Şimdi Ara

Oynadım ve sonuç: Allods Online tavsiye edilmez!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WOW a benzetmeye çalışmışlar ama asla WOW olamazlar.. aslında hiçbir mmorpg WOW gibi olamaz..tespitler:

- oyunun türkiye yapımcısı para para para diyor, kaliteyi yükseltmek gibi bir endişesi yok.

- yaban domuzu kesiyorsunuz içinden hindi eti çıkıyor, neden peki? neden olabilir sizce?

- skillerin tooltipleri yok. atıyorum 5 skill var 4 ünün tooltipi yok öyle hangi skill açılırsa ona tıklıyorum mob kesiyorum.

- oyun bug kaynıyor, yanlışlıkla kuş uçmaz kervan geçmez adaya düşenler bir daha çıkamıyor. madem bug'ı kodlayıp düzeltemiyorsunuz, hiç olmazsa o adaya bir devriye gm verin, bütün oyun boyunca, gm yarddıııımmmm, ya 2 qundur burdayız, laflar duya duya bi hal olduk.

- geçen gün oyundaki bir sorun için yardım istedim facebooktan fan sayfasına mesaj attım beni hemen banladılar. türk yöneticilerin yardım anlayışı bu demekki.

- seslendirmeler saçma sapan
    türkçe versiyonunun videosunu izledim biraz önce. bir orc çıkmış "allah razı olsun!", "ooooleeey oley oley oleeey" diyerek havai fişek sallıyor,repçi gibi hareketler yapıyor..repçimisin orcmusun..orc lar orc gibi kalsın repçilerde repçi olarak..orc dediğin böyle olmaz..orc görünüşüyle bile adamı korkutur,orc adamı güldürmez,orc soytarılık yapmaz,orc serseri gibi davranmaz.

- oyuna belli bir süreden sonra paranız yoksa devam edemiyorsunuz. siz istemesenizde para harcamak zorunda kalıyorsunuz ve oyunda birçok özellik paralı zaten. paralı oynayanla paralı oynamayan arasında uçurum var..biraz oynadıktan sonra oyunun tamamiyle para odaklı olmasını gördükten sonra bırakmışımdır sebebi ise pvp seven bünyeler için f2p oynanamayan bir oyun çünkü pvp'de biraz fazla ölürseniz üzerinizdeki epic itemler "cursed" oluyor ve nasıl bir stat veriyor ise o "-" değerde oluyor. (mesela bir chest 99 armor veriyor ise o cursed olduğu takdirde -99 oluyor.) bu itemi eski haline getirmek için gereken itemi almak da pamuk ellerin cebe girmesiyle gerçekleşiyor, kısaca paran yoksa oyunu bırak diyorlar..

son söz: bir kaç ergene beygir, kostüm, havai fişek sattıktan sonra dükkanı kapatabilirler, zira yönetim berbat, uyarayım da..illede oynamak istiyorum diyorsanız bence siz kısayoldan kuzey amerika ya da avrupa sunucusuna geçin. sonra ağlarsınız türk sunucusunda ne oldu benim 40.seviye diye. gerçi orda da pvp haritası kastırır ama olsun.

• Her konuda haklı olabilirsinde , şu wow olayı nedir ? Hasta olmuşsunuz hepiniz.Bırakın arkadaş bir oyunada wow'u sokmayın aklınız almıyormu?Piyasadaki oyunların %70 80 i zaten size göre wow çakması.
    F2p bir oyundan daha ne beklenir adamlar nasıl para kazanacak? gerçekten aklım almıyo sizin bu zihniyetinizi.F2p oyunlar böyledir.Büyütülecek bişey değil.Bilmiyorsan anlatayım.Basarsın parayı,kral olursun.Ha bazı oyunlarda bukadar değil , epey zaman harcayarak o itemlere sahip olunabilir ama sen o eşyalara sahip olana kadar adam atı alıp üsküdarı geçiyor.
    Sen en iyisi hiçbir oyunun yerini tutamayacağı WoW'una geri dön,forumuda boşuna kirletme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Her konuda haklı olabilirsinde , şu wow olayı nedir ? Hasta olmuşsunuz hepiniz.Bırakın arkadaş bir oyunada wow'u sokmayın aklınız almıyormu?Piyasadaki oyunların %70 80 i zaten size göre wow çakması.
    F2p bir oyundan daha ne beklenir adamlar nasıl para kazanacak? gerçekten aklım almıyo sizin bu zihniyetinizi.F2p oyunlar böyledir.Büyütülecek bişey değil.Bilmiyorsan anlatayım.Basarsın parayı,kral olursun.Ha bazı oyunlarda bukadar değil , epey zaman harcayarak o itemlere sahip olunabilir ama sen o eşyalara sahip olana kadar adam atı alıp üsküdarı geçiyor.
    Sen en iyisi hiçbir oyunun yerini tutamayacağı WoW'una geri dön,forumuda boşuna kirletme.

evet şuan için hiçbir MMORPG oyun WOWun yerini tutamaz. ama birgün daha iyi bir oyun yapılır o ayrı. ben WOW u kayırmıyorum zaten bıraktımda ordada bırakma nedenlerim başka. aslında çok iyi 2 arkadaşım vardı 2 si aynı anda bırakınca bende bıraktım..WOW dan bir çıkarım yok ben gördüğümü söylerim..formu terketmem için de bir neden yok söylediklerimin çoğuna katılmışsın zaten. benim düşüncem biz türkler oyun yapmayı bilmediğimiz gibi hazır elimizdeki oyunu yönetmeyide bilmiyoruz. bu tür işlerle uğraşan türk yönetimleri kendini geliştirmek zorunda. bunun içinde yabancı sunuculardaki yönetimleri rehber alabilirler belki hatalarını böylece daha iyi görürler.

• bütün oyunlar wow çakması. wow everquest çakması. everquest ultima online'ın 3 boyutlusu. ultima online diablo'nun fazladan rpg öğesi eklenip mmo halini almış şekli. diablo ...
  • ilk çıkan mmo wow diyinde tam olsunnn
  • Ben anlamıyorum ki Blizzard para mı veriyor bu insanlara..
  • oyun aşırı sıkıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.