Şimdi Ara

Oynadığım en iyi oyun dediğiniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Elder Scrolls 5 Skyrim (Modları, DLC'leri, 1992'den bu zamana gelen hikayesi, hiç bitmemesi, sürükleyiciliği sayesin de tartışmasız gönlümün birincisi)
    Battlefield 4 (bazen durmadan ölüp kafayı yiyorum ama yine de seviyorum en iyi fps oyunu)
    Metro 2033 ve Metro Last Light: (Çok oyunculu oynanmaz, o kadar uzun süren bir oyun değildir, yapabileceklerimiz bazen çok kısıtlıdır. Yine de hikaye-atmosfer olarak benim için en iyilerden bu 2 oyun. Özellikle rüyalarıma kadar giren Metro 2033 kitabı mükemmel)
  • Hocam elder scrolls 5 skyrim başlamayı düşünüyorum ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim

Not: Witcher 3 oynamadım.

• Legendry Edition yeni bütün DLC'lerinin olduğu oyunu satın alın. DLC'lerinin Türkçe yaması Elder Scrolls Türk ekibi tarafından çevirildi.
    Hikayeye göre oynayın. Yani hem milleti soyan bir hırsız / para için insanları öldüren bir suikastçi olup hemde halkı ejderhalardan koruyan halk kahramanı Ejderdoğan olmayın.
    Oyuna başlarken karakteriniz nasıl biri olacağını düşünün. Örneğin;
    1) İnsanları öldüren, sinsilik yetenekleri üstün katil bir Argonyalı.
    2) Büyücülük yetenekleriyle ünlü kendi halinde bir Yüce Elf.

Kesinlikle orjinal alın.
    Oyuna başlamadan önce bazı ufak modlar ekleyebilirsin. Mesela oyunda ormanda, ovalarda gezerken önünüze pek insan/yolcu çıkmaz. Bunu değiştirip daha hareketli bir yolculuk imkanı sunan Immersive Patrol II Modu.
    Sistemin iyi ise grafikleri güzelleştiren bir iki mod.
    Bazı silahlar/zırhlar ekleyen modlar.

Oyunu 5-6 seviye ye kadar normalde sonra zorda oyna. Zorda daha çok eğlenirsin.
    Kitapları oku. Sadece aşırı sıkıcı gelirse geç

• Portal 2
    Sonsuz oynanışa sahip bir oyun.Oynayın,oynattırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Mystogan

Ne varsa türüyle yazalım beyler?
    Benim oynadığım en iyi oyun the wolverine origins (aksiyon rpg)

Wolverine'in rpg'yle uzaktan yakından hiçbir alakası yok yalnız.
  • Dostum ben zaten Ejderdoğan Yüce Elf demedim. Kendi halinde büyücü Yüce Elf dedim. Ayrıca Yüce Elfleri halk sevmese de ben seviyorum.
    Yan hikayelerin ana hikayeleriyle de biraz alarkası var. Mesela Sovngarde görevinde kahramanlar salonunun kapısındaki Tsun ne hakla girmek istiyorsun diye sorunca;
    Yoldaşların lideri olaraktan girmek istiyorum,
    Kışhisar koleji baş büyücü olarak içeri girme hakkımı kullanmak istiyorum,
    Doğuşumdan gelen hakkım ile girmek istiyorum, ben Ejderdoğan'ım.
    Şeklinde içeri giriyoruz. Bu bir rol yapma oyunu olduğu için bence biraz daha mantıklı olmak gerekiyor. Hırsızlar Loncası görevlerinde milletin eşyasını vs. çalıyoruz.
    Yoldaşlarda ise' Bir vatandaşın savaşbalyozu çalındı bunu bul' diye vazifelendiriliyoruz.

• http://www.elderscrollsturk.com/index.php Dostum seni buraya beklerim. Ama uyarayım; Bizim forumda Yüce Elf'leri kovacağız, Skyrim kuzeylilerindir şeklinde yazı yazanları hiç sevmezler. Güzel güzel politik konuşacaksan gel .
    Hem zaten kuzeylilerin gücü Thalmor'a yetmez. Büyük Savaşta İmparatorluk tarafında; Kuzeyliler, İmparatorluk İnsanları, Orklar, Bretonlar vardı. Bu kadar ırkın desteğine rağmen Thalmor İmparatorluğu yendiyse Kuzeylilere katliam yapar.
  • Ejderdoğan neden kuzeylilerin tarafını tutsun ki? Hem Ejderdoğan kuzeylidir diye bir şey yok.
    Dediklerimi de yanlış anlamışsın bizim forumda kavga vs. olmaz espride bol bol yapılır. Sadece oraya buraya her zaman Kuzeyliler yener, Ulfric Ulukralımız hülooo şeklinde yazılar yazan kişilere uyarı verilir. Elder Scrolls Türk şuanda en gelişmiş Bethasda oyun forum sitesidir. Mod çevirileri sürekli yapılmaktadır. İlk gelişmiş Türk Skyrim modu da bu yazın sonunda çıkacaktır.
  • Farcry3 kesinlikle
  • fifa 98
  • 1) Bütün Ejderdoğanlar kuzeyli değildir. Hatta ejderha görmemiş Ejderdoğan bile vardır.
    2) 3. Çağda ölen Pelagius Septim'in (kaçıncı Septim olduğunu hatırlamıyorum) oğlu olmadığı için gayri meşhur çocuğu olan Bir Kara Elf tahta geçmiştir ve onun oğlu olan Kara Elfde İmparator olmuştur tabi sonra 2. Kara Elf hükümdar tahtı bırakınca yine bir İmparatorluk İnsanı/kuzeyli Septim gelmiş.
    3) Tanrılar yasaklanmadı hatta Aldmer'ler en dindar topluluk. Sadece Tiber Septim'in ölünce tanrı olduğuna inanmıyorlar, buna inananları cezalandırıyorlar. Akatosh'a en bağlı topluluk Altmer.
    4) Thalmor İmparatorluğu yok etmek istiyor ama yaptıkları antlaşmayı bozarak onurlarına leke sürmek istemiyorlar. Ulfric'de imparatorlukla savaşarak onlara yardımcı olmuş oluyor.
    5) Irkçılık zaten sadece kendi ırkını yüceltmek diğer ırkları hor görmektir. Kuzeyli Irkçılığı yapıp diğer ırkları hor görmemek diye bir şey yok.Ulfric, Miğferyeli şehrin de Kara Elf'leri ne kadar berbat durumlarda yaşatıyor biliyorsundur. Sadece onlara ayrılan berbat mahallelerinde yaşamak zorundalar hemde kuzeyliler onları aşağılarken.

İlk gelişmiş Türk modu:http://www.elderscrollsturk.com/forum/skyrim-sohbet/skyrim-turkce-mod-projem/
    Gelişmişten kastım: Bu mod oyuna yeni bir bölge ekliyor. Bu bölge de yeni olaylar, yeni Npc'ler yeni hikayeler, yeni mekanlar var. Mod hala yapım aşamasında. Zaten başlayalı çok olmadı.

• Konuya layık bir mesaj atacaktım ama skyrim'in miting alanına dönmüş ortam. ne garip milletiz biz yaa fitili ateşle yeter...

• Smite - Moba = aynı lol gibi işte özellikleri ama daha güzel benim için

GTA III - Vice City - San Andreas

Mortal Kombat 9 Komplete Edition & MK X

Blur - araba yarışı bi de NFS Most wanted severim

Wwe 2008 - 2K19 - dövüş oyunu ek olarak Street Fighter - Tekken - Dragon Ball - Naruto ultimate shippuden ninja storm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.