Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz Alin olsaniz hangisini secerdiniz

ben kesinlikle Cemile
  • Helaaaaal
  • şaşırdım beklemiyordum saplayacağını.. aniden oldu..

ilk kez doğru düzgün izliyorum, umduğumdan daha güzel bir dizi, izleyin izlettirin..
  • Müthiş bi bölümdü bıçağı da sapladı valla.
  • Gelecek Salı'ya kadar bekle şimdi.
  • Aliyedeki gerizekalı çocuktan sonra bu OSMAN çok iyi geldi ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekil18

7 cm bıçaktan bişi olmaz dün ezelde şeboya kasatura girdi :)

hadi be!!! bişey oldu mu bari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niggababy
    siz Alin olsaniz hangisini secerdiniz

ben kesinlikle Cemile

Bunu ben de kendime sordum.

Evet Karolin biraz daha güzel ama onu seçersen sadece gece için yatırım yapmış olursun.
    Cemile'yi seçersen tam anlamıyla çocukların ve hayatının geri kalanı için yatırım yapmış olursun.

Kaldı ki ben Karolin'in öyle ahım şahım güzelliğinin olduğunu düşünmüyorum.
    Beyaz tenli Avrupalıların 40-45'ten sonra cildlerinin berbatlaşmasını da düşünürsek kesinlikle Cemile diyorum.
  • Güzel dizi.Küçük oyuncu çok iyi rol yapıyor.
  • bazı arkadaşlar neden espiri yapacağım diye kastırıyorlar...anlamıyorum doğru düzgün bir dizi yapmışlar hakeden yorumlar bekliyorlardır
  • Süper Bir Bölüm Daha... :)
  • Güzel bölümdü, haftaya ne olacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 28 Eylül 2010; 22:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Şu an arka fonda Once Upon A Time In America'nın müziği çalıyor.Çok orjinal bir dizi diyordum, kötü oldu bu.

Müzikler satın alınmış. Daha önce söylenmişti kanalın genel bla blası tarafından(aklıma gelmedi adam) Yani sorun oluşturacak ya da puan kaybettirecek birşey değil. Mükemmel bir bölümdü, oyunculuklar gayet iyiydi. Osman'ın sahne bambaşka birşeydi zaten. Bir de Mete'nin çocuğu müzik odasında döverken ki sahne çok hoşuma gitti. Sinirle hocayı itmesi, çocuğpa söyledikleri, koşarak çıkıp dışarıda ağlaması filan. Yorum bile yapmak boşuna aslında. Kesinlikle Ezel ile birlikte sezonun en iyisi. Bir de sezonun en iddialı dizisi olarak Fatmagül'ün Suçu Ne'yi gösterenlere selam olsun.
  • Osman!
    Babam ve Oğlum ve Çemberimde Gül Oya'dan sonra bu kadar hissederek, etkilenerek izlediğim bir yapım olmadı.

Tuhaf bir biçimde dizi mükemmel gidiyor, Ali'nin abisinin karısı ise bizzat tanıdığım bir insana acayip benziyor. Hatta kadının repliklerini bile önceden tahmin edebiliyorum.

Mükemmel!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

her ailenin içine sonradan mutlaka öyle yılan çiyan bi yenge girer,ben daha bu tip bi kadının olmadığı aile görmedim.(bazen karı-koca aynı tip oluyorlar)Yalnız kadında iyi kadın tipi var,seside değişik,konuşmaları falan tam iğneleyici değilde sanki şakayla karışıkmış gibi oluyor,bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama düzelse çok iyi olur.

Bi de berrinin okuldaki arkadaşı tam günümüz tikileri gibi davranıyor,ortamı bozuyor,o kızıda değiştircekler mi ne yapcaklarsa bişey yapsınlar.O girdiği zaman tüm eski günler inandırıcılığı bi anda yok olup gidiyor

Ne yalan söyleyeyim benim de küçük amcamın karısı aynen bunun gibi.
    Hatta geçen bölümde ''Neriman size mantı yapar'' dediği zaman kocasına bakışını ben çok defa yaşadım. Kadın ve karakter gayet gerçekçi bence.

Berrin'in arkadaşı Ayten konusunda kısmen katılıyorum haklısın, bazen ses tonu falan abartı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

benimde dayımın karısı böyle ama o daha gıcık bi tip

bı arada önemli not diye ekledeğim kısım gerçek olmayabilir,çağan ırmak'ın ve coşkun ırmak'ın soyadları aynı olunca ikisini aynı aileden sandım ama şimdi biraz araştırayım dedim öyle bi bilgi bulamadım Anlatım dili falan bi çok yer benziyor ama

Dediğin gibi detayların gösterilmesi Çağan Irmak'ın anlatımı gibi. Belki etkilenmiş olabilir senarist.

Benim dizi ile ilgili tahminim;
    Gün gelecek mutlaka boşanacaklar, Ali Kaptan da Osman'ı alıp bir süre göstermeyecek annesine. Bunun anlatılacağı bölümler de bize gözyaşı olarak geri dönecektir.
  • Osmanı dış ses olarak seslendiren (eskiden bahseden )kim ? anlayan var mı?

Ben Uğur Polat`a benzetim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Orijinalden alıntı: Niggababy
    siz Alin olsaniz hangisini secerdiniz

ben kesinlikle Cemile

Bunu ben de kendime sordum.

Evet Karolin biraz daha güzel ama onu seçersen sadece gece için yatırım yapmış olursun.
    Cemile'yi seçersen tam anlamıyla çocukların ve hayatının geri kalanı için yatırım yapmış olursun.

Kaldı ki ben Karolin'in öyle ahım şahım güzelliğinin olduğunu düşünmüyorum.
    Beyaz tenli Avrupalıların 40-45'ten sonra cildlerinin berbatlaşmasını da düşünürsek kesinlikle Cemile diyorum.

Carolin gülmezse (!) kâfi güzellikte

ondaki bakım Cemileye de yapılsa alâsı olur
    bknz: Küçük Kadınlardaki piano öğretmeni rolü

dizi ortanın üstünde güzellikte bir yapım
    bu kadar karakter içinde bi tek Ali rolünü henüz oturtmuş değil , yapay geliyo bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Fragman çok etkileyici, Osman'ı gerçekten ağlatmışlar sanırım çok gerçekçi onu görünce içim parçalandı resmen.

Osman'a ben de dikkat ettim, hele ağlarken saçının arkası kalkmış ya, o derece gerçek olmuş.

@le petit prince sen neden dizilere ömür biçiyorsun? Ciddi soruyorum, sorunun ne?

Bahsettiğim nokta şuydu:
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.