Şimdi Ara

Oyun açınca ekran kartım acaip derecede ısınıyor ve pc kapanıyor!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta önce bilgisayarımın fanından garip bir ses çıkıyodu sonra fanı temizledim ses gitti fakat oyun acınca bilgisayar kapanıyor ne yapmalıyım biri yardım etsin.

• Fan dönmüyor olabilir. Sıcaklik oyunda ve boşta kaç derece, kartiniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Fan dönmüyor olabilir. Sıcaklik oyunda ve boşta kaç derece, kartiniz nedir?

Kasanın yanını açıp oynadım pc de 3 tane fan var (ekran kartında yok) 3 üde sorunsuz dönüyo ekran kartına eliiyim dedim cok sıcak speed fandan baktım 53-54 olunca pc kapanıyor [ekran kartım atı readon hd 4650]
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacatunahan

quote:

Kasanın yanını açıp oynadım pc de 3 tane fan var (ekran kartında yok) 3 üde sorunsuz dönüyo ekran kartına eliiyim dedim cok sıcak speed fandan baktım 53-54 olunca pc kapanıyor [ekran kartım atı readon hd 4650]

Oyunda 55 derece gayet normal fansiz kartlar icin. Sorun baska birseyden kaynaklaniyor olabir özellikle islemci

• karacatunahan kullanıcısına yanıt
    Temizlerken ekran kartı soğutucusunu çıkardıysanız termal macun silinmiş kurumuş vs olabilir. Macununuzu yenilemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karacatunahan

quote:

Oyunda 55 derece gayet normal fansiz kartlar icin. Sorun baska birseyden kaynaklaniyor olabir özellikle islemci

Nerden anlayabilirim sorunun nerden geldiğini?

• quote:

Orijinalden alıntı: McScriptS

Temizlerken ekran kartı soğutucusunu çıkardıysanız termal macun silinmiş kurumuş vs olabilir. Macununuzu yenilemenizi tavsiye ederim.

quote:

Ekran kartının altında demir var fakat fan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karacatunahan kullanıcısına yanıt
    Tamam işte o demir dediğin şey ekran kartu GPU sunun ısısını düşürmek için monte edilmiş. Ekran kartının arkasındaki vida yada tırnakları açarsan işlemci ile soğutucunun arasında macun gibi birşey görebilirsin. Muhtemelen kurumuştur o. Onu değiştir.
  • McScriptS kullanıcısına yanıt
    Bakıcam teşekkür ederim
  • quote:

Alakasi yok o macun zaten kurudur. Zamanla asinir ama belli etmez en fazla 3 5 derece oynar. Sorun fanda dostum. Ya petekler tozla tikali yada söyl3digim gibi fanin dönmüyor.

• quote:

quote:

Alakasi yok o macun zaten kurudur. Zamanla asinir ama belli etmez en fazla 3 5 derece oynar. Sorun fanda dostum. Ya petekler tozla tikali yada söyl3digim gibi fanin dönmüyor.

Fanım dönmüyormuş öğrendim de oraya yeni ve büyük bir fan takıcam.
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkat ederseniz arkadaş ekran kartının fanının olmadığını söylüyor.
  • quote:

Hocam dikkat ederseniz arkadaş ekran kartının fanının olmadığını söylüyor.

Fanim dönmüyor yazmış yukarda. Arkadaş galiba elektrik süpügesiyle bağlanıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.