Şimdi Ara

OYUN AÇARKEN BİLGİSAYAR KAPANIYOR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
6.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ram slotlarını değiştir bendede olmuştu değiştirdim düzeldi .Anakart kitapçığına bakarak tabi.
  • Msi afterburner ile bi underclock yap öyle dene sonuç nasıl olacak bakalım. Bilgisayarın direk kapanması garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi 64bit prime 95 programında test et. fft kategorisinde öncelikli işlemciyi test et sistem error göstermemeli.

ikincisi furmark ve prime 95 bir arada test edip sisteme toptan yük çektirebilirsin.

ramleri windows diagnostic tool ile kontrol et, olmadı memtest ile bir daha kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesimist94

Hocam ben psu yetersiz demedim, psu arızalanmış olabilir doğal olarak yeteri gücü ilk günkü gibi veremiyor olabilir bunu demek istiyorum, yani aynı psunun sıfırı alınıp takılsa sorunsuz bir şekilde çalışır sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

Orijinalden alıntı: arslanmuco

quote:

O zaman oyun açma

güzelim zekanı buralarda harcıyorsun kardeşim , çok mantıklı seni kırmıyorum

Hocam oyna da çok oynama. Bağımlı oluyorsun hem hem vakit kaybı.

çok oynayan biri değilim ya , sosyal hayatımı etkilemeyecek derece oynuyorum genede teşekkür ederim düşündüğün için

• quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

Ram slotlarını değiştir bendede olmuştu değiştirdim düzeldi .Anakart kitapçığına bakarak tabi.

denedim fayda etmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

Fanlara kablo takılıyor olabilir.

sorun bu da değil bunada baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Sistemi 64bit prime 95 programında test et. fft kategorisinde öncelikli işlemciyi test et sistem error göstermemeli.

ikincisi furmark ve prime 95 bir arada test edip sisteme toptan yük çektirebilirsin.

ramleri windows diagnostic tool ile kontrol et, olmadı memtest ile bir daha kontrol et.

furmark testini startladıkdan hemen sonra bilgisayar kapatıyor kendini
  • arslanmuco kullanıcısına yanıt
    O zaman ya anakart yada psu arızalıdır bu ikisinden hangisi olduğuna denemeden birşey diyemeyiz.
    PSU çift kanal ise kablolardan biri daha çok akım veren hat olabilir. ekran kartına giden besleme ucu nasıl bir yapıda?

Direkt vga power kablosu şeklinde mi? 6+2 pin yapısı mı nasıl acaba? yoksa bildiğin sata kablosuna konnektör kablosu takıp vga gücüne dönüştürülmüş şekilde mi?
    http://www.corsair.com/en-eu/vs-seriestm-vs550-550-watt-power-supply

entry level ev ve ofis sistemleri için basic bir psu. Ayrıca single rail dediğimiz tek güç çıkış hattı var.

adamın bir diyor ki
    https://www.technokick.com/2015/10/corsair-vs550-review-best-budget-psu/

fx 6300 ve gtx 960 430 watt çekiyor ve iyi çalışıyor. Senin sistem tam yüke yaklaştıysa kapanır tabi. Belki de dalgalanmaları kaldıramıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Mayıs 2017; 18:1:38 >

• quote:

PSU çift kanal ise kablolardan biri daha çok akım veren hat olabilir. ekran kartına giden besleme ucu nasıl bir yapıda?

Direkt vga power kablosu şeklinde mi? 6+2 pin yapısı mı nasıl acaba? yoksa bildiğin sata kablosuna konnektör kablosu takıp vga gücüne dönüştürülmüş şekilde mi?

Ekran kartına 2 güç girişi var. Birincisi direk 6 slotlu diğeri ise 4+2 slotlu. 2 slotu takamıyorum yer yok ve vga power kablosu şeklinde konmektör kablosu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanmuco -- 17 Mayıs 2017; 17:58:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman oyun açma

güzelim zekanı buralarda harcıyorsun kardeşim , çok mantıklı seni kırmıyorum

Hocam oyna da çok oynama. Bağımlı oluyorsun hem hem vakit kaybı.

çok oynayan biri değilim ya , sosyal hayatımı etkilemeyecek derece oynuyorum genede teşekkür ederim düşündüğün için

Önemli değil, ben insanlık görevimi yaptım

Filmlerde olur ya onun gibi yapayım diye öyle dedim ;)

• farklı bir oyun dene , genelde oyunlarda sıkıntı oluyor

• Uçanayı kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim gece 2 olsunda bi

• Neyi anlamadığınızı anlamadım hocam, daha önce başıma geldiği için biliyorum internetten de araştırabilirsiniz bahsettiğim sorun güç kaynaklarında ortaya çıkabiliyor, sorunu var ama düşük güç gerektiren işlemlerde size yansımıyor fakat sistem çok güç talep ederse karşılayamayıp kapatıyor kendini.
    Sorun PSU büyük ihtimal üretiminde hata olabilir ya da sorunlu olabilir. Farklı bir PSU bulup denemen lazım
  • quote:

http://www.corsair.com/en-eu/vs-seriestm-vs550-550-watt-power-supply

entry level ev ve ofis sistemleri için basic bir psu. Ayrıca single rail dediğimiz tek güç çıkış hattı var.

adamın bir diyor ki
    https://www.technokick.com/2015/10/corsair-vs550-review-best-budget-psu/

fx 6300 ve gtx 960 430 watt çekiyor ve iyi çalışıyor. Senin sistem tam yüke yaklaştıysa kapanır tabi. Belki de dalgalanmaları kaldıramıyordur.

yeni bir psu alacağız o zaman .. teşekkürler :)

• Çok ilginç yorumlar var oyun yüzünden bilgisayar en fazla mavi ekran verir anlık olarak kapanıyorsa donanımsal bir arıza vardır, boşuna ramleri işlemciyi sökmeyle uğraşmayın derim ama siz bilirsiniz yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Sorun PSU büyük ihtimal üretiminde hata olabilir ya da sorunlu olabilir. Farklı bir PSU bulup denemen lazım

Aslında psu elime ilk ulaştığında sol tarafından bir metali yukarı kalkıktı ama sonra basınca yerine oturdu , orda bir şüphelenmiştim ama açılınca sorun teşkil etmeyince üstüne varmadım. en kısa zamanda yetkili servise göndereceğim. psu arıyorum arkadaşlardan onuda deneyeceğim en kısa zamanda , teşekkürler yardımın için
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.