Şimdi Ara

Oynanacak oyun tavsiyesi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba konsolu alalı 6 ay kadar oluyor vatan indirimi görünce alayım dedim o zaman üyeliği falan ne varsa aldım bi gazla ilk zamanlarda oynadık biraz ama 2 3 aydır bakmıyorum konsola beni cezbeden bişey yokmuş gibi geliyor normalde ben 5 6 saat günde oyun oynardım. 10 sene önce ps 2 vardı her gün oynardık onun gibi oynarım zannediyordum ama fornite forza ve spiner elite dışında oyun oynadım denemez. Bana sıralı şekilde bi kaç tane oyun tavsiyesi versenizde bende oynasam bakıyorum halo 5 var halo bilmem ne var ilk hangisi oynanır ne yapılır araştırmaya bile içim el vermiyor :/ verdiğim üyelik parasına acımaya başladım bi yardımcı olursanız sevinirim:)

• Merhaba hocam. İlk etapta 7 Eylül’de gamepasstan kalkacak olan RDR2 yi şiddetle tavsiye ederim. Bununla beraber gears of war 4 ve gears 5 serinin son iki oyunu ve özellikle grafikleri ve hikayesi ile tavsiyemdir. Batman Arkham Night oynayabilirsiniz. İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ben de oynayacak oyun bulamıyorum. Fortnite warzone dışında konsolu açmıyorum. Forza gears bir yere kadar gidiyor. Halo 5 'i bitirdim grafik oynanış gayet güzel. Onu oynayabilirsin. A plague Tale İnnocence de çok güzel bir oyun. RDR 2 gamepassdeki en iyi oyun. Diğerleri tırıvırı. PS4 Pro olsaydı ghost of tsunami last of us 2 oynardık valla bu aralar takas yapmayı düşünüyorum :)
  • cakmakilkay kullanıcısına yanıt
    rdr2 yükledim ama türkçe dil desteği olsaydı çok iyi olacaktı ne istediklerini görevlerde anlamayamıyorum o yüzdende sıkıyor canımı ama kaldıracaksa artık yapacak bişey yok o kadar para verdik bari oynayalım sağolasın tavsiyen için.
  • e.salvador E kullanıcısına yanıt
    Ps4 almayı düşünüyordum bende ilk ancak baktığımda 1 oyuna verilek paraya 2 yıllık üyelik alırım diyerek xbox tercih ettim tek kişilik oyunlar çok olsa iyi olurdu zamanında ps2 god of war gibi oyunları baya sarıyordu umarım bu tarz oyunlar gelir.
  • Hocam god of war uncharted last of us falan oynamadıysaniz konsolunuz da one x ise foruma bir arkadaş ps4 Prosunun one x ile takaslamak istiyor. Üyeliğinizi de buradan satarsınız. Oyunları da premium second hesap diye bölümü var ps4 un oradan uygun fiyata satın alırsınız. God of war gibi bir oyunun xboxa gelme ihtimali yok hocam :) O tür oyunlar sonynin işi ne yazık ki :)
  • Xbox ne yazık ki gears halo forza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    Oyun Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e.salvador E kullanıcısına yanıt
    Konsolu değiştirmeye sıcak bakmıyorum konsol güzel bi sıkıntısı oyunlarda işte yeni gelecek oyunlarda o açığı kapatsalar saçma oyunlar gelmese bide türkçe altyazı falan olsa tadından yenmez içeriklerde mayın tarlası gibi oyunlar dolu onlar kaldırıp adam gibi 2 3 oyun atsalar bile yeter rdr2 bitereyim bakalım o zamana gelir belki bişeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.