Bildirim
Oynadığım en iyi oyun dediğiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Life is Strange -
quote:
Orijinalden alıntı: _Adrenalinn_
Life is Strange
Tür de Yazalım hocam daha iyi olur -
prince of persia warrior within, hayatımın oyunudurquote:
Orijinalden alıntı: Beni Methetme Kardesimquote:
Orijinalden alıntı: _Adrenalinn_
Life is Strange
Tür de Yazalım hocam daha iyi olur
Alıntıları Göster
-
The elder scrolls V SKYRİM (RPG) -
Klasik olucak ama hayatımda iz bırakmış olan okuldan kaçıp oynadığım abimle kavgalar ettiğim oyunlar şunlardırquote:
Orijinalden alıntı: aybars78
The elder scrolls V SKYRİM (RPG)
Midtown Madness 1-2
Gta Vice City
Championship Manager 01-02 03-04
NFS U2
Mafia 2'ye de unutmayayım en iyisiydi sanırım diğerlerinde hatıralar vardı.
bu oyunlar hariç oynadığım en iyi oyun yok hepsinde bir süre sonra sıkıldım GTA V dahil. -
Fallout 3 ve new vegas -
Mafia 1,Gta San andreas (amd sağolsun 5i oynayamadık daha) , Assassins Creed 2,Broterhood,Revelation -
Dragon age origins . Rpg . Hikayesi ve hikayedeki kontrolun az da olsa sizde oldugu hissi .. -
Portal 2 -
quote:
Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.
Klasik olucak ama hayatımda iz bırakmış olan okuldan kaçıp oynadığım abimle kavgalar ettiğim oyunlar şunlardır
Midtown Madness 1-2
Gta Vice City
NFS U2
bu oyunlar hariç oynadığım en iyi oyun yok hepsinde bir süre sonra sıkıldım GTA V dahil.
Sonunda Midtown Madness seven birini görmek çok güzel -
Oyunlarda hikayeye önem veren biri olarak kesinlikle To The Moon.Oynayın oynattırın bu güzelim oyunu.Sonunda ağlatma potansiyeli yüksek bir oyun.Türkçe yaması da var hem.quote:
Orijinalden alıntı: byvzdlr7quote:
Klasik olucak ama hayatımda iz bırakmış olan okuldan kaçıp oynadığım abimle kavgalar ettiğim oyunlar şunlardır
Midtown Madness 1-2
Gta Vice City
NFS U2
bu oyunlar hariç oynadığım en iyi oyun yok hepsinde bir süre sonra sıkıldım GTA V dahil.
Sonunda Midtown Madness seven birini görmek çok güzel
Alıntıları Göster
-
Serious sam 3 ve shadow warrior ikiside hardcore aksiyonquote:
Orijinalden alıntı: 5oLife
Oyunlarda hikayeye önem veren biri olarak kesinlikle To The Moon.Oynayın oynattırın bu güzelim oyunu.Sonunda ağlatma potansiyeli yüksek bir oyun.Türkçe yaması da var hem.
Alıntıları Göster -
Şöyle bir anımı anlatayım 2000 yılında ilk bilgisayarımızı aldığımızda Windows 98 olarak gelmişti ilk kurduğumuz oyun Fifa 2000'di ikincisi Midtown Madness'di abim Fifa oynardı ben deli gibi Middown 2.oyun çıktığı zaman yan komsumuzda Orjinal CD'si vardı kurup oynamıştık ve gerçekten efsane bir oyundu abim yarışları geçiyor arabaları açtıkca seviniyordum 2002'de Xp'ye geçtiğimiz zaman Midtown Madness yok diye ağlamıştım komsuda yoktu babam internet kafeden Cd'sini buldu getirdi kurduk oynayamadık Xp Patch'i yoktu ama bilmiyorduk biz Ozaman ben Orjinal Cd'den çalışır diye bekledim komsu geldi o kurdu yine çalışmadı tabi ben yine ağladım ama sonrasında bilgisayardan anlayan bir tanıdık geldi oyunu açmıştım acayip sevinmiştim ama araçlar yine kilitliydi yine abime yalvararak yarışları geçirtiyordum bir Middown böyleydi 2.si ilk Gta Vice City'i gördüğümde ne oyun be demiştim ben o dönemler çok iyiydi keyifliydi gerçekten internet vardıda yoktu gibi birşeydi telefon kablosunu takar bağlanırdık internete genelde ben gizli gizli girerdim Vice City hakkında araştırma yapardım ay sonu telefon faturası geldiğinde babam abimi azarlardı ama o faturanın 3-5 lirasında benimde payım vardı
-
Planescape: Torment (RPG)quote:
Şöyle bir anımı anlatayım 2000 yılında ilk bilgisayarımızı aldığımızda Windows 98 olarak gelmişti ilk kurduğumuz oyun Fifa 2000'di ikincisi Midtown Madness'di abim Fifa oynardı ben deli gibi Middown 2.oyun çıktığı zaman yan komsumuzda Orjinal CD'si vardı kurup oynamıştık ve gerçekten efsane bir oyundu abim yarışları geçiyor arabaları açtıkca seviniyordum 2002'de Xp'ye geçtiğimiz zaman Midtown Madness yok diye ağlamıştım komsuda yoktu babam internet kafeden Cd'sini buldu getirdi kurduk oynayamadık Xp Patch'i yoktu ama bilmiyorduk biz Ozaman ben Orjinal Cd'den çalışır diye bekledim komsu geldi o kurdu yine çalışmadı tabi ben yine ağladım ama sonrasında bilgisayardan anlayan bir tanıdık geldi oyunu açmıştım acayip sevinmiştim ama araçlar yine kilitliydi yine abime yalvararak yarışları geçirtiyordum bir Middown böyleydi 2.si ilk Gta Vice City'i gördüğümde ne oyun be demiştim ben o dönemler çok iyiydi keyifliydi gerçekten internet vardıda yoktu gibi birşeydi telefon kablosunu takar bağlanırdık internete genelde ben gizli gizli girerdim Vice City hakkında araştırma yapardım ay sonu telefon faturası geldiğinde babam abimi azarlardı ama o faturanın 3-5 lirasında benimde payım vardı
-
The witcher 3
Knight online Ilk yılları
Quake 2
Vice city
Cossacks 2
Edit: madness 2 de çok iyidi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 12 Haziran 2015; 0:35:17 > -
GTA serisi
Witcher 3
Skyrim
Bioshock İnfinite
Hitman serisi
Prince of persia üçlemesi
AC2
Civilization 5
Mount and Blade Warband -
generals fifa pesquote:
Orijinalden alıntı: turbolinea .
GTA serisi
Witcher 3
Skyrim
Bioshock İnfinite
Hitman serisi
Prince of persia üçlemesi
AC2
Civilization 5
Mount and Blade Warband -
NFS eski oyunları. (Özellikle 1997 yılında çıkan V-Rally ve Underground 2)
Midtown Madness efsanesi.
Sims 1 (İlk çıktığında ne oynamıştık be).
World of Warcraft ve Diablo.
Max Payne 1.
X-COM.
GTA serisi.
Mafia I & II
Ve son olarak Duke Nukem. 1999'da bilgisayarımda oynadığım ilk oyunumu unutamam. -
Gta VC, SA
Witcher 2
Resident Evil 4
Half Life tüm seri şimdilik aklıma gelenler.
Benzer içerikler
- oyun indir vip güvenilir mi
- summertime saga benzeri oyunlar
- shadow fight 3 promosyon kodu
- steam"den kaldırılan oyunları satın alma
- steam yaş değiştirme
- silent hill 2 ps4
- steam indirimleri 2024
- deadlock ne zaman çıkacak
- iki kişilik online oyunlar
- direksiyon seti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X