'lords of the realm' die bi oyun vardı arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız ama mükemmel bi oyun bulsam hala oynarım yani :) ilk oynadığım oyun oydu :)
Age of Empires
Hayatımda ilk oynadığım strateji tombstone 1882 adlı iğrenç bir kovboy stratejisidir şiddetle uzak durmanızı öneririm
eyç of mitoloji
age of empires 1 oyunu ilk oynadığım zamanı hiç unutmuyorum demoydu senaryodan oynamışım adamın biri durmadan gemilerle saldırıyor bende bir kaç gemi yaptım sonra tıkandım anlamadım kapattım ve oyunuda silmiştim. Bir kaç hafta sonra öğrendim: hammadde hiç bir işçiye iş yaptırmayınca sonuç öyle olur tabii Oyunu öğrendikten sonra günde 6-7 saatten yaklaşık 1 yıl kesintisiz oynadım
quote:
Orjinalden alıntı: Crimson Knight
age of empires 1 oyunu ilk oynadığım zamanı hiç unutmuyorum demoydu senaryodan oynamışım adamın biri durmadan gemilerle saldırıyor bende bir kaç gemi yaptım sonra tıkandım anlamadım kapattım ve oyunuda silmiştim. Bir kaç hafta sonra öğrendim: hammadde hiç bir işçiye iş yaptırmayınca sonuç öyle olur tabii Oyunu öğrendikten sonra günde 6-7 saatten yaklaşık 1 yıl kesintisiz oynadım
Star Craft..terranlar..
yıl 2000: yeni aldığım bilgisayar ile gelen bir cd vardı üstü parlıyordu ve beyaz harflerle windows98 yazıyordu. bilgisayar ile bir süre tanışma dönemi yaşadıktan sonra bu cdnin içinde bir yerlerde oyun demoları vardı. onlardan biride age of empires idi. işte ilk strateji oyunumu böyle oynadım. hey gidi ne günlerdi bee
quote:
Orjinalden alıntı: SYK23
yıl 2000: yeni aldığım bilgisayar ile gelen bir cd vardı üstü parlıyordu ve beyaz harflerle windows98 yazıyordu. bilgisayar ile bir süre tanışma dönemi yaşadıktan sonra bu cdnin içinde bir yerlerde oyun demoları vardı. onlardan biride age of empires idi. işte ilk strateji oyunumu böyle oynadım. hey gidi ne günlerdi bee
parlak cd ve beyaz harfler beyaz cd kalemi varmı ki merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: Crimson Knight
quote:
Orjinalden alıntı: SYK23
parlak cd ve beyaz harfler beyaz cd kalemi varmı ki merak ettim
yani demek istediğim cd orjinaldi zaten o yüzden parlıyordu ve windows yazısı beyaz harfler ile yazılmıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: dorhug
tiberian sun ve red alert 2 tiberian cd si kayıp red alertı hala oynarım
Satayım mı sana TS'yi ? Tarihi eser sayılır lan; 8-9 yıllık cd. Açık arttırma yapıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Brutalite
quote:
Orjinalden alıntı: dorhug
tiberian sun ve red alert 2 tiberian cd si kayıp red alertı hala oynarım
Satayım mı sana TS'yi ? Tarihi eser sayılır lan; 8-9 yıllık cd. Açık arttırma yapıyorum.
ilk teklif benden 1.75 ytl
StarCraft tam bir efsaneydi.
Pek çoğunuz bilmezsiniz su altında su altı canavarlarıyla savaş oyunu.
Silcoonlar'da bina yapımcısı yapmaktan oyunu oynayamazdım adamlar bina yapabilmek için kendini feda ediyor.
Çok zamanım geçti bu oyunla... Oynadığım stratejiler içinde en iyisidir bu. Hâla da oynarım bu oyunu.