Şimdi Ara

oynayacak oyun kalmadı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sıralar oynayacak hiç oyun bulamıyorum önceleri skyrim, witcher 3, dark souls 3, mass effect 1 2 3, just cause 3, Subnautica, warhammer vermentide 2 gibi oyunlar oynadım önerebileceğiniz çok eski olmayan oyunlar varmı ? bu arada dark soulsa benzer diye nioh ve lords of fallan oynadım sevmedim .

• Nasıl kalmadı, dünya kadar oyun var. 24 saat oyun oynasan yine bitmez. Sanırım sen aşırı seçici davranıyorsun.
  • çık dışarı hava al
  • saints row II-III ,The council episode 1-2[geri kalan episodeları baya kötü],Shadow warrior 2,bioshock infinite,max payne 3

bazıları biraz eski olabilir yazdıklarımın ama hiçbiri kötü değil yapıldığı yıla göre hala bakılabilcek oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 18 Ekim 2018; 11:30:47 >
  • aynı durumdayım age of 3 oynayıp duruyorum :(
  • Divinity Original Sin, Pathfinder Kingmaker, Pillars of Eternity, Gibi RPG oyunlar var, bunlara oynayabilirsiniz...
  • Bilgisayarınızın sistem özelliklerini yazar mısınız ? Bir de oynamak istediğiniz bir kaç oyunu belirtir misiniz varsa aklınızda?
  • Materia01 kullanıcısına yanıt
    herkesin zevkleri farklı seçici olmayan varmı ki
  • izometrik rpg sevmiyorum mağlesef
  • AltF4 Game kullanıcısına yanıt
    gtx 970 i5 8 ram normal hdd. deus ex düşündümde sonra vaz geçtim bazı fps oyuları bende miğde bulantısı yapıyor
  • AppropriateName A kullanıcısına yanıt
    saints row 4 aldım max payne 3 de bakarım bir ara Shadow warrior 1 . oyununu oynamıştım sıkılıp bıraktım 2. oyunuda 1. si gibiyse muhtemelen onuda sevmem çok fark varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxskryimxX

saints row 4 aldım max payne 3 de bakarım bir ara Shadow warrior 1 . oyununu oynamıştım sıkılıp bıraktım 2. oyunuda 1. si gibiyse muhtemelen onuda sevmem çok fark varmı?
    olum dinleseydin beni saints row 4 oynanmaz verdigin paraya yazik boşuna demedim 2 ve 3 diye
    shadow warrior'un ilk oyunu biraz kanser edebilir haklisin çünkü harita dizayni biraz karışık ve ilerde çok zor bölümler var ama shadow warrior 2 çok daha rahat oynancak bir oyun ve rpg sistemi eklendigi daha sarabilir seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 25 Ekim 2018; 20:56:21 >
  • AppropriateName A kullanıcısına yanıt
    6 lira olduğu için yazık olsada bişey olmaz :D bide serilerin son oyunlarını sevmeyenleri genelde anlam veremediğim için 4 aldım dark souls 1 2 nin 3 çün yanıda lafı edilmeycek kadar berbat kalmasına rağmen 1 rin 3 den iyi olduğunu söyleyenler oluyor onların hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxskryimxX

6 lira olduğu için yazık olsada bişey olmaz :D bide serilerin son oyunlarını sevmeyenleri genelde anlam veremediğim için 4 aldım dark souls 1 2 nin 3 çün yanıda lafı edilmeycek kadar berbat kalmasına rağmen 1 rin 3 den iyi olduğunu söyleyenler oluyor onların hatası
    ne yazikki saints row 4deki durum dark souls'la ayni veya benzer degil.

sadece verdigin para degil oynadigin zamanida silmek isticeksin beyninden ben uyardim seni ama ne kadar aşırı kötü olduğunu net anlamıcaksın birnevi çünkü 2 ve 3u oynamadin ama oyunun %10u güzel sayılır ordada serideki esi oyunlara gönderme yapıyor yani iyi tarafınıda anlamıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppropriateName -- 26 Ekim 2018; 18:17:18 >

• Davete tikla uye ol indir oyna

Use the link above to get an extra bonus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.