Oyun Oynarken kendi kendine alta alıyor arkadaşlar. Bazende masaüstünde hiçbirşey yapmadığım halde birşey yüklüyormuşum gibi yükleme işareti çıkıyor. Ayrıca şu hatayı veriyor arada sırada. Bilgisayarcıya götürdüm onlar bile sorunu anlamadı. Formata verecek paramda yok. Sorun klavyede de değil başka klavyeyle denedim zaten ama klavyenin kendi ayarlarında mı birşey oldu nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olun.
Yüklemeye çalıştığınız bir uygulama hata vermiş (belki girdiğiniz abidik gubidik sitelerdende bir şeyler kapmış olabilir, uyarıda isim vermediği için muallak). Bir miktar bilginiz varsa göre yöneticinizden işlemler bölümüne bakarak yüklemeye çalıştığı uygulamayı bulabilirsiniz, ardından uygulamayı silerseniz muhtemelen sıkıntı düzelecektir. Bu kısmı uygulamada sıkıntı çekiyorsanız sistem geri yükleme yaparak sıkıntıyı aşıp aşamadığınızı deneyiniz, düzelmez ise mesaj atın bir başka çözüm önerisi düşünelim.
Sistem geri yükleme hiç bir işe yaramıyor. Yine aynı sorun var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme