İlk gerçek anlamda oynadığım strateji Medieval Total War'dur. Tur tabanlı stratejiler dışında oynamam, çümkü gereğinden fazla saçmalar. Zaten oynadığım birkaç ane strateji oyunu var;
Tüm Total War'lar Imperial Glory LOTR: BFME
age of empires II
TZAR
resıdent evil serisi serılerın tum bolumlerı dun gıbı aklımda
quote:
Orjinalden alıntı: akyurt
resıdent evil serisi serılerın tum bolumlerı dun gıbı aklımda
Resident Evil'da strateji değil.. Zannedersem onun yapımcısı CapCom'du, bu firmanın işi Arcade oyunlarıdır..
AoE1in demosunu oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam Windows cdsinde vardı.
quote:
Orjinalden alıntı: AnimePiggy
İlk gerçek anlamda oynadığım strateji Medieval Total War'dur. Tur tabanlı stratejiler dışında oynamam, çümkü gereğinden fazla saçmalar. Zaten oynadığım birkaç ane strateji oyunu var;
Tüm Total War'lar Imperial Glory LOTR: BFME
Total War serisinin tamamına sahibim.. Rome'dan itibaren bitirmek için zamanım olmuyor. cak arada bir arkadaşlarla multi yapılan ve ardında Replay yapılarak dakika dakika savaşın pozisyonlarının tartışılan şaheser oyun..
büyük ekran şart değil de mutlaka Surround hoparlör ile oynanır.. savaş öncesi koca bir ordu karşında dururken atların kişnemeleri miğferlerin sesleri tek tek ayırt edilir..
Oynama hevesiniz olmasa bile giriş Intro'suyla sizi birer Cengiz Han'a çevirir.
Özellikle savaş kazanılmış, meydanda kalan son bir kaç düşman askeri de kaçmaya çalışırken.. Atlı süvariler (Heavy Cavalry) üçken formasyona sokulup, canını kurtarmaya çalışan askerlerin peşinden koşturularak içinizdeki caniyi dışarı vurursunuz.
En güzeli de tüm bunları muhteşem 3D grafiklerle görmeniz... ister bir kartal gibi tepeden bakın ordunuza, isterseniz iki atın arasından toz bulutları içinde izleyin...
TOTAL WAR: NR:1
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
amiga'da The Settlers
Aynen Commodore'da da basit stratejiler vardı ama rts bazıunda bu tabi.
Age Of Empires 2
Red Alert
AOE
tiberian sun ve red alert 2 tiberian cd si kayıp red alertı hala oynarım
quote:
Orjinalden alıntı: dorhug
Napcan cd yi indirsene
Command & Conquer Generals
quote:
Orjinalden alıntı: msw
quote:
Orjinalden alıntı: dorhug
Napcan cd yi indirsene
5-6 sene önce oynamıştım güzel gelmemişti bi daha oynanamıştım şimdi de gerek duymuyorum