Şimdi Ara

Oyun amaçlı Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem ve monitör alacağım ancak kasalar hakkında bilgilerim hep çağın gerisinde kalmış. Bir işlemci soğutucu, sıvı soğutma sistemleri vs. bunlara çok uzağım ama güzel bir oyun bilgisayarı ve monitör almak istiyorum. İşlemci tavsiyesi genel olarak amd ryzen 7850x3d artık biliyorumOyun amaçlı Sistem Tavsiyesi . Ekran kartında 4070 ti veya 4070 ti super e ancak para yeter diye düşünüyorum. monitör düzgün bir şey olursa belki bir yıl sonra bu sistemin borçlarını bitirip ekran kartı da yenileyebileceğim sıkıntı yaratmayacak bir sistem önerisi bekliyorum mümkünse. Tam bir miktar veremiyorum ama monitörle beraber 100 bin civarı diyelim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

• O kadar açılmaya pek gerek yok Şu makina, sizi oyunlarda ,tabiri caizse,uçurur.

Oyun amaçlı Sistem Tavsiyesi
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Metin bey teşekkürler. Size zahmet olmayacaksa monitör açısından oyun amaçlı ne önerebilirsiniz ? Tekrar teşekkürler uygun olması daha iyi olur tabi benim için.

• Waxt kullanıcısına yanıt

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 23 Eylül 2024; 12:15:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.