age of empires 2 ne oyundu be sonra ra2 geldi bi daha oynamadım
commandos 1 ve 2 yi
Empire earth
Serüvene, Red Alert ve Age of Mythology ile başladım.
Age of Empires
Red Alert
1998 ilk age of çıktığı gün ve ilk olarak da demosunu oyanmıştım güzel günlerdi
Imperyalizm 1 ...........
Asla unutamam .....
Sene 1997 !!!!
Hılzıca baktım sanırım dune diyen olmamış :( Güzel uyarı botu hatunumuz "harkonyın yunits aproçing" deyince nasıl da elimiz ayamız birbirine karışırdı.
ilk aldığım pc(233 mhz bişeedi) yle beraber aldığım Warcraft-2,o gün bugündür warcraft delisiyim warcraft-3 çıktığından beri ve 2005ten beri WoW oynuorum
quote:
Orjinalden alıntı: x264
quote:
Orjinalden alıntı: Yakuza34
Red Alert (1996)
Age of empires 2 (1999)
pc de command and conquer la başladım ama segada Herzog Zwei die bi oyun vardı. çok zevkliydi
quote:
Orjinalden alıntı: Bedevi2007
Hılzıca baktım sanırım dune diyen olmamış :( Güzel uyarı botu hatunumuz "harkonyın yunits aproçing" deyince nasıl da elimiz ayamız birbirine karışırdı.
Yok üstat 1 kişi daha demiş, ama ss koymamış ondan dikkatini çekmemiş... Bu arada benim de ilk göz ağrım bu oyundur.386 dx 40 makinamda oynadım, ve o robot hatunun sesini hiç duyamadım çünkü ses kartım yoktu Stratejiyi bana bu oyun sevdirmiştir.Harkonenin Death Hand füzelerini, kum solucanını, Sonic Tankları ,Fremen Trooperları nasıl unuturuz....westwood'a buradan saygılar
starcraft'dı heralde ama bir oyun daha vardı onun adını çıkaramadım şimdi.
Age of Empires 2
@ Bedevi2007
Dune 2000 ? Yok yok, o olamaz. Her ne kadar onun da görüntüleri rezil olsa da, böyle değildi herhalde. :)
C&C Tiberian Sun , Dune 2000 , KKND , Knights of Merchants , Starcraft , Red Alert , AoE Serileri... Aslında ne varsa onlarda vardı.
Age of Empires
Yok bu ilk çıkan dune. Dune2000 için bunun torununun torunu diyebiliriz. Westwood Studios'u özlüyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Brutalite
@ Bedevi2007
Dune 2000 ? Yok yok, o olamaz. Her ne kadar onun da görüntüleri rezil olsa da, böyle değildi herhalde. :)
C&C Tiberian Sun , Dune 2000 , KKND , Knights of Merchants , Starcraft , Red Alert , AoE Serileri... Aslında ne varsa onlarda vardı.
starcraft oynadığım ilk oyun ve ilk strateji oyunu