Şimdi Ara

OYAK kampanyasından araç alanlar (2012)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlarımız bildiğiniz gibi Şubat veya Mart teslimi olacak. Geçen sene Şubat teslimi araçlarını ocak ayında alanlar olmuş. Diğer megane, fluence başlıklarında konuyu dağıtmamak adına araçlarımızı teslim alana kadar olan süreci burada paylaşalım....Birkaç arkadaşımızın MAİS bayilerinden öğrenebildiği kadarıyla Şubat başı teslim etme ihtimalleri varmış...Bilgi aldıkça burada paylaşalım...

• Mais genel merkezde çalışan bir arkadasımdan öğrendiğime göre bazı araçların üretimi tamamlanmış bayilerin araçları almasını bekliyorlar.ben megane bekliyorum ama benim araç daha üretime girmemiş :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_

Mais genel merkezde çalışan bir arkadasımdan öğrendiğime göre bazı araçların üretimi tamamlanmış bayilerin araçları almasını bekliyorlar.ben megane bekliyorum ama benim araç daha üretime girmemiş :(

Arkadaş o zaman fırsat bulursan bir de fluence'i sorsana tanıdığına....İmzamdaki aracı bekliyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimete

quote:

Mais genel merkezde çalışan bir arkadasımdan öğrendiğime göre bazı araçların üretimi tamamlanmış bayilerin araçları almasını bekliyorlar.ben megane bekliyorum ama benim araç daha üretime girmemiş :(

Arkadaş o zaman fırsat bulursan bir de fluence'i sorsana tanıdığına....İmzamdaki aracı bekliyorum da

Bir arkadasım da fluence bekliyor onun aracı istanbuldaymis burada ki bayii ne zaman aracı İstanbul'dan kendisine naklini isterse ozandan sahibine teslim edilecek.

• quote:

quote:

quote:

Bir arkadasım da fluence bekliyor onun aracı istanbuldaymis burada ki bayii ne zaman aracı İstanbul'dan kendisine naklini isterse ozandan sahibine teslim edilecek.

sanırım 15-20 gün içinde şubat teslimi bekleyenler alırlar araçlarını...ben de Ankara MAiS'e bir sorayım o zaman...

• Umarım en yakın zamanda gelir araçlarımız.
  • quote:

Umarım en yakın zamanda gelir araçlarımız.
    Ankara MAiS'ten almıştım aracımı...Bugün aradılar...Aracım gelmiş...Haftaya çarşamba veya perşembe teslim alacağım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ankara MAiS'ten almıştım aracımı...Bugün aradılar...Aracım gelmiş...Haftaya çarşamba veya perşembe teslim alacağım....

Aracınız tekrar hayırlı olsun.kasko yaptırdınız mı aracınıza?

• quote:

quote:

Teşekkür ederim... Sizinki de en kısa zamanda gelir umarım...Kasko yaptırdım...744 TL, 12 taksit...Axa'dan..Ankara Mais'te Axa'nın temsilcisi var..Biz gidene kadar poliçeyi hazırlamıştı...
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim... Sizinki de en kısa zamanda gelir umarım...Kasko yaptırdım...744 TL, 12 taksit...Axa'dan..Ankara Mais'te Axa'nın temsilcisi var..Biz gidene kadar poliçeyi hazırlamıştı...

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun... Başka ne gibi masraflar oldu acaba kasko haricinde... Bnede kasım başında megane 3 privilege sunroof+xenon siparişi vermiştim bekliyorum... Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: brktfk

Hayırlı olsun... Başka ne gibi masraflar oldu acaba kasko haricinde... Bnede kasım başında megane 3 privilege sunroof+xenon siparişi vermiştim bekliyorum... Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız günler...

Kasko haricinde 230 TL trafik sigortası, motorlu taşıtlar vergisi 2012 zam farkı (sanırım 35 TL birşeydi), plaka ve ruhsat masrafları.. toplamda 350 TL civarı kasko hariç fazladan masrafı oldu...Teşekkür ederim..Size de hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimete -- 26 Ocak 2012; 15:33:47 >
  • quote:

quote:

Kasko haricinde 230 TL trafik sigortası, motorlu taşıtlar vergisi 2012 zam farkı (sanırım 35 TL birşeydi), plaka ve ruhsat masrafları.. toplamda 350 TL civarı kasko hariç fazladan masrafı oldu...Teşekkür ederim..Size de hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    Tekrar hayırlı olsun... Arkadaşlar aranan oldumu başka ankara için...

• quote:

Tekrar hayırlı olsun... Arkadaşlar aranan oldumu başka ankara için...

Alıntıları Göster
    Ben 2008 kampanyasından da megane2 almıştım. O zaman herkesin aracını aynı gün teslim etmişlerdi ve Ankara-Mais çok kalabalıktı. Yanlış hatırlamıyorsam öğleden sonra saat 4 gibi gitmiştim ve aracı akşam saat 9'a doğru teslim almıştım. 2 gün önce aracımı teslim alırken satış görevlisine 3,5 sene önceki bu curcunayı anlattım. O da bana, evet doğru, biz de böyle aksaklık yaşanmasın diye araçlar geldikçe teslimat yapıyoruz dedi. 2 gün önce aracı teslim alırken sadece benim araba vardı. İşim yarım saatte bitti. Satış görevlisi araçları 70'şer 70'şer teslim ettiklerini söyledi. Velhasıl sizlerin araçları eğer gelecek olan 70'lik parti içindeyse mutlaka aranırsınız...

• quote:

Ben 2008 kampanyasından da megane2 almıştım. O zaman herkesin aracını aynı gün teslim etmişlerdi ve Ankara-Mais çok kalabalıktı. Yanlış hatırlamıyorsam öğleden sonra saat 4 gibi gitmiştim ve aracı akşam saat 9'a doğru teslim almıştım. 2 gün önce aracımı teslim alırken satış görevlisine 3,5 sene önceki bu curcunayı anlattım. O da bana, evet doğru, biz de böyle aksaklık yaşanmasın diye araçlar geldikçe teslimat yapıyoruz dedi. 2 gün önce aracı teslim alırken sadece benim araba vardı. İşim yarım saatte bitti. Satış görevlisi araçları 70'şer 70'şer teslim ettiklerini söyledi. Velhasıl sizlerin araçları eğer gelecek olan 70'lik parti içindeyse mutlaka aranırsınız...

Alıntıları Göster
    Acaba arasak bununla ilgili bilgi alabilirmiyiz?

• quote:

Acaba arasak bununla ilgili bilgi alabilirmiyiz?

Alıntıları Göster
    Aramakta fayda var diye düşünüyorum. Birşey kaybetmezsiniz. Yardımcı olurlar umarım.
  • quote:

Aramakta fayda var diye düşünüyorum. Birşey kaybetmezsiniz. Yardımcı olurlar umarım.

ben dün müşteri hizmetlerini aradım bayinizden bikgi alabilirsiniz dedi.bayıye soruyoruz onlarda merkez ne zaman gönderirse o zaman teslim edeceğiz diyorlar.sağlıklı bir bilgi veren yok.sizin araçta kaput keçesi çıktı mı?hediye talep ettiniz mi paspas vb.?
  • İnanır mısınız aracı teslim alırken ilk bakacağım kaput keçesiydi. Unutmuşum. Hala bakamadım. Bakınca yazarım. Kauçuk pas pas talep ettim ama vermediler. Deri ruhsat kabı, kartlar için 2 adet deri korumalık, ilk yardım çantası ve yangın söndürücü minimax verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimete -- 27 Ocak 2012; 17:07:31 >
  • quote:

İnanır mısınız aracı teslim alırken ilk bakacağım kaput keçesiydi. Unutmuşum. Hala bakamadım. Bakınca yazarım. Kauçuk pas pas talep ettim ama vermediler. Deri ruhsat kabı, kartlar için 2 adet deri korumalık, ilk yardım çantası ve yangın söndürücü minimax verdiler.

yakıtla ilgili bir şey söylediler mi,belli bir yerden almanızı falan?hangi markadan aldınız ilk mazotu?bir de renault cardvisit edindiniz mi?
  • quote:

quote:

İnanır mısınız aracı teslim alırken ilk bakacağım kaput keçesiydi. Unutmuşum. Hala bakamadım. Bakınca yazarım. Kauçuk pas pas talep ettim ama vermediler. Deri ruhsat kabı, kartlar için 2 adet deri korumalık, ilk yardım çantası ve yangın söndürücü minimax verdiler.

yakıtla ilgili bir şey söylediler mi,belli bir yerden almanızı falan?hangi markadan aldınız ilk mazotu?bir de renault cardvisit edindiniz mi?

Renault cardvisit vermediler. Mazot için tavsiye ettiğiniz bir marka var mı diye sorduğumda depo kapağında yazan total'i önerdiler. İlk mazotumu opetten aldım. Genelde forumlarda opetten insanlar memnun. Bir önceki aracım megane benzinliydi. Yine opet kullanıyordum. Benzini shell'e göre daha iyiydi yakıt sarfiyatı bakımından.

• quote:

quote:

quote:

Renault cardvisit vermediler. Mazot için tavsiye ettiğiniz bir marka var mı diye sorduğumda depo kapağında yazan total'i önerdiler. İlk mazotumu opetten aldım. Genelde forumlarda opetten insanlar memnun. Bir önceki aracım megane benzinliydi. Yine opet kullanıyordum. Benzini shell'e göre daha iyiydi yakıt sarfiyatı bakımından.

Alıntıları Göster
    Herkese Selamlar,

Ben de oyak kampanyasından fluence bekleyenlerdenim. Başvuru tarihim 2 aralık ta olmuştu. Acaba bu tarihe yakın bir zamanda başvuran var mı
    Tam olarak arabanın teslimat tarihini merak ediyorum.

GÖKTUĞ ÜNSAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 28 Ocak 2012; 16:03:54 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.