Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son iki saat.
  • Güzel bir dizi gerçekten, tam bir fanı gibi izlemiyorum, takip edemiyorum daha doğrusu Salı günü olması nedeniyle. Bugün izleyeceğim hoşuma gidiyor Türk dizilerinin arasında bu, herkese iyi seyirler şimdiden
  • Dizinin bugün olduğu aklımdan çıkmış, şimdi geldi aklıma nasıl sevindim bilemezsiniz.

Son 45 dk.
  • Başla artık ya..
  • başladı beyler
  • Ya arkadaşlar dizi güzelse bakabilirim ama bir keresinde kanalları gezerken denk geldim de bu dizide bir sağ/sol muhabbeti dönüyordu, değiştirdim ben de hemen. Hiç sevmem dizilerde bu mevzuyu. Acaba sadece benim denk geldiğim bölümde mi böyle bir şey vardı yoksa geneli itibariyle de siyasi mesajlar veren, bir tarafı överken diğer tarafı yeren bir özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3
    Ya arkadaşlar dizi güzelse bakabilirim ama bir keresinde kanalları gezerken denk geldim de bu dizide bir sağ/sol muhabbeti dönüyordu, değiştirdim ben de hemen. Hiç sevmem dizilerde bu mevzuyu. Acaba sadece benim denk geldiğim bölümde mi böyle bir şey vardı yoksa geneli itibariyle de siyasi mesajlar veren, bir tarafı överken diğer tarafı yeren bir özelliği var mı?

O dönem dizisi çekip de sağ-sol olaylarını yansıtmasalar abes olurdu.

Objektifler mi diye soracak olursan cevap veremem.
    O dönemi yaşayıp doğru-yanlışları görmek lazım.
  • God of War başladı ekran başına. Daha ilk dakikalardan sağlam bir dayak geldi.
  • oha ya nası dövdü..
  • Nasıl bir oyunculuktur bu aga
  • Çok etkileyici bir sahneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 26 Ekim 2010; 21:36:52 >
  • Vay be Carolin de geldi eve.

Ben Ali olsam, Osman'ın o hareketinden sonra oturur düşünürdüm.
    Hadi Mete, Aylin ve Berrin büyükler ve anlıyorlar herşeyi.
    Ama o yaştaki bir çocuğun bile bunu anlayıp tepki vermesi düşündürücü.
  • Ağladımmı ney valla kendimi tanıyamıyorum ama helal olsun oyunculara...
  • Yürü be Osman!"Ben akıllı sen aptal!" çok güzel verdi ağzının payını OSMAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

aslında bunu yapmak istemezdim ama madem aile dağılcak bi fedakarlık yapmak istiyorum,Caroline bizim eve gelsin

onun o ağzına şöyle bi yumruk atacanki 10 yıl sinir stres kalmaz insanda

verse parçalarım o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 26 Ekim 2010; 22:04:47 >
  • - Manavdaki kadında birşeyler olabilir.

- Bakalım avukat Cemile'yi döven kadınlara napıcak...

- Berrin'le Ahmet'in durumlarını muhtemelen birazdan öğreneceğiz.
  • Şimdi yani evin içinde mii?

- Yok, damda
  • Evin büyük oğlanı harbi gerizekalı. Lan adam tekme tokat giriyor. Versene karşılığını. Anca hava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Evin büyük oğlanı harbi gerizekalı. Lan adam tekme tokat giriyor. Versene karşılığını. Anca hava.

Orada nasıl ittirdi ben halen anlamış değilim adamın kalkması bir 20 saniye sürdü Kavgadan önce bağırıp çağıran sonrada dayak yiyip oturan cinsten.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.