Şimdi Ara

OYUN AÇARKEN BİLGİSAYAR KAPANIYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam soldan seçerseniz daha düşükte var 400x300 onu da deneyebilirsiniz. Bu durumda PSU nun arızalı olma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor, ama tekrar belirtiyorum bir şekilde farklı bir güç kaynağıyla denemeden yeni psu almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pesimist94 -- 18 Mayıs 2017; 23:6:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesimist94

Hocam soldan seçerseniz daha düşükte var 640x480 onu da deneyebilirsiniz. Bu durumda PSU nun arızalı olma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor, ama tekrar belirtiyorum bir şekilde farklı bir güç kaynağıyla denemeden yeni psu almayın.

tamamdır hocam şimdi en minimize ile deneyeceğim. gene kapatırsa haber ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanmuco

Corsair builder vs550 80+ modelim. Isıları kontrol edebileceğim bir program var mı ?

Aynı psu bende de var. Konusunu da açmıştım. Bir çok çözüm de denedim. Sorun Psunun yetersizliği
  • quote:

Hocam soldan seçerseniz daha düşükte var 400x300 onu da deneyebilirsiniz. Bu durumda PSU nun arızalı olma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor, ama tekrar belirtiyorum bir şekilde farklı bir güç kaynağıyla denemeden yeni psu almayın.OYUN AÇARKEN BİLGİSAYAR KAPANIYOR

evet psu büyük ihtimal en minimize ayarlarda bile kendini kapatıyor .. ama csgo yu full seviyede oynuyorum böyle bi saçmalık olabilir mi :D

• arslanmuco kullanıcısına yanıt
    Benzer durum benim de başıma gelmişti. 500 watt standart güç kaynağım vardı. 2 yıl sonra sorun çıkarmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

quote:

Corsair builder vs550 80+ modelim. Isıları kontrol edebileceğim bir program var mı ?

Aynı psu bende de var. Konusunu da açmıştım. Bir çok çözüm de denedim. Sorun Psunun yetersizliği

sanırım öyle..
  • arslanmuco kullanıcısına yanıt
    Bu stress test oldugu icin en dusuk ayarda bile csgo dan fazla performans gerektiriyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gpu z programinda ekran kartinin kac watt cektigi yaziyordu yanilmiyorsam oradan csgo da ne kadar cektigine bakabilirsiniz oyunu tam ekran acmayin yanda program acik olsun kac watt cektigini gösteriyor diye hatırlıyorum gpu z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pesimist94 -- 17 Mayıs 2017; 13:11:50 >
  • quote:

Gpu z programinda ekran kartinin kac watt cektigi yaziyordu yanilmiyorsam oradan csgo da ne kadar cektigine bakabilirsiniz oyunu tam ekran acmayin yanda program acik olsun kac watt cektigini gösteriyor diye hatırlıyorum gpu z

deniyorum onu şuan
  • Kasayı yan yatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gpu z programinda ekran kartinin kac watt cektigi yaziyordu yanilmiyorsam oradan csgo da ne kadar cektigine bakabilirsiniz oyunu tam ekran acmayin yanda program acik olsun kac watt cektigini gösteriyor diye hatırlıyorum gpu z

CSGO fazla birşey istemiyormuş.. bu arada bu psuyu servise göndereceğim corsairin türkiyedeki servisini bulamadım neresi acaba bilginiz var mı ?
  • Kutusunu falan atmadiysaniz garanti belgesinde yazar, ithalatcilar degisebiliyor aldiginiz yere gore, ama magazdan aldiysaniz direk magazaya goturun ya da internet sitesinden aldiysaniz arayip ithalatci firmayi öğrenin

• quote:

Kutusunu falan atmadiysaniz garanti belgesinde yazar, ithalatcilar degisebiliyor aldiginiz yere gore, ama magazdan aldiysaniz direk magazaya goturun ya da internet sitesinden aldiysaniz arayip ithalatci firmayi öğrenin

tamamdır çok teşekkür ederim
  • Kardeş aynı psu bende vardı Corsair vs550 oyun acarken kapanıodu garantiye gönderdim değiştirdiler cok sukur sorun yok suan tek care psu değiştirmek ben birde akım koruyuculu priz aldım

• ahmety10 A kullanıcısına yanıt
    Hocam nerde değiştiniz? Bende değiştireceğim

• Kardeş ben vatanda topladım sistemi kasa Corsair spec 01 vs550 idi kasayı komple verdim 3hafta bekledim ne olur ne olmaz Die simdi akım koruyucu prizle kullanıyorum sıkıntı yok suan rx480vardı bende

• O zaman oyun açma

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

O zaman oyun açma

güzelim zekanı buralarda harcıyorsun kardeşim , çok mantıklı seni kırmıyorum

• quote:

quote:

O zaman oyun açma

İnsan kırılmaz

• quote:

quote:

O zaman oyun açma

Hocam oyna da çok oynama. Bağımlı oluyorsun hem hem vakit kaybı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.