ARKADAŞLAR SİZE BİR İLK 11 VE YEDEK KULÜBESİ YAZACAĞIM. İBRETLE DUYURULUR: UFUK NEILL SERVET ÇETİN SABRİ HAKAN BALTA CANA AYHAN AKMAN ELANO MISIMOVIC ARDA TURAN MILAN BAROS
YEDEKLER:AYKUT, KEWELL, GÖKHAN ZAN, MUSTAFA SARP, PINO, MEHMET BATDAL
TEKNİK DİREKTÖR: FRANK RIJKARD
BU KADROYU OYNATAMAYAN ZİHNİYETİ KINIYORUM.
Bu kadro yan yana kaç kere oynadı?
bu kadro bu fizil gücü ile yılda 1 veya 2 kez yan yana oynar hele baros gökhan zan
işte bu kadroyu oynatabilmek önemli olan. ileri uca bakarmısın. sağda elano, forvet arkası misimoviç, solda arda turan, forvet baros. yavrum benim. geçen yıllara acırım ben
Orta sahaya bak Ayhan. Artık Kewel-Baros 11 kişiyi çalımlayıp gol atarlar.
hala balta servet sarpı o kadroya yazıyorsunuz ya ! ben ne diyeyim...
Elano ?
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
hala balta servet sarpı o kadroya yazıyorsunuz ya ! ben ne diyeyim...
bu kadro kötü bir kadro mu Allah aşkına? hangi takımda böyle futbolcular var? gerçekten ağlanacak haldeyiz galatasaray olarak...
elano?
elano yazmış adam ya
sanki sağlamlarda oynatmıyorlar ayrıca elano cokda iyi oynadı ya . adamlada kapasite olmazsa hoca nası oynatsın rijkaard değil mourinho gelse bu takımı adam edemez :D bi kişi hariç :D Yılmaz Vural döve döve oynattırır belki :D
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
elano yazmış adam ya
birader oynatamadıkları için gönderilmedi mi elano? kaleye de sanctis'i de yazabilirsin. adam napoli'de panter gibi oynuyo..yani konudan maksat oynatılamayan galatasaray. buna emekliliği istenen Hakan Şükür'ü de yazabilirsin. adama zorla futbolu bıraktırdılar yaa!
BU ZİHNİYETİ KINIYORUM! KINIYORUM! KINIYORUM!
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
sanki sağlamlarda oynatmıyorlar
meziyet adamları iyileştirip oynatabilmek. ankaragücünün doktorlarını aldılar. ne yapıyolar anlamak imkansız! neresinden bakarsan bak tam bir rezalet!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme