Şimdi Ara

OYAK_RENAULT EL ELE FİYASKO!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmtblt

quote:

Orijinalden alıntı: nican

quote:

OYAK RENO'DAN BİR SÜRPRİZDE SCENİC MODEL İÇİN. Araba 2013 mayıs ayında kasa değiştiriyor. İnternettten duyuruldu. Bizim yazıldığımız mart ayında alacağımız 2013 model araç 2 ay sonra eski kasa oluyor. Helal sana OYAK. KENDİ TABANINI KENDİ MÜŞTERİNİ ÇOK GÜZEL OYDUN. İSMİNE YAKIŞANI YAPTIN

siz söyleyince baktım gerçekten de yeni scenic Cenevre otomobil fuarı sonrası gelecekmiş.
    makyajlı diye insanları kandırdılar resmen. neyse sıkmayın canınızı. aracınız gelsinde kazasız belasız binin.

arkadaşlar,,,ben bu araç alım işinden vazgeçmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım,,,,ilk ödemeyi yaptık biliyorsunuz. Bunun için avukat gerekir mi,,,,ödediğimiz peşinatı ve bizim adımıza çekilen banka kredisini nasıl geri alırız,,,,eğer el ele verirsek benim gibi düşünen arkadaşlarda olduğuna eminim bu işi başarabiliriz.

"İPTAL

Üyenin sistemden ayrılmak istemesi durumunda ödemiş olduğu peşinat tutarından krediye tahakkuk etmiş bulunan KKDF+BSMV ile vadesi gelmiş ise taksit içindeki faizin vergisi düşülerek en geç 15 gün sonra belirttiği banka hesabına havale edilecektir."

Maddesi vardı sözleşmede...

• ithal sceinic,dustler,megane sport tourer gibi modellleri vadedilen donanımdan eksik teslim etmişler mi
  • Oyak kampanyasından ithal araç alıpta aracı gelen yok diye biliyorum.
  • Şuan Fluence İcon Beyond 1,dci 110 bg aracın Ekspertizi yapılıyor.
    Donanım farklılıkları Karartılmış camlar haricinde var mı, neler gelen mesaja göre bilgileri güncelleyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Oyak kampanyasından ithal araç alıpta aracı gelen yok diye biliyorum.

Dediğiniz gibi ithal araçlar henüz gelmedi. Sanırım mart ayı içerisinde olacak teslimatları..
    MST İspanya, Sceniclerde Fransadan geliyor. Umarım onlarda eksiklik olmaz,bizim yaşadıklarımızı yaşamazlar da bizlere de ders olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nican

quote:

OYAK RENO'DAN BİR SÜRPRİZDE SCENİC MODEL İÇİN. Araba 2013 mayıs ayında kasa değiştiriyor. İnternettten duyuruldu. Bizim yazıldığımız mart ayında alacağımız 2013 model araç 2 ay sonra eski kasa oluyor. Helal sana OYAK. KENDİ TABANINI KENDİ MÜŞTERİNİ ÇOK GÜZEL OYDUN. İSMİNE YAKIŞANI YAPTIN

siz söyleyince baktım gerçekten de yeni scenic Cenevre otomobil fuarı sonrası gelecekmiş.
    makyajlı diye insanları kandırdılar resmen. neyse sıkmayın canınızı. aracınız gelsinde kazasız belasız binin.

arkadaşlar,,,ben bu araç alım işinden vazgeçmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım,,,,ilk ödemeyi yaptık biliyorsunuz. Bunun için avukat gerekir mi,,,,ödediğimiz peşinatı ve bizim adımıza çekilen banka kredisini nasıl geri alırız,,,,eğer el ele verirsek benim gibi düşünen arkadaşlarda olduğuna eminim bu işi başarabiliriz.

Kardeş hiç sıkıntı yapma. Orfin kredi sözleşmesinde vazgeçme prosedür u ayrıntılı olarak açıklanmış. Oradan yararlanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun

fiyasko
  • Adalet yanlizca bir kadin ismi olarak kaldi.

• bence bunu duyurmalısınız şikayetv.... com'a yazın derim. bende 35.000 km aracımda direksiyon köptörü arıza yaptı,yokuş aşağı duvara giriyordum,hemde çocuk vardı arabada.şikayet edeyim diyorum garantiden değiştiriyoruz bir şey çıkmaz diyorlar.o yüzden arabamdan soğudum.diğer hataları yazmıyorum bile servisten bugün çıktı.sizin gibi değil sorun ama,2 kere direksiyon,el freni,vites derileri garantiden değişti,start stop arızalı,direksiyon kaptörü arıza yaptı.bu arada 2010 haziran çıkışlı ve sıfır aldım.fazla söze gerek varmı.ve satacağım arabamı.renoy muş bu arada aracım fluence privilage full ...garantim 6 ay sonra bitiyor,güvenebilirmisiniz siz olsanız bu araca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devadam12 -- 5 Şubat 2013; 23:03:59 >

• bahsettiğiniz siteye baktımda, eski şikayetlere, bir kişide yazdığı şikayetten dolayı olumlu olarak dönüt almamış bu nasıl bir reno dur yahu...neyse bir tane de ben yazayım bakalım ne diyecekler, cevabı paylaşırım sizlerle...
  • Eğer böle bir şeyi birçok kişi yaşadıysa hepiniz toplanıp büyük bir haber kanalına çıkıp kamuoyuna duyurabilirsiniz. Tüketici halem heyetine şikayette bulunabilirsiniz.

• aynı araca bir kişinin 40a diğerinin 35 e binmesi zaten adaletsizlik. adamlar 35e verdiklerinden de farklı bir kazanç yolu bulmuşlar. sözleşmeye de yazmışalar ki bunu yaptıklarında hukuki olarak bir sıkıntıları olmasız. bence hiçbir markada hiç kimsenin ayrıcalığı olmamalı.

arkadaşlara yapılan saygısızlığa çok üzüldüm. geçmiş olsun. inşallah yapılacak olan baskı ile marka, yalanlarını düzeltir.

son söz: Türkiye'de adalet ve eşitlik kesinlikle yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcas -- 6 Şubat 2013; 0:04:42 >
  • Ankaradan Fluance teslimalanvar mı arkadaşlar?
  • Boşuna sıkmayın canınızı halledilir mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

Boşuna sıkmayın canınızı halledilir mutlaka

umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

Boşuna sıkmayın canınızı halledilir mutlaka

Bu kadar kesin söyleyemesem de ben de hallolacağını düşünüyorum. Biraz sabırlı olup, doğru adımlar atmak gerek. Satış temsiclerinin ve diğerlerinin ilk etapta söylediklerine pek fazla itibar etmeyin.

Fakat aracı önceden aldığınız için donanımların değiştirilmesi normal, bu konuda yapabileceğiniz birşey yok, bu konuda firmaya kızmaya hakkınız da yok zira sözleşmede ve hatta broşürlerde bu durum açıkca belirtilir. Yapabileceğiniz şey, donanım farklarının iadesini para olarak almak.

Megane III ile ilgili sürekli olarak ses yalıtımı eleştrileri alıyorum, kaldı ki bu konuda başarılı bir araç idi. Demek ki Megane IV yolda ve Megane III gözden çıkarıldı, artık tek amaç kalan Megane III'lerden maksimum kar elde etmek. (Sadece tahmin elbette...)

• Arkadaşlar Sizlere de SMS geldi mi bilmiyorum.
    - OYAK GM-

Sn. üyemiz, Üyelere otomobil kampanyasında seçtiğiniz araçta ki sorununuzun çözümü için MAİS tarafından telefonla aranacaksınız.

Saygılarımızla OYAK
  • ŞİKAYET VAR.COM'a yazdığım şikayetim ve renault'un cevabı
    bilginize;

''Oyak üyeleri için düzenlediği otomobil kampanyasına 66000 tl ödeyerek 2013 model Renault scenic aracına yazıldım.Aracım mart ayında teslim edileceği söylendi.Ancak dün itibarıyla Renault duyuru yaparak 2013 mayıs ayından itibaren Scenic modellerde makyaj ve donanım değişikliği ile satışa sunulacağı duyuruldu.

2 ay sonra kasa ve donanım değiştirecek bir araca kim 66000 tl ödeyerek satın alır? Oyak ve Renault'un ayrı ayrı internet sitelerine bu konuyu yazmış olmama rağmen her iki kurumdan da geri dönüş olmadı. Tüketici olarak bu kampanya vasıtası ile yanıltıldığımı düşünüyorum.''

CEVAP : Renault kampanyaya müracat tarihini esas alarak müşterisine KASIM 2012 tercihleri ve sözleşmesi geçerlidir diyor. Aracın 2013 model olması ve MART 2013'te teslim edilecek olması renault için bir önem taşımıyor.İkinci önemli nokta ise şu : Renault 2013 model araçlarının tamamını müşterilerine yeni kasa scenic olarak satacak ama Oyak kampanyalı 2013 model araç alanlar eski kasa scenic aracını almış olacaklar.Bunun savunmasını da şöyle yapıyorlar,,,siz KASIM 2012 dönemindeki fiyatlar üzerine kampanyalı olarak satın alma yaptınız.
    Doğru,tamam ama ben 2013 Model araç aldım sizden. Piyasaya verecek olduğunuz 2013 model araçtan benim aracım neden farklı olsun??? KİM HAKLI

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Adalet yanlizca bir kadin ismi olarak kaldi.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: engnkucuk

Şuan Fluence İcon Beyond 1,dci 110 bg aracın Ekspertizi yapılıyor.
    Donanım farklılıkları Karartılmış camlar haricinde var mı, neler gelen mesaja göre bilgileri güncelleyeceğim..

Engin bey bende fluence icon 1.5 dci 110 bg manuel vitesbeyond paket araç için başvurdum, acaba karartılmış arka cam dışında başka eksilik mevcutmu? Birde arabanın fotoğraflarını çekip siteye eklerseniz sevinirim, iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.