Son sayfa Mayın tarlasına dönmüş.. Spoiler Tuşunu kullansak fena olmayacak arkadaşlar.. Her konuda dikkat ediliyorsa burdada edilsin.
Bölüm harikaydı.. !Fazla birşey söylemeyede gerek yok..Tüm oyunculuklar başarılı.. Caroline Dahil.. Fena hırs yapmış hatun.
quote:
Orijinalden alıntı: nusret35
Aliyedeki gerizekalı çocuktan sonra bu OSMAN çok iyi geldi ya...
hahahaha aynen ya bu gördüğüm en tatlı çocuk ve diziyide tek başına alıp götürecek potansiyelde. bu diziye vakit harcamakla ne doğru bir iş yaptığımı anladım bu akşam :) her bölüm sinema filmi tadında olacakmış gerçektende şu ana kadar öyle. ama çemile ( ) hapse girer cart curt olayları başlarsa film yaprak dökümüne bağlar..
Dizinin ilk bölümleri güzeldi umarım böyle devam eder.
Beni ağlattın, bitirdin Osman (Emir Berke Zincidi) her sahnende kızıma biraz daha sarıldım, ona böyle şeyler yaşatmamalıyım diye düşündüm. Harika bir oyuncu dizi de güzel. Ne diyeyim umarım bozulmaz ve içinde çarpık ilişki çıkmaz. Osman sende ağlama artık oğlum :) Allah Annesine Babasına bağışlasın maşallah.....
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No güzel bi ayrıntı ya iyi düşünülmüş yada bizim osman oyunculukta çığır açma yolunda ilerliyor benim asıl merak ettiğim bu çocuğun gözlerini nasıl yaşartıyolar,bazı sahnelerde gözlerinin dolu olması lazım ama aynı zamandada ağlamaması lazım,bi sahne öyle 10 saniyede falan çekilmiyo,bir sürü tekrar var,o devamlılığı nasıl koruyabiliyorlar acaba ? göz yaşartan damladan bu kadar küçük bi çocuğa sıkmaları imkansız,zaten büyükler bile sıkmak istemiyor.Gerçi sıksalar yine bişey değişmez,o gözler nasıl yaş akmadan dolu kalabiliyor,birisi açıklasın,cam mı takıyolar çocuğun gözüne napıyolar :D
Benim teorim çocuğu cidden ağlatıyorlar. Yok eğer rol yapıyorsa şimdiden Oscar falan versinler.
Abi cemile ne yaptı öyle yav çort diye soktu bıçağı valla,
quote:
Orijinalden alıntı: The Swamplord
Oyunculuklar harbi mükemmel ya.
Kesinlikle katılyıorum,
Gerçekten ağlıyor sanırım ama gözlerdeki kırmızılığın sürekli kalması mümkün değil.
Bir sahnede dikkat ettim, göz kapağına pembe far (adı böyleydi sanırım) çekmişlerdi.
5 yaşındaki bir cocugun o sahnede aglamaması imkansız bence... hem bagırma cagırma hem de fiziksel şiddet... osman hakkını veriyor gercekten ama cemileye laf yok
ciddi olarak yazıyorum bu sezon fatmagülden sonra hoşuma giden dizilerin başını çekiyor tvde tutuyor adamı.
Fragmana bakılırsa 4. bölümde Cemile'ye yoğunlaşacaklar. Hukuki işlemler, cinayeti gazeteden veya çevreden duyanlar vs. Ben Ali'den Cemile'ye vurmasını bekliyordum ama aksine kaza süsü vermeye çalıştı. Bu hoşuma gitti.
Bu arada Soner de evin kızıyla arayı pişirmiş gibi görünüyor. Bu konuda sıkıntı olabilir.
Yine tekrar ediyorum... Üniversiteli kız Hakan'a şans vermeli. Niyeyse Ahmet'ten yana olmasını istemiyorum.
Hayatım boyunca 1-2 Türk dizisi izledim onlarda yarım yamalak.. Ama bu filme bayıldım yaw ! Çok güzel çok sevdim salıyı iple çekiyorum resmen.
Bilin bakalım Beren Saati iştahlı bir şekilde kendine çekmeye çalışan delikanlı kim...
Valla ilk 3'e rahat girebilecek bir dizi. Herkes güzel rol yapıyor özellikle kaptan çok iyi rol yapıyor. Dam gereğinden fazla sinirli ayrıca karısını aldatmış tabi ki eleştirmeleri normal ama adam basıyor tokadı basıyor tokadı. son bölümde hayvan gibiydi valla masayı yıkmalar falan
Mete çok iyi rol yapıyor yav.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Bilin bakalım Beren Saati iştahlı bir şekilde kendine çekmeye çalışan delikanlı kim...
Dizideki tipini biraz değiştirmişler ama
Yanlış el havada.
Osman star haber de konuk
pek izlemedim millet aman bu ne çok güzel süper falan deyince biraz baktım va beğenmedim. Paso duygu sömürüsüyle iş yapmaya çalışıyor gibi geldi.