Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kavga ettim,dayak yedim..ama onları ifrit ettim.pes et dediler , etmedim.pes etmeyince yine dövdüler ama pes etmedim anne..hiç..en sonunda yoruldular,beni dövmekten vazgectiler.anlıyor musun anne ? öyle sahane ,öyle inatla dayak yedim ki benden korktular..beni bırakıp koşa koşa kaçtılar.

Bu sahne süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 17 Eylül 2010; 18:27:47 >
  • Bence de güzel bir dizi.Bu seneki izleyeceğim diziler etti 3.
  • Diziyi ben de çok beğendim.Şu an reyting kaygısından uzak bir çizgide devam ediyorlar gibi.Temennimiz böyle de sürüp gitmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Bu ne yahu, yorumlar çok olumlu.
    İlk bölümü indiriyorum şimdi.

Ben bu kadar etkileyici olabileceğini beklemiyordum. Dediğim gibi diyaloglar çok doğal ve iyi.
    Evin büyük oğlu Mete ve büyük kızı Berrin çok çok iyiler. Ufak velet de çok sevimli.
  • Cumartesi 00:30'da tekrarı verilecekmiş.
    Büyük merakla bekliyorum. Beklentimi çok yükselttiniz.
  • Genel Yayın Yönetmeni dizi için ''Her bölümü sinema filmi tadında olacak'' demişti tvde. Bende ''İyi sallıyor bu herif'' demiştim. Haksız çıktığım için mutluyum
  • Evdekiler ekrana kitlenmiş izliyorlardı. Dedim hayırdır ne oluyor ne bitiyor.
    İzlediğim süre en fazla 15 dakikadır ama çok hoşuma gitti.
    Bu sezon evde olduğum sürece izleyeceğim 2-3 diziden biri olacak.
    İnşallah reytinge kurban gitmez ama yorumlara bakılırsa da şimdilik dizi tutmuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Runaway. -- 17 Eylül 2010; 20:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

O evde iki uğursuz var o büyük kızla anası onları evden atsan evde ne tatsızlık kalır bişey kalır

adam gidiyo oğlunun önünde duygulanıyo ruh hastası kadın ''amannn vurma oğluma bireaakkk biraakk'' diye cingar çıkartıyo

Bi de hani eleman dayak yedi eve geldi kapıda ramiz dayı misali konuştu ya annesinin cevap öldürdü beni ya ''oğlum ne diyosun sen'' mutfak sahnesindede aynısını yapmıştı

Bu arada o dayak yiyen çocuk survivor'daki ihsanın aynısı ya 3 beden küçüğü sanki

Annenin neler hissettiğiyle ilgili bir fikrin varmı üstadım?
  • quote:

O evde iki uğursuz var o büyük kızla anası onları evden atsan evde ne tatsızlık kalır bişey kalır

adam gidiyo oğlunun önünde duygulanıyo ruh hastası kadın ''amannn vurma oğluma bireaakkk biraakk'' diye cingar çıkartıyo

Bi de hani eleman dayak yedi eve geldi kapıda ramiz dayı misali konuştu ya annesinin cevap öldürdü beni ya ''oğlum ne diyosun sen'' mutfak sahnesindede aynısını yapmıştı

Bu arada o dayak yiyen çocuk survivor'daki ihsanın aynısı ya 3 beden küçüğü sanki

Sırf eleştirmiş olmak için yazmışsın bu satırları.
  • quote:

Bu kadar alaya alınacak birşey göremedim ben dizide.
  • öyle televizyona pek oturmam geçen gördm başından sonuna izledim ilk bölümü gerçekten güzeldi.
  • 1. Bölüm Tanıtım Videosu 14 Eylül 2010

http://www.zapkolik.com/71832/oyle-bir-gecer-zaman-ki-dizisi-tanitim-videosu.html

2. Bölüm Tanıtım Videosu 21 Eylül 2010 Salı

http://www.zapkolik.com/71902/oyle-bir-gecer-zaman-ki-2-bolum-fragmani.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 18 Eylül 2010; 14:35:32 >
  • İlerde denizcilikle uğraşmayı düşünen arkadaşların izlemesi lazım.Güzel şeyler kapabilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Sırf eleştirmiş olmak için yazmışsın bu satırları.

İyide yazıda eleştiri yokki,eğer ille eleştiri olarak algılancak bi nokta varsa,ya çocuğu fazla abartılı konuşturmasınlar yada annesine öyle komik bi cevap yazmasınlar
    Aslında eleştiri yapıcağım noktalar vardıda tartışma çıksın diye yapmadım
    Dizi yine bütün dönem dizileri gibi ''harika süper solcular-aptal kaba saba sağcılar'' olayına dönecek,daha ilk bölümden bunun sinyalini verdiler.Dizi hatırla sevgili gibi yıldan yılada atlarsa üstün bi de 3-5 bölümde deniz gezmiş gözükürse tamam,memleket yine yaz kış kaban giyer gezer
    Tamamen çemberimde gül oya ve hatırla sevgili dizilerinin belli başlı parçalarını içinde bulunduran bi dizi
    İlk 10 bölüm çok güzel gidebilir sonra bozarlar.Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp seyircinin önüne koyuyolar
    Bu dizinin tek farkı diğerlerinden daha samimi bi havası var,o konuda haklarını yemiyeyim

Özellikle belirttiğim yerler eleştiridir. Bunda hemfikiriz sanırım.
    Annesi tabii ki şaşırıyor o haldeki oğlundan öyle bir cevap gelince. Bunda komik olan bir durum yok, kaldı ki ile belirttiğin yerlerde de komik durumlar yok. Bence sen açık bulacağım diye çok fazla kasıyorsun kendini ve alakasız yerlerde gülüyorsun.
    Ayrıca eğer solcuların gözünden anlatılıyorsa doğal olarak onlar övülecek. Nasıl ki Samanyolu'ndaki Sır Kapısı'nda başı açık kadınlar hep kötü, ahlaksız, kapalılar tamamen saf, temiz, devamlı haksızlığa uğruyorlar gibi bir imaj çiziliyorsa, bu tip dizilerde de solcular övülecek.

Sinekten yağ çıkarır gibi komik ayrıntılar çıkarmaya çalışmışsın belli ki ama olmamış, bilakis komik duruma düşmüşsün. Biraz kasmadan izlersen beğenirsin diziyi diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 19 Eylül 2010; 0:16:58 >
  • Yooo tabii ki doğal hakkın semediğin noktalara değinmek ama sadece sen gülmüşsün insanların fazlasıyla etkilendiği sahnelere, o bana tuhaf geldi.

''Ailevi sorunların hat safdaha olduğu bir ailede büyümüş birisi olarakta bazı sahnelerdede duygulandığımı itiraf edebilirim'' bu cümleye maalesef tamamen katılmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Minik Yavrunun Hem ağlar gbi olup hemde yemek yemeye devam ettiği sahne benim için çok önemli bir sahne..

Mete ise Muhteşemdi..Çocukta farklı bir ses ve görüntü var.

Çok duydum bu sahneyi,şimdi kanal d de var bu film ve o sahneyi bekliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cardiacus

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Minik Yavrunun Hem ağlar gbi olup hemde yemek yemeye devam ettiği sahne benim için çok önemli bir sahne..

Mete ise Muhteşemdi..Çocukta farklı bir ses ve görüntü var.

Çok duydum bu sahneyi,şimdi kanal d de var bu film ve o sahneyi bekliyorum bakalım.

İyi ki söyledin, tekrar izleyeyim o mükemmel sahneleri.
  • Uykuma kıyıp izledim, az önce bitti.

Yuh be kardeşim bu nasıl bir dizidir böyle yahu.
    Hakkaten dediğiniz kadar varmış.
    Hatta abartıyorum, ilk bölümüyle gelmiş geçmiş tüm diziler arasında ilk sıraya çıkmıştır benim için.

Ya o nasıl oyunculuktur, bu kadar mı gerçekçi olur herşey...
    Çocuğun göz yaşlarını tutup yemeğini yemeye çalıştığı sahne inanılmazdı.
    Babası kapı arkasından liseli çocuğa bağırdıktan sonra, çocuğun kapıyı açıp yüz yüze geldikten sonraki konuşmaları ve ardından küçük çocuğun yemek masasının altından üniversiteli kıza kaçıp kulaklarını kapatması ağlattı beni.
    Birkaç yerde de ağlamaklı oldum.

Genele bakarsak, hiçbir sahnesi sıkmıyor.
    Sanki ağır bir dram filmi izlemişim gibi hissettim.

Ben bu kadar mükemmel olacağını sanmıyordum, ilk defa herhangi Galatasaray maçına seçeceğim bir dizi oldu. :)
  • Ben büyük oğlanın oyunculuğuna bittim usta. Üç eleman bunu tutarken etek muhabetti ettiği zaman ki mimikler neydi öyle kardeşim. Bu sene ki iki dizimden birisi oldu artık.
  • cok güzel bir dizi. cok kaliteli birseye benziyor. 2.bölümü bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.