Şimdi Ara

OYAK kampanyasından araç alanlar (2012) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben Axa'dan yaptırdım 1572 tl(%30 oyak indirimli,12 taksit).aracım 1.5dci 110 hp edc.aracın değerini 57.000 tl üzerinden yaptılar.kasko yaptırırken muhafiyet oranlarına dikkat edin.deprem,sel,doğal afetcvb. durumlarda muhafiyet uygunlanırsa fiyat biraz daha düşebilir.(100tl kadar).ayrıca bir yıl içinde kullanmak şartıyla renault servislerinde yaptırabileceğim detaylı iç ve dış temizlik hediye ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_

ben Axa'dan yaptırdım 1572 tl(%30 oyak indirimli,12 taksit).aracım 1.5dci 110 hp edc.aracın değerini 57.000 tl üzerinden yaptılar.kasko yaptırırken muhafiyet oranlarına dikkat edin.deprem,sel,doğal afetcvb. durumlarda muhafiyet uygunlanırsa fiyat biraz daha düşebilir.(100tl kadar).ayrıca bir yıl içinde kullanmak şartıyla renault servislerinde yaptırabileceğim detaylı iç ve dış temizlik hediye ettiler.

1572 çok değil mi?

1.5 dci exp+konf paket için 850 lira gibi bir fiyat çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: throlll

quote:

ben Axa'dan yaptırdım 1572 tl(%30 oyak indirimli,12 taksit).aracım 1.5dci 110 hp edc.aracın değerini 57.000 tl üzerinden yaptılar.kasko yaptırırken muhafiyet oranlarına dikkat edin.deprem,sel,doğal afetcvb. durumlarda muhafiyet uygunlanırsa fiyat biraz daha düşebilir.(100tl kadar).ayrıca bir yıl içinde kullanmak şartıyla renault servislerinde yaptırabileceğim detaylı iç ve dış temizlik hediye ettiler.

1572 çok değil mi?

1.5 dci exp+konf paket için 850 lira gibi bir fiyat çıkardılar.

daha önceden benim adıma kaskolu araç olmadığı için devir olayı olmadı malasef.ilk kaskosu yani.sadece %30 oyak indirimi yapıldı.

• Megane 3 1.5 dci 110 bg exp+konfor paket yeni araç klozu ile birlikte oyak üyesi inidirimi ile Axa'dan (hasarsızlık yok) 840 TL 12 ay taksite yaptırdım bugün.
  • quote:

Megane 3 1.5 dci 110 bg exp+konfor paket yeni araç klozu ile birlikte oyak üyesi inidirimi ile Axa'dan (hasarsızlık yok) 840 TL 12 ay taksite yaptırdım bugün.

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...kac bin tl üzerinden Kasko yapıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Megane 3 1.5 dci 110 bg exp+konfor paket yeni araç klozu ile birlikte oyak üyesi inidirimi ile Axa'dan (hasarsızlık yok) 840 TL 12 ay taksite yaptırdım bugün.

Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...kac bin tl üzerinden Kasko yapıldı?

Teşekkür ederim. 53.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi throlll -- 2 Mart 2012; 16:57:06 >
  • araçlarını teslim alan arkadaşlar acaba araçların altında ki lastikler yazlık mı , kışlık mı mevsimlik mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesakat

araçlarını teslim alan arkadaşlar acaba araçların altında ki lastikler yazlık mı , kışlık mı mevsimlik mi ?

kışlık değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesakat

araçlarını teslim alan arkadaşlar acaba araçların altında ki lastikler yazlık mı , kışlık mı mevsimlik mi ?

Kışlık olmadığını biliyorum. Ayrıca lastik olarak Goodyear geldi benim aracımda.
  • Megane 3 exp. ile birlikte halı paspas verilen birileri oldu mu aranızda?

Sadece kauçuk paspas verdiler ve halı paspasın üst donanım seçeneklerinde olduğunu belirtti satış görevlisi.
  • quote:

Megane 3 exp. ile birlikte halı paspas verilen birileri oldu mu aranızda?

Sadece kauçuk paspas verdiler ve halı paspasın üst donanım seçeneklerinde olduğunu belirtti satış görevlisi.

hocam ben fluence privilege aldım oyak'tan..halı paspas var...kauçuk paspas istedim..vermediler...halı pas pas kışın çabuk kirleniyor...temizliği zor..yıkadığında da kuruması kolay değil...
  • oyak kampanyası ile

megane3 privlage dizel + edc :kaç tl ???

megane3 privlage dizel + edc +navi+zenon+sunrof : kaç tl??

oluyor araç alanlar fiyat bilgilerini paylaşabilirlermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

oyak kampanyası ile

megane3 privlage dizel + edc : 50430 TL

megane3 privlage dizel + edc +navi+zenon+sunrof :53680 TL...

Yalnız kampanya bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimete -- 9 Mart 2012; 23:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimete

quote:

oyak kampanyası ile

Yalnız kampanya bitti...

her yılmı oluyor bidahaki kampanya ne zaman olur acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malimete

quote:

oyak kampanyası ile

Yalnız kampanya bitti...

her yılmı oluyor bidahaki kampanya ne zaman olur acaba

2012 ekim-kasım ayları gibi olur...

• babam kıbrıs gazisi.Oyak kampanyasından yararlanabilir mi acaba.Yoksa sadece oyak a üye olanlar mı yararlanıyo.
    oyak dan araç alırken ödeme peşin mi oluyo?Kredi kullanılabiliyormu?
    Arkadaşlar bu soruları cevaplarsanız bizi aydınlatmış ve sevindirmiş olursunuz.şimdiden teşekkürler
  • gaziler yararlanıyor. Arabanın fiyatının tamamı peşin ödenemiyor.
  • quote:

Megane 3 exp. ile birlikte halı paspas verilen birileri oldu mu aranızda?

İyi günler.
    Ben Mst aldım.Kaucuk yerine halı paspas verdiler.
  • selam ben oayak üyesi uzm. çvş 'um renault megane 3 almak istiyorum acaba nezaman başvurmam gerekir fiyatlar nerelerdedir bakmadığım yer yok internnette ama bulamadım hakkari şemdinli kırsalında olduğumuz için izinler sıkıntı bilgi veren olursa çoook sevinirim iyi günler... şimdiden tşkler
  • Şu an bir yerde bulamazsınız, Ekim ayında kampanya başlayınca internette bulabilirsin veya oyak taki kayıtlı adresine bilgilendirme formları gelir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.