Şimdi Ara

OYUN ARAYANLAR İÇERİ >>> :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir web sayfasından bulduğum verileri paylaşmak istiyorum. 13 Aralık 2015 güncelleme tarihi olarak avrupada en çok rabet gören en çok beklenen en çok heycan yaratan ve en çok oyuncusu olan oyunlar aşağıdaki yazdıklarım gibi. Bende bu oyunları zevkime göre sıraladım. Bu sıra benim keyfi tercihimdir. Sizde bu oyunlara tek tek youtube dan bakarak, izleyerek veya bir kaç forum ve siteden bilgi alarak kendi değerlendirmenizi, kendi sıranızı yapabilir beğendiğiniz oyuna isterseniz başlayabilirsiniz.

İşte oyunlar aşağıdaki gibi...

1- WOW
    2- Black Desert
    3- Blade And Soul
    4- Gw2
    5- Elder scroll online
    6- Final Fantasy
    7- Skyforge
    8- Fire Fall
    9- Wildstar
    10- Otherland
    11- Albion Online
    12- Tera
    13 - Kingdom Under Fire
    14 - Lineage Eternal
    15 - The Repopulation

iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 17 Aralık 2015; 20:56:32 >

• Oyun arayanlar içeri demişsinde bunları bilmeyenmi var çoğu eski veya popüler yeni çıkan oyunlar.

Benim favorilerim
    1.Asta
    2.Sphere 3
    3. aklıma gelmedi pc bozuk baya uzak kaldım mmolardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyun arayanlar içeri demişsinde bunları bilmeyenmi var çoğu eski veya popüler yeni çıkan oyunlar.

Benim favorilerim
    1.Asta
    2.Sphere 3
    3. aklıma gelmedi pc bozuk baya uzak kaldım mmolardan

Bilmeyen vardır tabiki :) bende yıllardır mmorpg oynarım ama listedeki 5 oyunu yeni gördüm. Zaten bu oyunlar dediğim gibi bir mmorpg ile ilgili bir sitenin yayınladığı liste. En çok oyuncuya sahip en popiler en merakla beklenen vs vs oyunlar bunlar. yoksa adı sanı duyulmamış 500 tane oyun yazılır buraya. oynayan varmı yok :) Yeni mmorpg dünyasına atılcak birisi bu listedeki oyunları seçmesi çok mantıklı olur bence. Yoksa adı sanı duyulmamış 800-1000 kişilik serverlarla oyanan oyunlara bulaşmaları mantıksız bana göre.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 20 Aralık 2015; 21:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

senelerdir gelicek diye beklıyoruz hocam gelmez o oyun bosa heveslendırme:D
  • Icarus Online videoyu çok beğendim. mmorpg sitelerinde araştırma yaptım oyun hakkında 1 gram bilgi yok.
  • blade & soul gibi olur gibime geiyor 5 senede anca çıkarmışlardı buda 2-3 seneye çıkar sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

blade & soul gibi olur gibime geiyor 5 senede anca çıkarmışlardı buda 2-3 seneye çıkar sanırım

Blade and soul 'a son 20 gün heycanla bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.