Şimdi Ara

OYAK 2013-2014 Renault Otomobil Kampanyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscaldiran -- 1 Kasım 2013; 20:22:50 >

• Renault'u sevmiyorsam işte bu yüzden sevmiyorum sadece askeri personel aracı alır 2.el zararı olmadan satar ,bunda iyisi şamda kayısı
  • Kredide de bir kolaylık olmuyormu askeri personele? Yoksa vatandaşla aynı imkanı mı sunuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Kredide de bir kolaylık olmuyormu askeri personele? Yoksa vatandaşla aynı imkanı mı sunuyor?
    Geçen sene 1.5 dCi Clio Icon iç kişiselleştirme + metalik renk + yedek lastik 40.500 TL'ye almıştı komşumuz bu sene hepsini ekleyince 46'yı geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Renault'u sevmiyorsam işte bu yüzden sevmiyorum sadece askeri personel aracı alır 2.el zararı olmadan satar ,bunda iyisi şamda kayısı

Askeri personelin maaşlarının %10'unu OYAK'a yatırarak, doğal olarak "OYAK" üyesi olduğunu biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Geçen sene 1.5 dCi Clio Icon iç kişiselleştirme + metalik renk + yedek lastik 40.500 TL'ye almıştı komşumuz bu sene hepsini ekleyince 46'yı geçiyor

Alıntıları Göster
    oyak mı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Renault'u sevmiyorsam işte bu yüzden sevmiyorum sadece askeri personel aracı alır 2.el zararı olmadan satar ,bunda iyisi şamda kayısı

Askeri personelin maaşlarının %10'unu OYAK'a yatırarak, doğal olarak "OYAK" üyesi olduğunu biliyor musunuz?

Biliyorum hocam,ama ne bileyim karman çorman işler...
  • quote:

quote:

quote:

Keske Oyak Bmw-Alfa gibi markalara da ortak olsa:)

Aynı kampanyayı Koç grubu Fiat-Ford-Alfa Romeo icin çalışanlarına yapıyor, Toyota 2010 yılının sonlarına doğru, fabrikada çalışanlara Verso'nun Elegant modelini (Makyajli) cok uygun verdi. Bizzat arkadasım almıştı, simdi satsa aldığının 6-7 bin üstüne satacak.
    Doğuş oto'nun da çalışanlarına yönelik kampanya yaptığını duymuştum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Keske Oyak Bmw-Alfa gibi markalara da ortak olsa:)

Aynı kampanyayı Koç grubu Fiat-Ford-Alfa Romeo icin çalışanlarına yapıyor, Toyota 2010 yılının sonlarına doğru, fabrikada çalışanlara Verso'nun Elegant modelini (Makyajli) cok uygun verdi. Bizzat arkadasım almıştı, simdi satsa aldığının 6-7 bin üstüne satacak.
    Doğuş oto'nun da çalışanlarına yönelik kampanya yaptığını duymuştum.

Alıntıları Göster
    Burada paylasilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: mscaldiran

Burada paylasilmis

Alıntıları Göster
    geçen seneki fiyatlara göre %10 artış var yaw..
  • nighthawker N kullanıcısına yanıt
    Fiyat değilde kredi imkanı iyi
  • quote:

Fiyat değilde kredi imkanı iyi

hhocam gecen senede 20000 tl 20 ay faizsiz vardı..fiyatlar %10 u aşan artış var maalesef
  • nighthawker N kullanıcısına yanıt
    Normal hocam euro dolar sağolsun
  • quote:

Normal hocam euro dolar sağolsun
    Yedek subaylık döneminde kesilen (Örneğin benden 14 ay oyak kesintisi yapılmıştı) tutarların geri dönüşü yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektonikal

Yedek subaylık döneminde kesilen (Örneğin benden 14 ay oyak kesintisi yapılmıştı) tutarların geri dönüşü yok....

Alıntıları Göster
    bu yıl bu kampanyadan yararlanan kimse yok mu?
  • quote:

Fiyatlar yayinlanmis..

fiyatlari paylasabilirmisinz. ben bulamadim da
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Fiyatlar yayinlanmis..

fiyatlari paylasabilirmisinz. ben bulamadim da
    ayın 9 unda ist sarıyerden clio 4 siparişi verdim. takip numarası hala gelmedi. takip numarası gelipte peşinatı yatıran var mı?
  • Aralik ortasi gibi diyorlar. Gecen seneki konu bayagi buyuktu bu sene ilgi yok forumlarda pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkrycl -- 24 Kasım 2013; 21:21:18 >
  • Emekli personel bu kampanyadan faydalaniyormu ?
  • Evet faydalaniyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.