Şimdi Ara

Oyun açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün süre alıp tekrar oyuna başladım.Oyunu indirdim yüklemenin yarısına yakını bitti play basıp oyuna girmek istediğim ancak oyun açılmadı.Görev yöneticisinden baktığım zaman wow64.exe çalışıyor gözüküyor ama oyun açılmıyor.Tekrar luncher açıtığımda oyun zaten yüklenmiş diyor.

• görev yöneticisinden işlemi iptal edip yeniden deniyin hocam , dns vs kullanıyorsanız arada o şekilde buga giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

görev yöneticisinden işlemi iptal edip yeniden deniyin hocam , dns vs kullanıyorsanız arada o şekilde buga giriyor.

İptal edip tekrar açıyorum yine aynı sorun çıkıyor.Dns kullanıyordum otomatik al dedim denedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

quote:

görev yöneticisinden işlemi iptal edip yeniden deniyin hocam , dns vs kullanıyorsanız arada o şekilde buga giriyor.

İptal edip tekrar açıyorum yine aynı sorun çıkıyor.Dns kullanıyordum otomatik al dedim denedim olmadı.

launcher açıldığı zaman options > game preferences > launch 32 bit seçeneğini işaretleyin bir de

not : aynı sorun benim de başıma geliyordu , söylediğim çözümler tamamen tahminidir hocam . bu aşamaları halledince girmiştim . yoksa sorunu anladım çözümü sunuyorum gibisinden değil :D bilgin olsun da :D
  • Yüklemenin tamamen bitmesini bekle. Playable dediği halde sorun olabiliyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Yüklemenin tamamen bitmesini bekle. Playable dediği halde sorun olabiliyor bazen.

Bekledim tamamen bitti denedim yine aynı.Play basıyorum sonra ortalıkta hiçbişi yok wow64.exe hala çalışıyor ama gerisi yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

quote:

launcher açıldığı zaman options > game preferences > launch 32 bit seçeneğini işaretleyin bir de

not : aynı sorun benim de başıma geliyordu , söylediğim çözümler tamamen tahminidir hocam . bu aşamaları halledince girmiştim . yoksa sorunu anladım çözümü sunuyorum gibisinden değil :D bilgin olsun da :D

Değişen tek şey görev yöneticisindeki isim oldu.Artık wow.exe*32 yazıyor ve yine oyun açılmıyor.Deliricem o kadar GB oyunu boşuna mı indirdim.

• hocam istersen konuyla ilgili bir ticket at. senden bir kaç ufak donanım bilgisi istiycekler directx ile rahatça kopyalarsın. onlar da bir çözüm üretsin bakalım
  • Windows XP için;
    Başlat-> Çalıştır-> cmd yazıp açılan ekranda 'netsh winsock reset' tırnak işaretleri olmadan yazıp enter.

Windows 7 için;
    Başlat-> 'command prompt'u arat-> Programa sağ tıklayıp, Admin olarak çalıştır-> açılan ekranda 'netsh winsock reset' tırnak işaretleri olmadan yazıp enter.

İşlemler sonrası Modemi kapatıp birkaç dakika sonra tekrar aç. Bilgisayara da reset at. Dönüşte tekrar dene.

__________________________________________________________________________________________

Bilgisayarında virüs tehlikesi olmadığından; Antivirüs vb. programların Wow'u engellemediğinden emin ol.

__________________________________________________________________________________________

Wow klasöründeki Repair'i çalıştırıp; bir sıkıntı varsa düzeltmesini sağlayabilirsin.

Oyunu direkt olarak klasör içerisindeki wow.exe ile çalıştırabilirsin. Launcher'ı devre dışı bırakıp. Bunu da dene bakalım işe yarayacak mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Windows XP için;
    Başlat-> Çalıştır-> cmd yazıp açılan ekranda 'netsh winsock reset' tırnak işaretleri olmadan yazıp enter.

Windows 7 için;
    Başlat-> 'command prompt'u arat-> Programa sağ tıklayıp, Admin olarak çalıştır-> açılan ekranda 'netsh winsock reset' tırnak işaretleri olmadan yazıp enter.

İşlemler sonrası Modemi kapatıp birkaç dakika sonra tekrar aç. Bilgisayara da reset at. Dönüşte tekrar dene.

Bilgisayarında virüs tehlikesi olmadığından; Antivirüs vb. programların Wow'u engellemediğinden emin ol.

Wow klasöründeki Repair'i çalıştırıp; bir sıkıntı varsa düzeltmesini sağlayabilirsin.

Oyunu direkt olarak klasör içerisindeki wow.exe ile çalıştırabilirsin. Launcher'ı devre dışı bırakıp. Bunu da dene bakalım işe yarayacak mı.

Olmadı en son artık komple kaldırdım dvd den yükledim sonra güncellemeleri yaptım öyle girdim.Ama siteden indirip yüklediğimde olmuyor diğer pc de siteden indirdim yine çalışmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.