Şimdi Ara

Oyun açarken ekran kartı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtdiğim gibi oyun açarken bi hata veriyor battlefield 3 açarken hata veriyor ve ekran kartı aldığım ilk gün ultra ayarlarda 20-25 fps arası oynuyordum şimdi çözünürlük en düşük ve low da oynuyom anlamıl değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakaryalıı

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtdiğim gibi oyun açarken bi hata veriyor battlefield 3 açarken hata veriyor ve ekran kartı aldığım ilk gün ultra ayarlarda 20-25 fps arası oynuyordum şimdi çözünürlük en düşük ve low da oynuyom anlamıl değilim

Format atın veya kasayı yan yatırın Spyware ile tam tarama yapıp , sürücüleri tekrar silip yükleyin. En son çare format.

• Sakaryalıı S kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının kutusundaki cdden yükledin driver galiba 13.12 sürücüsünü yükle bf3 için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • origin programinda sol ust kosede origin application settings origin in game secenegini kaldirip origini kapatip bastan girin.bu degilse surucude sorun vardir degistirin.
  • gpu tweak diye bir program var onla fan hızını ve memory clock (Mhz) ayarlarını yükseltince oyunlarda grafik sorunları çıkıyor maksimum 10 saniye sonra oyunda kasıyor ve bu hatayı veriyor ama bilgisayarı yeniden başlatınca ayarlar geri dönüyor ve oyun sorunsuz gire biliyorum hala anlamış değilim yoksa bu GPU Tweak diye programda mı sorun var
  • Ekran kartın R7 200 serisi eksik veya yükleme hatası
    Sürücüsünü silip tekrar yüklemeli ve güncellenmelisin.
  • Muhtemelen başka bir driver kurmuşsunuz yada yeni güncel driverını bulun indirin kurun tabi işletim sisteminize uyumlu olanı.
    Bir diğer hususta dx sürücüsünü güncelleyin tekrar deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.