İş mi askerlik mi? Hala erteleme yapabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba
2 hafta önce tecilimi bozdum, aile hekimine gittim. Şubat celbi için yedek subaylık seçerek başvuru yaptım. Sistemde yoklama dönemi, sınıflandırma bekleniyor yazıyor. Ama bugün yazılım mühendisi olarak bir firmada işe kabul edildim. Yedek subay olarak askere gitmek benim için yazılımdan daha önemli ama subay değil er olursam zor bela bulduğum işimi kaybedeceğim.
1) Hala askerliğimi erteleyebilir miyim? En azından celp dönemini şubattan mart ya da nisana alabilir miyim?
2) Yoklama döneminde askerlik ertelemek subaylık hakkımı kaybetmeme neden olur mu?
3) Şubat celbi için sınıflandırma tahmini ne zaman belli olur? Sınıflandırma sonrası erteleme olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
Miyop göz ile yedek subay olabilir miyim
Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü mezunuyum ve 6 aylık er yerine 12 ay yedek subay olarak askerlik yapmak istiyorum.
1) Gözlerim 2.25 miyop bu yedek astsubay olmama engel olur mu?
2) Yedek subay alımları yeterince var mı? Çevrenizde hiç başvuru yapıp kabul edilmeyen oldu mu?
3) Yedek subaylar komando olarak askere alınır mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Red Dead Redemption 2 Rockstar Social Club'de 140TL
RDR2 Steam ve Epic'de 200 civarına satılıyor ama Epic üzerinden Online moda girip hikaye mod sekmesine geçince Social Club'de 140 TL fiyat çıkıyor. Acaba Social Club'den 140 TL'ye aldığım oyun Türkçe yamada sorun çıkarır mı? 200 TL'ye satılanlardan bir farkı var mı?
Windows 8.1 Uyumluluk Sorunu Çıkar mı?
|
Oyunlarda işlemci kullanımı ?
|
Battlefield 4 Sistem Yettiği halde takılma/kapanma
|
1680 TL'ye Topladığım Sistemi Kontrol Eder misiniz ?
|
Battlefield 4 Orjinal Yükleme Hakkında Sorum
|
Oyunları Kendi Kendine Alta Alıyor
Yeni sistemimle bu oyunları oynayabilirmiyim?
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.069 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun