iso oyunlarını attığım zaman çok rahat bir şekilde 1-2 gün oynayabiliyorum ara sıra donma yapsada sorun olmuyor ama 1-2 gün sonra oyunlara girdiğim zaman there are no games. diye hata alıyorum ve karta birşey yükleyip silmedikçe göremiyorum saveli dosyalarımda gidiyor. 3,90 m33-3 versiyon ne yapmam gerekiyor bilen varmı yada tavsiyesi olan hafıza kartına daha önce formatta attım. yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekürler...
Bu tür durumlarda format işe yaramaz. Büyük ihtimal çakma kart kullanıyorsunuz. Çakma kart kullanma sonucunda da bu tür sorunlar ortaya çıkabilir. Orjinal bir kart alırsan ve ya sağlam bir çakma alırsan sorun kalmayacaktır.
ama kart hafızası resimler falan gözüküyor pcde dosyalarıda görebiliyorum sadece oyunlar ve save dosyaları gözükmüyor
Büyük boyutlu dosyaları Psp göremiyordur kart yüzünden
diyorum ya herşey güzel oyun resim müzik sorunsuz oyunları oynuyorum ama 2 gün sonra sadece oyunlar gidiyor resim falan yerinde pcye takınca oyunlar gözüküyor sadece psp de gözükmüyor
Valla çözümü nedir bilmiyorum ama sebebi çakma hafıza kartın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme