yok şaun.Ikrycl üyemizin dediği gibi bari bişeyler hediye etsinler r link filan
  • böyle iş olmaz arkadaş ben size söyliyim ayıp gerçekten ötv sine başlicam şimdi
  • Merhabalar

Beni aradılar ve Trafik sigorta ücretini istediler. Trafik sigortasını yatırmadan işlemlere başlanmıyormuş.
    Bu kampanya da fiata trafik sigortası dahil değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • Merhabalar

Tüm vergilerle teslimat ücretini de yatırdım. Arabayı beklemekteyim. Kampanya ya yazılanlardan teslim alan varmı acaba
  • Dun teslim aldim boğaziçi subesinden. Sizin ve herkesin en yakin zamanda arabasini almasi dilegiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay icinde astegmen olqcagim bu kampnayadqn yararlanabilir miyim suan araba almak istyrum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Renault'u sevmiyorsam işte bu yüzden sevmiyorum sadece askeri personel aracı alır 2.el zararı olmadan satar ,bunda iyisi şamda kayısı

bide loganı symbol adıyla satmasalar cok guzel olacak
  • Bu kampanya yılda 2 kez yapılıyordu diye biliyorum. Bu yıl 2.si yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.