Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.zapkolik.com/82239/oyle-bir-gecer-zaman-ki-3bolum-fragmani.html

3. Bölüm fragman

not:Tv Diziler/Yerli-Yabancı diye ayırsalar pek güzel olur.
  • Biraz izledim beğendim umarım bu kalitede gider olmazsa bir ara indirip bakacam,
  • Fragman çok etkileyici, Osman'ı gerçekten ağlatmışlar sanırım çok gerçekçi onu görünce içim parçalandı resmen.
  • Birkaç kez kısa şekilde izleme fırsatı buldum, oyuncular (baba karakteri hariç) oldukça kaliteli. Dizinin en önemli özelliklerinden birisi de oldukça gerçekçi bir hava vermesi. İzlerken sanki yaşıyorsunuz o anı.. İki sezonluk ömür veriyorum, 1 sezon sonunda kemik bir izleyici kadrosuna kavuşacaklardır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le petit prince -- 26 Eylül 2010; 22:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Fragman çok etkileyici, Osman'ı gerçekten ağlatmışlar sanırım çok gerçekçi onu görünce içim parçalandı resmen.

Osman'a ben de dikkat ettim, hele ağlarken saçının arkası kalkmış ya, o derece gerçek olmuş.

@le petit prince sen neden dizilere ömür biçiyorsun? Ciddi soruyorum, sorunun ne?
  • Le petit prince'e çok takılmayın.
    Erkan Petekkaya'nın oyunculuğuna kötü diyen adamdan çok şey beklenmez zaten.

Ayrıca 2 gün kaldı, fragman aklıma geldikçe heyecanlanmaya başlıyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Le petit prince'e çok takılmayın.
    Erkan Petekkaya'nın oyunculuğuna kötü diyen adamdan çok şey beklenmez zaten.

Ayrıca 2 gün kaldı, fragman aklıma geldikçe heyecanlanmaya başlıyorum. :)

Fragman çok etkileyiciydi merak ettim bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Birkaç kez kısa şekilde izleme fırsatı buldum, oyuncular (baba karakteri hariç) oldukça kaliteli. Dizinin en önemli özelliklerinden birisi de oldukça gerçekçi bir hava vermesi. İzlerken sanki yaşıyorsunuz o anı.. İki sezonluk ömür veriyorum, 1 sezon sonunda kemik bir izleyici kadrosuna kavuşacaklardır zaten.

Biriside Çıkıp Sana şu forumda ömür biçse,ne harika olacak.. Her dizide aynı şey..sonra kayboluyorsun..
  • Bu sezonda yayınlanan en iyi dizi bana kalırsa
    osman yerim seni
  • kesinlikle kült olacak bir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

Bu sezonda yayınlanan en iyi dizi bana kalırsa
    osman yerim seni

Katılıyorum dostum, bu sezonun en iyi dizisi.
  • Ben de genelde Türk dizilerini sevmem ama bu dizi gerçekten güzel olmuş. Oyuncuların hepsi çok iyi. Konusu da güzel. Yarınki yeni bölümü bekliyorum.
  • o küçük osman ne kadar tatlıdır ya. çok güzel dizi valla herkez süper oynuyor.
  • Yeni bölüm bu akşam. Değişik bir heyecan var bende.
  • ben anneye hasta oldum
    yaşına ragmen gercekten güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

kesinlikle kült olacak bir dizi

İnşallah diyaloglar ve oyunculuklar bu şekilde sürer de unutulmazlardan biri olur. Bu gidişle olacak gibi görünüyor gerçi.
    Mete
    Osman
    Berrin

Bu arada geçen bölümde ortaya çıkan Soner karakteri bana pek sağlam ayakkabı gibi görünmüyor.
  • Fragman süperdi keza bu bölümde aynı derece güzel olacaktır. Ama benim en fazla dikkatimi çeken ve hoşuma giden babanın Mete'yi hırpalarkenki söylediklerinin aynısını Mete'nin okuldaki çocuğa söylemesi. Mükemmel bir detay olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Fragman süperdi keza bu bölümde aynı derece güzel olacaktır. Ama benim en fazla dikkatimi çeken ve hoşuma giden babanın Mete'yi hırpalarkenki söylediklerinin aynısını Mete'nin okuldaki çocuğa söylemesi. Mükemmel bir detay olmuş.

Osman bu akşam kendisini suçlayacaktır. Sonuçta onun resim çizdiği kağıttakiler yüzünden sorun çıkacak.
    Canım Osman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Fragman süperdi keza bu bölümde aynı derece güzel olacaktır. Ama benim en fazla dikkatimi çeken ve hoşuma giden babanın Mete'yi hırpalarkenki söylediklerinin aynısını Mete'nin okuldaki çocuğa söylemesi. Mükemmel bir detay olmuş.

Osman bu akşam kendisini suçlayacaktır. Sonuçta onun resim çizdiği kağıttakiler yüzünden sorun çıkacak.
    Canım Osman.

Olabilir. Fragmandaki ağlayışı da bu sebeple olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.