Şimdi Ara

oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canım sıkılıyo dersler felan arada kafa dağıtmak için oyun arıyorum. steamdan olursa güzel olur ücretli ücretsiz farketmez. gta5 cracklı oynamıştım bi görevde bitti oyun trevorü öldürdüm sonrada sıkıldım bıraktım. kış indirimleride geliyomuş 22 aralıkta steama gta5 ve csgo almayı düşünüyorum ama acaba bunların zamanı geçtimi. başka güzel oyun önerirmisiniz.

oyun arıyorum
    oyun arıyorum

resimler neden böyle anlamadım ayarlayamadım 1gb ekran kartı var 4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WightPro -- 19 Aralık 2016; 21:41:49 >

• The Witcher serisi - Özellikle 3.oyun Türkçe yamaları mevcut.
    Mass Effect Serisi 1 hariç 2 ve 3. oyun için Türkçe yamaları mevcut.

Bu söylemiş olduğum 2 seri zaten çok uzun oyunlar istediğin vakitler girip oynayabilirsin dikkat et kaptırma kendini.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    the witcher 3 güzel. Türkçeymiş oyun zaten steamda minimum 6gb ram istiyor indirim zamanında bakarım oyuna mass effect oyunuda eskilerden kalmış ama videolarını izleyip o oyunada bakarım saol tavsiyeler için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WightPro

the witcher 3 güzel. Türkçeymiş oyun zaten steamda minimum 6gb ram istiyor indirim zamanında bakarım oyuna mass effect oyunuda eskilerden kalmış ama videolarını izleyip o oyunada bakarım saol tavsiyeler için :)

Mass Effect eski kalacak bir oyun değil hocam. Grafiklerine aldanmayın mutlaka oynayın. Zaten yeni oyunu çıkacak.
  • Tom clancy Divsion oyunu oynayabilirsin tps tarzı online ve ekipce oynanan zevkli bir oyun
  • gta5 i sen bu sistemde nasıl oynadın
  • direct 10 yaptım ayarlardan en düşük çözünürlükte en düşük ayarlarda bayada güzel oynadım :D
    baya modlar felan kasamdan oynadım story mod bitti şimdi orjinalini alıcam steamda indirime girdi bugun
  • WightPro W kullanıcısına yanıt
    Kaç para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 89 TL oldu aldım iniyo :)
    Kaç gb ve kaç mbit ile iniyo

• 67 gb oyun 300 250 Kb/s hızla iniyo 3 günde indirir diyo :D
    Pc yi kapatmadan mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan da steam de portal 1ve 2 8 lira alabilirsin

• evet 3 gün aralıksız indirirsen iner ben geceleri indirsem 6 günde iniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: WightPro

evet 3 gün aralıksız indirirsen iner ben geceleri indirsem 6 günde iniyo

Böylelikle bilgisayar da yanar sende oyun arama derdinden kurtulmuş olursun

• baya eski oyunlar ve bulmaca tarzı oyun sevmiyorum
    gta 5 ve csgo aldım battlefield2 ve left4dead2 payday2 iade ettim beyenmedim
  • :D ne alaka 1 hafta açık kaldığıda oldu fanlar ne işe yarıyor bunada dayanamıcaksa boşuna yapıyolar 5 sene oldu alalı taş gibi bilgisayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.