Şimdi Ara

Oynadığınız İlk Strateji Oyunu ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
12.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • warcraft
  • Rise of Nations ah ah ne güzeldi o günler..
  • age of empires
  • Cossacks oynamıştım ama o zamanlar o tür oyunları pek sevmezdim.
  • Red Alert :) Askerde iken oynamıştım...
  • age of mythology
  • İlk sanırım civilization (I), dune II, simcity (2000 değil), sonra warcraft vs. vs.

Civ II ve Civ IV'ü hala oynuyorum. Tam bir civilization manyağıyım :)
  • KKnD, Warcraft II, Knights and Merchants: The Shattered Kingdom, Lords of Magic, Age of Empires(I)...
    İlk bunları oynamıştım.Hepsi harika oyunlardı.En çok Knight and Merchants sarmıştı.Binalar arası ulaşımı sağlayıp, tarlalar kurup asker çıkarana kadar canım çıkardı...
  • Red Alert
  • commando conguer generals
    halaa oyuyom
    süper kesinlikle deneyin
  • Starcraft
  • Bilgisayarımda tek bir oyun kurulu Heroes of Might&Magic II.
    Hafta sonu 2 harita bitirdim.
    Ama en çok oynadığım Heroes of Might&Magic III oldu.
    Başkasını bilmiyorum.
  • Rise of nation
  • Çok çok eskiden(1998 gibi) büyücülü bir oyun vardı. Adını hatırlamıyorum A ile başlıyordu sanırım. Gerilimli müziği falan vardı güzel bir oyundu.
  • age of empire 2
  • Age of Mythology...................... Şu an ne oynuyorum biliyormusunuz? Age of Mythology

Titan da tekrar bitireyim dedim. Sanırım 22 veya 23. bölümdü Kuzey'e (North) geçişin ilk bölümünde en zorda oynarken 2-3 saat gibi bir zaman kaybı yaşıyorum, hala daha zorlanıyorum. Şöyle tereyağından kıl çeker gibi geçemiyorum. Adamda hırs yapıyor, kıl oluyorsun, Onun içindirki arasıra eski günleri yad ederim.
  • defender of the crown (commodore) 198? ? tarıhını hatırlayamıyorum :)
    north and south (amiga)
    dune (pc) strateji oyunlarının tarihini değiştirmiştir.. filmi 5 dvd dir..kitabı kac sayfa hatırlamıyorum..her konuda ılk gıbıdır..sandworm lara çok ünite kaptırılmıştır :)

settlers , civ , pirates...settlers çalışması için 512 kb ekran kartı gerekirdi..ekran kartlarına ek olarak hafıza takıldıgı zamanlardı..kafa ayarı , 5.25 lik disklerin kapasitesini nasıl dodurucaz düşünceleri , 3.5 luk diskler , 20mb hdd için tüm harclıklarımı harcamam..şimdi ne ayar var ne bişi nede zevk var..netten indir 1 gun oyna sil..içeriksiz senaryolar sırf grafik için yapılmış oyunlar...

commodore de daha cok stratejı oyunu oynadım ama ısımlerı aklımda deıl cunku o zamanlar ıng bılmıyen ılk okul veletıydım..
  • cannon fodder
  • fate of the dragon

hemen sonra age of empires 2
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.