Şimdi Ara

Battlefield 4 Sistem Yettiği halde takılma/kapanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben R9 270 ekran kartım ile oyunu 1366x ultra ayarda 50-60 fps oynuyordum. Ama 2-3 haftadır oyunda çok kötü donmalar var. Bunlar öyle donmalar ki ayarları düşürsen bile hiç bir fark olmuyor. Oyunu normalde 60'da oynuyorum ama bir dibe vuruyor 2-3 fps. Bu öyle bir donma/kasma ki oyunun arayüzünde fareyi hareket ettiremiyorum. Sorunun ekran kartında olmadığından eminim çünkü görev yöneticisine gelip Cpu kullanımına baktım. Cpu'yu %90'lara getiren tek program Battlefield 4. Diğer programlar normal değerlerde (%2 - %1 gibi). Bu sorun sadece Battlefield 4'de var lütfen yardım edin.

• Koca site de yardım edecek yok mu?
  • Yardımcı olun sorunum çok kötü.
  • Sistem bileşenleri neler? RAM kaç GB? Mantle da mi yoksa dx 11 de mi aciyorsunuz oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bu kasma başladığın ram kullanımına bir bak..bende win8.1 de battlefield 4 te oluyordu..memory leak gibi bir ismi var sorunun anlamsız şekilde bellek doluyor ve oyunu kapatsan bile devam ediyor..sendeki kesin bu demiyorum ama bir gözlemle
  • AMD R9 270 256 bit 2 gb
    İntel Core İ3 3250
    8 GB DDr3
    Ram kullanımında sorun yok battlefield 4 sadece kendisi cpu'yu %80-90 kullanıyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu işlemcim yetiyor. Bu ekran kartıyla 1366x çözünürlükte Ultra oynuyordum hiç bir sorun yok şimdi ayarları en düşüğe getirsem de 1-2 fps. Öyle bir kasma ki arayüzde, esc'ye basınca bile kasma var. Oyunu mantl yapınca bazen hata verip kapanıyor o yüzden Directx 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenpredator3 -- 18 Haziran 2015; 10:46:31 >
  • bitcoin virüsü olabilir boşt aiken cpu gpu kullanımı ne gözlemle yüksekse virüs dür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

bitcoin virüsü olabilir boşt aiken cpu gpu kullanımı ne gözlemle yüksekse virüs dür

Virüs :)

Başka bir şekilde olma imkanı yok. son güncellemeler ile süper ötesi rahatladı oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün Dadaş

AMD R9 270 256 bit 2 gb
    İntel Core İ3 3250
    8 GB DDr3
    Ram kullanımında sorun yok battlefield 4 sadece kendisi cpu'yu %80-90 kullanıyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu işlemcim yetiyor. Bu ekran kartıyla 1366x çözünürlükte Ultra oynuyordum hiç bir sorun yok şimdi ayarları en düşüğe getirsem de 1-2 fps. Öyle bir kasma ki arayüzde, esc'ye basınca bile kasma var. Oyunu mantl yapınca bazen hata verip kapanıyor o yüzden Directx 11

AMD nin 15.20 kodlu driverini kur, forum guru3d de konusu var, o driverlar gayet iyi çalışıyor.

Bir de mining virüsü yemiş de olabilirsin arkadaşların dediği gibi, crackli oyun indirdiğimde de benim başıma gelmişti zamanında.
  • AMD omega oyun sürücülerini yüklemiştim Gaming Evolved ile. Bu program oyunların performansını arttırıyor ama işlemciye BF 4 ile beraber çok yük bindiriyormuş anladığım kadarıyla. Onları silince %50 düzeldi sorunlar.
  • Oyunum orjinal. Bilgisayara virüs girmiş de olamaz çünkü bilgisayara hiç program indirmedim. Karışık virüs sokabilecek bir siteye de girmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.