Şimdi Ara

OYAK_RENAULT EL ELE FİYASKO!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012-2013 kampanyasıyla araç alan birçok arkadaşım gibi ben de madur olduğumu düşünüyorum...
    araç donanımında, liste de var olmasına rağmen, verilen araçlarda bu özellikler eksik, bu bağlamda maduriyetimizin giderilmesi adına ne gibi bir yol izlememiz lazım, bilgi sahibi arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
    Oyak ve Renault a durum aktarıldığında ise evet haklısınız ama yapacak bişey yok deniliyor, daha üst bir makam merci yok mu, hakkımızı savunacak?

sözleşmede geçen bir madde de aşağıdadır...

"Teslim edilecek otomobiller, teslim tarihinde üretilen model, tip ve özelliklerdeki ürünlerdir. MAİS, mücbir sebepler halinde tip, opsiyon, renk değişikliği yapma hakkına sahiptir. Zorunlu hallerde MAİS tarafından yapılacak tip, opsiyon değişikliklerinden dolayı oluşacak (+) veya (-) fiyat farkları tahsil veya tediye edilir."

bu durum, bundan sonra bu şekilde araç alacaklara da bilgi vermesi adına ilanen duyurulur...(zira megane araçlarda hasar modeline göre değişmekte olup min 2300 tl fluence lerde ise miktar biraz daha artmaktadır)

• Arkadaşımızın belirttiği gibi ciddi bir problemle karşı karşıyayız. Vadedilen donanımlar eksik.
    "(+) veya (-) fiyat farkları tahsil veya tediye edilir" ibaresinin şu aşamada çalıştırılmıyacağı söyleniyor satış temsilcileri tarafından. 2 türlü şok geçiriyoruz. Koskoca bir firma hem vadettiği donanımları göndermiyor, hem de fiyat farkını ödemeyeceğini ifade ediyor. Kaldı ki aradaki fiyat farkını verse bile bunun geri dönüşü yok. Ben o anki donanım tablosuna göre aracı beğenip almışım. Şimdi niye eksik donanımlı bir araca bineyim. Konuyu başına gelmeden dişarıdan okuyan arkadaşların kendini bizim yerimize koyarak yorum yapmalarını rica ediyoruz. Biz burada cüzi bir miktar para iadesinin peşinde değiliz yapılan hareketi sindiremiyoruz. Ve yine yanlış anlaşılmasın;
    Tarih: 2013
    Yer: Türkiye Cumhuriyeti.
  • Yasadiginiz durum gercekten de üzücü bir durum.insan kandirildigini düsünüyor.benim anladigim kadariyla sözleşmede opsiyonların degisebilecegi söz konusu bu konuda hak talep edemezsiniz.Ama ödeme yapmak zorundalar.bu durumdaki arkadaslarla birlikte yada sahsen dava açarsaniz kazanacaginiz kanisindayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanılacak gibi değil.
    arkadaşlara çok geçmiş olsun.
    bundan sonraki alıcılara ders olsun.
    bu yapılanlar ayıp wallahi.
  • Arkadaşlar saolun, en azından birilerinin derdimizi anlaması bile rahatlatıyo Valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Arkadaşımızın belirttiği gibi ciddi bir problemle karşı karşıyayız. Vadedilen donanımlar eksik.
    "(+) veya (-) fiyat farkları tahsil veya tediye edilir" ibaresinin şu aşamada çalıştırılmıyacağı söyleniyor satış temsilcileri tarafından. 2 türlü şok geçiriyoruz. Koskoca bir firma hem vadettiği donanımları göndermiyor, hem de fiyat farkını ödemeyeceğini ifade ediyor. Kaldı ki aradaki fiyat farkını verse bile bunun geri dönüşü yok. Ben o anki donanım tablosuna göre aracı beğenip almışım. Şimdi niye eksik donanımlı bir araca bineyim. Konuyu başına gelmeden dişarıdan okuyan arkadaşların kendini bizim yerimize koyarak yorum yapmalarını rica ediyoruz. Biz burada cüzi bir miktar para iadesinin peşinde değiliz yapılan hareketi sindiremiyoruz. Ve yine yanlış anlaşılmasın;
    Tarih: 2013
    Yer: Türkiye Cumhuriyeti.

Son cumlede kendi cevabinizi vermissiniz. Adalet olmayan bir ulkede yasiyoruz.

• Yapilacak en yerinde hamle tuketici haklari mahkemesine basvurmak olur. Mumkunse diger magdur tuketiciler ile birlikte dilekce verip dava acin. Arabalarin donanimi degismez ama donanim farki kadar ucreti mutlaka odemek zorunda kalirlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Ne Tür Opsiyoonlar Eksik ?

Böyle Saçmalıkmı Olur?
  • Hangi özellikler eksik?

Bence OYAK ile işbirliğini bırakmalı Renault.
  • halen şu iğrenç fransız tenekelerini almaya devam edin olcağı bu işte
  • gerçekten saçmalamışlar renault alcak olsam şu durumdan sonra asla almam aldırmam.
  • Tüketici mahksemesine kesinlikle başvurun. Geçmiş olsun.

Ne gibi eksiklik var araçlarda ?
  • Arkadaş lar araclarda yan kapılarda ve arka camda ki perdeler eksik. Farlar projeksiyon Mercekli halojen far dediler hikaye çıktı. Camlar karartma li di o da yok. Aracın ıçi 80-90 km ses alıyor.rahatsız edici düzeyde.hepsi ni hesaplayinca 3000 tl fark çıkıyor. Flexwheel jant diye touch modeli aldım. Satarken 3ay önce jant dediler kapak çıktı. Megane nin en full u artik alaşım li jant.işin kötü tarafı muhatap ve bu işe sahip çıkan yok.renault artik gözümde bitmiştir.araci almadan soğudum araçlardan. Kimse birdaha oyaktan araç almasın. Perisan ettiler bizi.

• Zaman kaybetmeden başvurun... Hatta alabiliyorsanız yazılı bir metinde bayiden alın...Verirler mi bilmiyorum. Ancak verirlerse eliniz daha kuvvetli olur. Siz dava açtıktan sonra "öyle bir şey yok . Müşteri hiç bize gelip talepte bulunmadı " diyebilirler... Çamura yatmak moda bu memlkette...
  • arkadaşlar fluence icon için belirtilen özelliklerde arka karartılmış camlar yok.

megane da ise Projeksiyon Mercekli Far , Yan ve Pandizot Güneşlik Perdeleri , Arka karartılmış camlar yok.
  • Tüketici hakem heyetine başvurun. İstediğiniz aracı kuzu kuzu verirler.
  • OYAK RENO'DAN BİR SÜRPRİZDE SCENİC MODEL İÇİN. Araba 2013 mayıs ayında kasa değiştiriyor. İnternettten duyuruldu. Bizim yazıldığımız mart ayında alacağımız 2013 model araç 2 ay sonra eski kasa oluyor. Helal sana OYAK. KENDİ TABANINI KENDİ MÜŞTERİNİ ÇOK GÜZEL OYDUN. İSMİNE YAKIŞANI YAPTIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmtblt

OYAK RENO'DAN BİR SÜRPRİZDE SCENİC MODEL İÇİN. Araba 2013 mayıs ayında kasa değiştiriyor. İnternettten duyuruldu. Bizim yazıldığımız mart ayında alacağımız 2013 model araç 2 ay sonra eski kasa oluyor. Helal sana OYAK. KENDİ TABANINI KENDİ MÜŞTERİNİ ÇOK GÜZEL OYDUN. İSMİNE YAKIŞANI YAPTIN

siz söyleyince baktım gerçekten de yeni scenic Cenevre otomobil fuarı sonrası gelecekmiş.
    makyajlı diye insanları kandırdılar resmen. neyse sıkmayın canınızı. aracınız gelsinde kazasız belasız binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nican

quote:

Orijinalden alıntı: hmtblt

OYAK RENO'DAN BİR SÜRPRİZDE SCENİC MODEL İÇİN. Araba 2013 mayıs ayında kasa değiştiriyor. İnternettten duyuruldu. Bizim yazıldığımız mart ayında alacağımız 2013 model araç 2 ay sonra eski kasa oluyor. Helal sana OYAK. KENDİ TABANINI KENDİ MÜŞTERİNİ ÇOK GÜZEL OYDUN. İSMİNE YAKIŞANI YAPTIN

siz söyleyince baktım gerçekten de yeni scenic Cenevre otomobil fuarı sonrası gelecekmiş.
    makyajlı diye insanları kandırdılar resmen. neyse sıkmayın canınızı. aracınız gelsinde kazasız belasız binin.

arkadaşlar,,,ben bu araç alım işinden vazgeçmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım,,,,ilk ödemeyi yaptık biliyorsunuz. Bunun için avukat gerekir mi,,,,ödediğimiz peşinatı ve bizim adımıza çekilen banka kredisini nasıl geri alırız,,,,eğer el ele verirsek benim gibi düşünen arkadaşlarda olduğuna eminim bu işi başarabiliriz.

• bu arabalar hep tr üretimi ithal renolarda hile yapmışlar mı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.