Orijinal Windows 7 64 bit işletim sistemi var bilgisayarımda. (9600m gt, core2duo 2.40ghz, 3gb ddr3 ram)
Demoyu indirdim, kurdum ve açıyordumki d3dx9_30.dll dosyası bilgisayarda eksik diye bir hata verdi direk. Nasıl olur orijinal win7de böyle bir eksik?
Daha önce bu sıkıntıyı yaşayanlar oldu mu? Sistem dosyalarını bozmadan halledilebilir mi?
DirectX kurmalısın.
Evet ben de yaşadım win7 64 bit de, ama çözümü çok basit. Dosyayı google da ara " download d3dx9_30.dll " diye, ilk çıkan sayfadan yükleyip, " windows/system32 " klasörünün içine atıyorsun, o kadar
@BJK nin dediği gibi dll yi indir ama system32 ye attığında olmaz ise system dosyasına at.
Teşekkürler
İndirdim ve system32 'e atınca aynı sorunu verdi ama system 'e atınca çalıştı oyun.
O hata bende veriyodu ama Directx'imi güncelleyince sorun duzeldi
Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3
DirectX kurmalısın. aynen katılıyorum directX güncelle sorun düzelir.
Millet neyin peşindesiniz arkadaş sorun halloldu yazmış üstüne hala yok onu yükle bunu yükle. Sorunuza gelirsek yukarıdaki dll dosyası windows a ait bir dll dosyası değil.Direct x yüklediğimizde systeme geçen bir dosya.Eğer ki directx yüklerken eksik, hatalı yüklemişseniz veya directx yüklemesi yapmamışsanız bu tarz hatalar alabilirsiniz.
Direct X kurmadan da halledebilirdin. Bende de aynı sorunu verdi. fakat Dll-files isimli siteden istediğin dll dosyasını indirebilirsin. Daha Sonra C:/Windows/System32 nin içine atacaksın ve sorun ortadan kalkacak.
Teşekkürler arkadaşlar halloldu sorun
d3dx9_30.dll dosyasını indirdim. Ancak system32 'e atınca aynı sorunu verdi. Sonra system 'e attım ve oyun çalıştı.