Küçük çocuk adı osman sanırım. Geleceği var o çocuğun. Bu tarz dizileri izlemem ama çocuk gerçekten güzel oynuyor.
diziye dönersek cok kısa sürdü.adam akıllı pek bişey olmadı gibi.. yakınlaşmalar başlayacak gibi soner kucuk hanımı,devrimci gencte ablamızı alacak gibi
bu arada ali caroline gitmez bence
Ağladım valla. Evdekiler olmasa daha abartı ağlardım ama sıktım kendimi. Yalnız izlemek gibisi yok.
Herkes tutturmuş bir Osman'dır gidiyor lakin bence Mete daha başarılı oyunculuk açısından. Son iki bölümdür gösterdiği performanslar bence dizinin en iyi sahneleriydi.
Sonuç: Çok güzel dizi.
Gayet güzeldi bu bölüm de, oyunculuklar konuştu yine.
Son sahnede Osman'ın annesini görmesinden sonra Ali (baba) kendini saldı ve direğe yaslandı, orda biraz gözlerim doldu.
5. bölümü merakla bekliyorum.
Karolin'in bu kararından sonra Ali umarım bırakır onu.
Çok güzel bi bölümdü.Mete ve Osman yine çok iyiydiler.Özellikle son sahne çok güzeldi. Bu arada yeni bölümlerde Cemile konusunda Soner'in yardımı olabileceğini düşünüyorum. Bakalım tahminim doğru çıkacak mı.
sonerin meslegini bilen yok galiba ? diger bölüm de büyük bir süpriz bizi bekliyor
Ali Karolin'e kızıyor verdiği ifade için ama yine de ayrılmayacak ondan belli ki. Bu bölümde yine Mete'nin babasını dövme çabası var. Soner de sanırım kimliğini açıklar artık.
fragmandaki kutu ne acaba ? acaip bi bölüm bizi bekliyor gercekten
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
fragmandaki kutu ne acaba ? acaip bi bölüm bizi bekliyor gercekten
en son sahnede patlıyor sanırım o kutu ama onu yukarı kim taşıyor belli değil