Şimdi Ara

OYAK kampanyasından araç alanlar (2012) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2012 model o aldıgım 110 glx connectime kaput koruma yaptırmaya karar verdim ankara lumar bayisi olan çagrı yapıya gittim 200.00 tl ye anlaştık kaputa ve çamurluk kenarlarına lumar marka kaput koruma malzemesi uygulandı iş bittikten sonra en az 6 yerde maket bıçagı yarası gördüm bunlar bu işi en iyi yapanlarsa başkalarını düşünemiyorum kaput koruma düşünen varsa maket bıçagı çiziklerinede razı olacak paranızla boyayı çizdirmeyin burakın kazara taş deysin nokta iz olur benin araçta bir çamurlutta 9 cm bıçak cizigi var düşünen arkadaşlara bilgi vermesi açısından paylaşmak isyedim saygılar
  • bende sizin gibi düşünmekteyim. büyük ihtimal şubat ın ilk haftası olan 3 şubat cuma günü alabilirz. peki haftasonlarıda teslimat var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gü

Herkese Selamlar,

Ben de oyak kampanyasından fluence bekleyenlerdenim. Başvuru tarihim 2 aralık ta olmuştu. Acaba bu tarihe yakın bir zamanda başvuran var mı
    Tam olarak arabanın teslimat tarihini merak ediyorum.

GÖKTUĞ ÜNSAL

quote:

Orijinalden alıntı: aziz_unsal

bende sizin gibi düşünmekteyim. büyük ihtimal şubat ın ilk haftası olan 3 şubat cuma günü alabilirz. peki haftasonlarıda teslimat var mı ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gü

Herkese Selamlar,

Ben de oyak kampanyasından fluence bekleyenlerdenim. Başvuru tarihim 2 aralık ta olmuştu. Acaba bu tarihe yakın bir zamanda başvuran var mı
    Tam olarak arabanın teslimat tarihini merak ediyorum.

GÖKTUĞ ÜNSAL

quote:

bende sizin gibi düşünmekteyim. büyük ihtimal şubat ın ilk haftası olan 3 şubat cuma günü alabilirz. peki haftasonlarıda teslimat var mı ??

Hafta sonları teslimat olmuyor diye biliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: malimete

quote:

Orijinalden alıntı: huso_

quote:

Ankara MAiS'ten almıştım aracımı...Bugün aradılar...Aracım gelmiş...Haftaya çarşamba veya perşembe teslim alacağım....

Aracınız tekrar hayırlı olsun.kasko yaptırdınız mı aracınıza?

Teşekkür ederim... Sizinki de en kısa zamanda gelir umarım...Kasko yaptırdım...744 TL, 12 taksit...Axa'dan..Ankara Mais'te Axa'nın temsilcisi var..Biz gidene kadar poliçeyi hazırlamıştı...

sizin daha önceden adınıza kasko varmıydı?hasarsızlıktan yararlandınız mı yoksa sıfırdan kasko mu yaptırdınız?744 tl uygun bir fiyat.

• Kaskoyu sıfırdan yapmadılar. Bir önceki aracımın hasarsızlığından yararlandım. Bir de oyak indirimi de üstüne eklenince 744 tl oldu...
  • 1 hafta önce oyak kampanyasına başvuruda bulunduğum bayi den aradılar ve aracımın yaklaşmakta olduğunu söylediler ve vekaletname istediler. Vekalet istendikten ortalama kaç gün sonra araç teslimi yapılır.?? bilgisi olan var mı?? şimdiden teşekkürler..
  • quote:

1 hafta önce oyak kampanyasına başvuruda bulunduğum bayi den aradılar ve aracımın yaklaşmakta olduğunu söylediler ve vekaletname istediler. Vekalet istendikten ortalama kaç gün sonra araç teslimi yapılır.?? bilgisi olan var mı?? şimdiden teşekkürler..

Sizin araçta mı fluence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

İnanır mısınız aracı teslim alırken ilk bakacağım kaput keçesiydi. Unutmuşum. Hala bakamadım. Bakınca yazarım. Kauçuk pas pas talep ettim ama vermediler. Deri ruhsat kabı, kartlar için 2 adet deri korumalık, ilk yardım çantası ve yangın söndürücü minimax verdiler.

yakıtla ilgili bir şey söylediler mi,belli bir yerden almanızı falan?hangi markadan aldınız ilk mazotu?bir de renault cardvisit edindiniz mi?

Renault cardvisit vermediler. Mazot için tavsiye ettiğiniz bir marka var mı diye sorduğumda depo kapağında yazan total'i önerdiler. İlk mazotumu opetten aldım. Genelde forumlarda opetten insanlar memnun. Bir önceki aracım megane benzinliydi. Yine opet kullanıyordum. Benzini shell'e göre daha iyiydi yakıt sarfiyatı bakımından.

Kaputun altında keçe mevcut...

• quote:

1 hafta önce oyak kampanyasına başvuruda bulunduğum bayi den aradılar ve aracımın yaklaşmakta olduğunu söylediler ve vekaletname istediler. Vekalet istendikten ortalama kaç gün sonra araç teslimi yapılır.?? bilgisi olan var mı?? şimdiden teşekkürler..

Merhaba hayırlı olsun aracınız..Beni 19 ocak perşembe aramışlardı..Aracı 25 Ocak çarşamba günü teslim ettiler...
  • Orijinalden alıntı: huso_

Sizin araçta mı fluence?
    [/quoote]
    yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 30 Ocak 2012; 17:57:20 >
  • Bu haftada büyük bir teslimat var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 30 Ocak 2012; 18:08:43 >
  • Bu haftada büyük bir teslimat var galiba
  • quote:

quote:

Sizin araçta mı fluence?

evet.. 20 ocak ta aradılar bizide vekalet için. 2 hafta içinde teslim edilir aracınız dedi . bekliyorz. siz teslim aldınız mı??
  • quote:

quote:

quote:

Sizin araçta mı fluence?

evet.. 20 ocak ta aradılar bizide vekalet için. 2 hafta içinde teslim edilir aracınız dedi . bekliyorz. siz teslim aldınız mı??

Ben aracımı geçen hafta çarşamba günü teslim aldım...

• hayılrı olsun. güle güle kullanın..
  • quote:

hayılrı olsun. güle güle kullanın..

Size de hayırlı olsun..Sağolun..Arabalarımız renkleri dışında aynı sanırım
  • Formdan megane bekleyip alan olmadı galiba ?
  • evet . bende beyaz alcaktım ama olmadı. kısmet işte :)
  • Bende Megane bekliyorum 5 kasımda kayıt olmustum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.