arkadaşlar bana yardım edin bu cs yi nette oynamak için bir progla servera bağlanılıomuş bunu bir türlü bulamadım nedir yaw yrdm edin.
Valla steam denilen zımbırtı olsa gerek. Bir de cheating death falan var. Ama oynasana.com a nasıl bağlanılır hiç bilmiyorum. Öğrenirsen bana da haber verirsen sevinirim. :)
sitelerin faq larında falan anlatması lazım yaw
Başlık: Cheating Death 2.8.0 Açıklama: Cheating Death Anti Hile yazılımı Oynasana.com bünyesindeki Half-Life tabanlı tüm sunucularda 17 Şubat 2003 tarihinden itibaren kullanılmaya başlanmıştır. Bu tarihten sonra sunucularımıza bağlanabilmek için Cheating-Death yazılımını bilgisayarınıza kurmuş olmanız gerekmektedir.
oynasana.com un server leri yok ! olması gerekli. ne de olsa SNN nin yeni adı [gitar] [rockbnd] [spr]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by dukenukem18</i> <br />oynasana.com un server leri yok ! olması gerekli. ne de olsa SNN nin yeni adı [gitar] [rockbnd] [spr] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>serverları için ayrı adres varwww.avaturk.net
yaw bu programı indirdim death cheat falan ama ben şimdi bağlanırken şifremi usr name falan neereye yazıcam sevgili arkadaşlar yardm edin lütfen...
önce avaturke kayıt olman gerekli. Ondan sonra konsola girip name xxxxx sonrada şifreni setinfo pw xxxxxx şeklinde girmen laızm. Tabi arka tarafta cheating death olacak. Bir de orjinal halflife ın olması gerekli. Yani cd-keyin orj olması lazım. [frndsp]
bu avatürke baktım üyelik paralı gibi bişiler yazıyordu bende oynasana.com a üye oldum tüm serverların adları orda var ztn.
Saol Hellmarch.
quote:
Orijinalden alıntı: ducati
bu avatürke baktım üyelik paralı gibi bişiler yazıyordu bende oynasana.com a üye oldum tüm serverların adları orda var ztn.
Saol Hellmarch.
10 yıllık hort
quote:
Orijinalden alıntı: ksbrky
quote:
Saol Hellmarch.
10 yıllık hort
quote:
Orijinalden alıntı: ksbrky
quote:
Saol Hellmarch.
10 yıllık hort
Hakikaten hort.
oynasana bi ara ölmüştü yine canlı şu aralar sanırım bi batmadılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme