Şimdi Ara

OYAK kampanyasından araç alanlar (2012) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mythology84

quote:

Orijinalden alıntı: brktfk

Arkadaşlar, çarşamba günü aradılar haftaya geleceğini söylediler.

Araç neydi acaba?

Kusura bakmayın cevap geç oldu ama araç Megane privilege.
  • İyi akşamlar.
    Bugün beni aradılar ve arabamın geldiğini söylediler.MST dCi 110 EDC.(Ankara)
  • Birşey soracaktım , ben de megane hb privilage EDC dizel , Navigasyon, sunroof , xenon paketlisini aldım , merak ettiğim jantlar nasıl 2011 model jantlarla aynı mı yoksa farklı mı? birde megane hb bu yıl kasa değiştiriyormuş şapa oturma buna denir üç kuruş kar edeceğiz derken en az 10 bin TL silinir araçlardan son olarak beni renault mais İzmir şubesinden aradılar araçla ilgili bazı paketler varmış yaptırmak istermisiniz dediler ilk paketi kabul ettim 2. paketi kabul etmedim ve aracın ne zaman teslim edileceğini sorduğumda bilgimiz yok dediler , Nisan a sarkar heralde ne arayan var ne soran.
  • Arkadaşlar merhaba, cumartesi günü aracımı aldım Megane privilege EDC xenon+sunroof.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesakat

Birşey soracaktım , ben de megane hb privilage EDC dizel , Navigasyon, sunroof , xenon paketlisini aldım , merak ettiğim jantlar nasıl 2011 model jantlarla aynı mı yoksa farklı mı? birde megane hb bu yıl kasa değiştiriyormuş şapa oturma buna denir üç kuruş kar edeceğiz derken en az 10 bin TL silinir araçlardan son olarak beni renault mais İzmir şubesinden aradılar araçla ilgili bazı paketler varmış yaptırmak istermisiniz dediler ilk paketi kabul ettim 2. paketi kabul etmedim ve aracın ne zaman teslim edileceğini sorduğumda bilgimiz yok dediler , Nisan a sarkar heralde ne arayan var ne soran.

Merhaba, evet jantlar aynı herhangi bir değişiklik yok.
  • Herkese hayırlı olsun .Hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler.

Bende diyorum o kadar yeni araç alan arkadaşlar nerelere kayboldu ,meğer buradalarmış

Ana forumda yoklama alıyoruz ona göre
  • 2012 model Megane HB yada fluence araç alan arkadaşlar az biraz zaman ayırır iseniz :

1-Araç donanımı ,dizel-benzin ,manuel ,BVA ,EDC :

2-Hangi paketler var:

3-Kartlı sistem ise camlar ve sunroof açık iken kilitlemeye üstüste 2 kere basınca ,tüm açık kısmlar kapanıyormu :

4-arka camlar tek dokunuşlamı kapanıyor yoksa basılı tutarak mı :

5-Motor kaputunda keçe ,kuzu ,keçi postu yada her ne türünden ise buna benzer bir kaplama varmı :

6-Expression donanımda olanlarda tweeterlar varmı :

7-Gündüz farı varmı (park farları ile karıştırmayınız):

8-Bloototh varmı :

9-Hız göstergesi analog mu yoksa dijitalmi :

Bunları cevaplarsanız sevinirim ..(dikkat :donanımı yani expression ,dynamic yada privilege mi belirtmeyi unutmayınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKER75 -- 28 Şubat 2012; 1:01:32 >

• Arkadaşlar beni de aradılar sonunda aracımın hazır olduğunu söylediler ama ilçede çalıştığım için hafta sonu teslim alacağım. Clio 1.5 Dci Night&Day
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKER75

2012 model Megane HB yada fluence araç alan arkadaşlar az biraz zaman ayırır iseniz :

1-Araç donanımı ,dizel-benzin ,manuel ,BVA ,EDC :

2-Hangi paketler var:

3-Kartlı sistem ise camlar ve sunroof açık iken kilitlemeye üstüste 2 kere basınca ,tüm açık kısmlar kapanıyormu :

4-arka camlar tek dokunuşlamı kapanıyor yoksa basılı tutarak mı :

5-Motor kaputunda keçe ,kuzu ,keçi postu yada her ne türünden ise buna benzer bir kaplama varmı :

6-Expression donanımda olanlarda tweeterlar varmı :

7-Gündüz farı varmı (park farları ile karıştırmayınız):

8-Bloototh varmı :

9-Hız göstergesi analog mu yoksa dijitalmi :

Bunları cevaplarsanız sevinirim ..(dikkat :donanımı yani expression ,dynamic yada privilege mi belirtmeyi unutmayınız)

1- Megane HB Pirivilege Dizel EDC
    2-Xenon ve Sunroof
    3-Evet kapanıyor
    4-Evet
    5-Keçe mevcut
    6-Privilege da var
    7-Var ama kullanılmıyor
    8-Bluetooth var
    9-Analog

• öncelikle cevap için teşekkürler bugün evrek işlemleri için renault mais ten bir bayan aradı dediğine göre bir hafta veya 10 gün içinde teslim edeceklermiş aracı...jant konusunda keşke megane hb sport un jantları olsa idi onlar çok gösterişli yine ithal meganlarda 6 kollu jant görmüştüm o bile güzeldi benim şuan ki mevcut jantlar hoşuma gitmiyor...neyse herkese hayırlı olsun ...aklıma gelmişken kardeşim Adana bayisinden volkswagen passat aldı Erzincan volkswagen bayisine teslimat yaptılar bedel almadan şimdi bazı yazıları okudum aracı almak için 1000 km den fazla yol giden olmuş bayiden alıp ikamet yerlerine gidenler için söylüyorum , renault mais in böyle bir hizmeti yok mu ? çok saçma adamın adresine en yakın bayiye neden teslimat yapılmaz extra külfet ve yıpranma payı bence...
  • meganelar için ortalama kasko ücretleri nedir? hasarsızlık indirimi ve model belirterek yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: throlll

meganelar için ortalama kasko ücretleri nedir? hasarsızlık indirimi ve model belirterek yazabilir misiniz?

İyi akşamlar.Benim MST EDC Kasko bedeli 980 tl verdiler.Hasarsızlık indirimi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizli09

quote:

meganelar için ortalama kasko ücretleri nedir? hasarsızlık indirimi ve model belirterek yazabilir misiniz?

İyi akşamlar.Benim MST EDC Kasko bedeli 980 tl verdiler.Hasarsızlık indirimi yok.

Teşekkürler.

Diğer arkadaşlar da yardımcı olabilirlerse sevinirim.
  • quote:

quote:

Belirtmeyi unutmuşum araba 2012 model.980 tl yi 12 aya bölecek.Garanti'de aynı fiyatı verdi ama peşin istedi.
  • quote:

quote:

quote:

Belirtmeyi unutmuşum araba 2012 model.980 tl yi 12 aya bölecek.Garanti'de aynı fiyatı verdi ama peşin istedi.

Arkadaşlar Renault Bayisinde AON diye bir sigorta firması var, internetten baktım AXA dan farklı bir firma. Siz kaskoyu AON'a mı yaptırdınız AXA'ya mı?

• quote:

quote:

quote:

Diğer arkadaşlar için durum nedir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İmzamdaki araç için 750 TL, 12 taksit...

• quote:

quote:

quote:

quote:

tüm megancılara selamlar BENDE insallah yarın teslim alacagım arabamı Megane exp.1.5 dci konfor paket ARKADASLAR kasko için acaba ne yapmalıyım bu AON dediginiz firmaya yaptırmamla AXA yaptırmam arasında bi fark olur mu

• ANKARADAN ARABASINI TESLİM ALAN VARSA BU ANKARADAKİ SİGORTA SİRKETİ AON mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: canselo

quote:

quote:

quote:

quote:

tüm megancılara selamlar BENDE insallah yarın teslim alacagım arabamı Megane exp.1.5 dci konfor paket ARKADASLAR kasko için acaba ne yapmalıyım bu AON dediginiz firmaya yaptırmamla AXA yaptırmam arasında bi fark olur mu

servisin kasko firmasıyla anlaşması olsun ve aracın allah göstermesin pet olursa süründürmeden paranı verene yaptır. Axa fena değil ama Ak ve ergo sigorta süründürüyomuş bilgine.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.