Şimdi Ara

Oyun amaçlı ses kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda bir sistem topladım fakat onboard ses kartımdan memnun değilim ve yakın zamanda Razer Tiamat 7.1 oyun kulaklığı almayı düşünüyorum. Bu kulaklığa uygun ve tam performans alabileceğim bir ses kartı önerebilir misiniz ? Bütçe 600 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,

ses icin o kadar para odemenize ne gerek var, artik cogu anakart cogu iyi ses kartlari ile onboard seklinde geliyor. Bende realtek hd var sesinden cok memnunum harici bir ses kartina para vermek bosa para vermek gibi olur.
  • Bose ses kartı uretiyorsa alabilirson. Cunku ses sisteminde bose dan iyisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

merhaba,

ses icin o kadar para odemenize ne gerek var, artik cogu anakart cogu iyi ses kartlari ile onboard seklinde geliyor. Bende realtek hd var sesinden cok memnunum harici bir ses kartina para vermek bosa para vermek gibi olur.

Hocam ben pek memnun değilim benim onboard ses kartından. Özellikle mikrofon konusunda çekmediğim kalmadı resmen.

quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Bose ses kartı uretiyorsa alabilirson. Cunku ses sisteminde bose dan iyisi yok.

Şu an Türkiye'de ulaşılabilir olanlar genellikle Creative ve Asus gibi görünüyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabera -- 10 Temmuz 2014; 17:09:34 >
  • Eax 5 özelliği olan ses kartı alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.